Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pellen paras keksintö

(88 viestiä)
Roope Macankka
Pikku apulainen on yli voimaisesti parempi kuin muut keksinnöt, koska sehän pelasti Roopen rahasäiliön (muistaakseni).
Dents
Kertalaaki on hyvä, mutta vaarallinen keksintö, ja vaikka sillä voisikin tuhota roskia, niin kun kaatuisit sen päälle...SLURPS!

Myös Keksintö-Keksintö oli hauska vempele ennen oikosulkua. Saisi mitä tahansa....

Taikaviitan varusteet ovat myös parhaimmistoa. En pidä ranskalais-piirtäjien tarinoista joissa Taikaviitalla ei ole varusteita...

Mutta Pikku Apulainen vie voiton. Hän tuo tarinoihin huumoria, ja hänhän pelasti rahasäiliön. Hän myös pelasti kerran Pellen tulivuorelta.
Aku-fani13
Pikkuapulainentietenkin, koska on oikeastaan Pellen ainoa keksintö joka toimii. :- paitsi jos otetetaan mukaan Kertalaaki™, joka ainakin toimi jotenkuten.
Itse haluaisin(jos saisin päättää, vaikka en meilkein ikinä saa päättää mitään. CRY.) varmaankin Kertalaaki™:n. Perustella en osaa.
Muuten miksi Mustan Ritarin Kertalaaki™ puku ei "uppoa" maahan/lattiaan, jos se kerran kaikkeen muuhun "uppoaa". Jos joku tietää niin vastausta please. Olen varmaan lukeut Musta Ritari tarinat liian liian huolimattomasti. ::)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Muuten miksi Mustan Ritarin Kertalaaki™ puku ei "uppoa" maahan/lattiaan, jos se kerran kaikkeen muuhun "uppoaa".
Musta Ritari on sivellyt haarniskansa timantti-liima-sekoituksella, eikä Kertalaaki™ slurpsauta timantteja. Lisäksi hän ei ole lisännyt Kertalaakia haarniskan kämmeniin, tai jalkapohjiin.
Nuno
Paras Pellen keksintö on Pikku Apulainen. Se on niin viisas ja auttaa Pelleä. Ja sehän osaa itse ajatellakin. Mutta on myös aikakone hyvä keksintö, pääseehän sillä menneisyyteen. Myös kertalaaki on hyvä keksintö. Mutta Pikku Apulainen on kuitenkin paras keksintö.
Juzz1
Aikakone se taitaa olla...
T@IK@VIITTA
Pellen paras keksintö on minun mielestä Pikku-Apulainen.
akkaridekkari
Pikku apulainenkin on toki mahtava keksintö, mutta kyllä Pellen (niin monta kertaa kyhäämä) aikakone vie voiton. Se on aiheuttanut tarinoihin paljon hupia!
Don Rosan tarinoissa Pellen työpajassa näkyy usein hauskoja pieniä keksintöjä, kuten "Kuumaa jäätä", tai "Pimeää valoa". Kokonaisuutena nämä kaikki yltävät kärkikolmikkoon.
Taikaviitan varusteet herättävät edellisten tapaan paljon kiinnostusta ja hupia, niin erikoisia ne silloin tällöin ovat!
EmRA
Kuunnelkaas squidia parin sivun takaa, ei pelkästään niitä pikkulampunpätkiä.
No, omastakin mielestä se olisi tuo sama, mutta lisään joitain muita suosikkejani.

Taikaviitan apuvälineet, kaikki pellen keksimät siis, ovat yksiä suosikkejani (miksei pelle koskaan keksi jotain uutta käytännöllistä luotityyppiä jonka avulla taikaviitta nitistäisi joka konnan? C:)

Ajanpysäytyskello, siitä rosatarinasta, jonka nimeä en muista.
Kuitenkin, pidin siitä todella paljon, kaikki kun oli rikkoutumatonta ja paikallaanpysyvää.
..Miltäköhän tuntuisi ajaa välimeren yli? ..Tai tanssia alasti presidentin edessä? ..Tai jotain muuta päätöntä?

Kertalaaki on myös yksi suurista suosikeistani.
Joskus haluaisin lukea siihen liittyen uuden tarinan.. Kenties juuri sitä varten pelle tekisi Taikaviitalle aseen, joka ampuisi pienillä timanteillä päällystettyjä luoteja.. Kenties minä itse voisin joskus.. C:

Peetukka, juuri tuo. Onhan minulla tuo kirjassakin, mutten jaksanut tarkistaa. (ja monikaan ei olisi tajunnut, jos olisin englanninkielisen nimen laittanut)
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: EmRAAjanpysäytyskello, siitä rosatarinasta, jonka nimeä en muista.
Pysähtyneisyyden aika (On Stolen Time)
wierii2
Minusta Pikku Apulainen on paras sillä' se on pelastanut Pellen niin monta monituista kertaa ja tuo tarinoihin mukaan sitä kuuluisaa hauskuutta.
Pikku-insku
Pikku-apulainen tietysti! Usein Pikku-apulainen korjaa/pelastaa keksinnöt. ;D
Frodo
Kyllä Pikku-Apulainen on Pellen parhaimmistoa. Hyödyllinen ja toimiva keksintö, joka tuo oivan lisän huumoria tarinoihin.
Myös Pellen lentävä lautanen olisi kätevä ihan oikeassa elämässä. Tuollaisia kulkuneuvojahan tulevaisuudessa olisi hyvä käyttää.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FrodoMyös Pellen lentävä lautanen olisi kätevä ihan oikeassa elämässä. Tuollaisia kulkuneuvojahan tulevaisuudessa olisi hyvä käyttää.
Mitäs tuolla lentävällä lautasella tarkoitat?
Frodo
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: FrodoMyös Pellen lentävä lautanen olisi kätevä ihan oikeassa elämässä. Tuollaisia kulkuneuvojahan tulevaisuudessa olisi hyvä käyttää.
Mitäs tuolla lentävällä lautasella tarkoitat?
Sitä pientä lentävää soikeaa lautasta, jota ohjataan sauvoista ja jolla Pelle on lennellyt monessakin Barksin tarinassa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6