Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pellen paras keksintö

(88 viestiä)
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FrodoLainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: FrodoMyös Pellen lentävä lautanen olisi kätevä ihan oikeassa elämässä. Tuollaisia kulkuneuvojahan tulevaisuudessa olisi hyvä käyttää.
Mitäs tuolla lentävällä lautasella tarkoitat?
Sitä pientä lentävää soikeaa lautasta, jota ohjataan sauvoista ja jolla Pelle on lennellyt monessakin Barksin tarinassa.
Frodo taitaa tarkoittaa tällaista.

En saanut kuvaa näkyviin, mutta tuossa on.
Bomber
Ahaa, olen tuon ehkä jossain välissä bongannut.
aku taikaviitta
pellen paras keksintö on minun mielestä kauko-ohjattava kauko-ohjain (en muista mikä aku ankka) koska se on huumorintajuinen keksintö heh heh
Mr R.A.
Kyllä Pikku Apulainen on ylivoimaisesti Pellen paras keksintö. Myös Taikaviitan varusteet ovat hyvä keksintö, mutta eivät vedä vertoja Apulaiselle.
Mirkku
Mielestäni Pellen paras keksintö on laite, joka tallentaa hukkaan menneen ajan (esim. jonottaminen), ja sitä voi sitten käyttää mielen mukaan niin, että tässä ajassa siirtymiseen kuluu vain pari sekuntia, mutta toisessa todellisuudessa voi levätä vaikka tunnin. Erittäin fiksu idea laitteelle ja kaiken lisäksi tarpeellinen. Tarinan ja koneen nimeä en muista. Olisikohan julkaistu jossakin taskarissa.
Aku Vankka
En ainakaan itse mitään sataprosenttisesti tuollaista muista, mutta ainakin lähelle osuu varmaankin taskarissa 300 julkaistu tarina ''Aikalisä''. Ainakin siinä oli jokin tuon tapainen vehje.
Vince Ankka
Minusta Pellen paras keksintö on ehdottomasti Pikku Apulainen. Miten Pelle pärjäisikään ilman häntä, kun hänen pitää keskittyä niin moneen asiaan.
Pitää auttaa Roopea välillä ja keksiä omiinkn tarpeisiin jotain, ja ennen kaikkea myös Taikaviitalle.

Ja juu, Kyllä taikaviitan vempaimetkin ovat todella hyviä ja hyödyllisiä. Kyllä Pelle sitten osaa, täytyy oikein ihailla hänen nerokkuuttaan.
Roope fani10
Pikku apulainen ja taikaviitan varusteet. Pikku apulainen ja taikaviitan varusteet ovat siksi parhaita koska:Pikku apulainen auttaa Pelleä kaikessa ja taikaviitan varusteet on vaan niin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.
_aku-fani_
Kaikkein paras vempele on tietenkin Pikku Apulainen(mikä yllätys),koska se auttaa pelleä ja joskus jopa itse keksiikin jotain hyödyllistä.Toiseksi tulee Taikaviitan vempeleet koska ne ovat niin kiinnostavia.
Ankkarock
Kyllähän Pikku Apulainen on ehdottomasti tämän keksijän paras keksintö. Myös Taikaviitan varusteista erityisesti vyötä painamalla nyrkki iskee kanveesiin, tai pomppukengät.
____Aku Ankka____
Lainaus käyttäjältä: MirkkuMielestäni Pellen paras keksintö on laite, joka tallentaa hukkaan menneen ajan (esim. jonottaminen), ja sitä voi sitten käyttää mielen mukaan niin, että tässä ajassa siirtymiseen kuluu vain pari sekuntia, mutta toisessa todellisuudessa voi levätä vaikka tunnin. Erittäin fiksu idea laitteelle ja kaiken lisäksi tarpeellinen. Tarinan ja koneen nimeä en muista. Olisikohan julkaistu jossakin taskarissa.
Muistan tuon tarinan. Alkuunhan koje toimi hyvin, mutta kun koko Ankkalinnalla oli se laite tuli toiseen todellisuuteen taas kauhea ruuhka. Minä en sanoisi että se olisi paras koska juuri tuon ruuhkan takia. Minun mielestä, niinkuin monen muunkin, Pikku-Apulainen on paras keksintö, enkä ymmärrä miksi Pelle arvostaa sitä niin vähän, sen takiahan Pikku-Apulainen on nähty useasti lähtevän tai jollain tavalla saattanut sabotoida hänen töitään. Mutta aina kun Pelle älyää ettei pärjää ilman häntä käy hän etsimässä hänet takaisin ja silloin osoittaa vähän kunnioitusta ja rakkautta häntä kohtaa, osoittaisi sitä koko ajan. Toisia hyviä keksintöjä on, niinkuin muutkin ovat sanoneet, Taikaviitan vaarusteet.
AlphAlien
Pellellä on useita onnistuneita laitteita, joista osan olisi toivonut omistavansa.
Yhdyn kuitenkin muiden mielipiteeseen siitä, että Pellen paras keksintö on vanha kunnon Pikku Apulainen.
Myös Pelle Peloton- sarjoissa ehkä toisiksi eniten käytetty vimpain on varmasti Aikakone. Siitäkin vehjeestä on useita eri näkemyksiä ja versioita eri piirtäjien tulkitsemina. Se on mielestäni ehkä se toiseksi paras.
Aku Ankka- lehtikin taisi joskus järjestää äänestyksen Pelottoman nerokkaimmasta/parhaasta keksinnöstä. Ykkösenä oli luonnollisesti tämänkin topicin viesteissä usein parhaaksi mainittu eli Pikku Apulainen.
Toisena oli myös tunnettu keksintö, nimittäin Mietintämyssy. Tuo harakoilla täytetty erikoinen päähine antoi aina käyttäjälleen mullistavan idean uudesta keksinnöstä. Tämä hökötys ansaitsisi ehdottomasti 3. sijan.
Vince Ankka
Se Don Rosan tarina, jossa Pelle keksii Pikku Apulaisen, on jollain tavalla liikuttava. Siinähän hän ei halua luopua tästä hyödyllisestä ja liikkuvasta keksinnöstä, koska heistä tuli hyviä ystäviä.

Jossain tarinasta tuli mieleen joku laite, jolla voi tutkia merenpohjaa. Sellainen olisi epäilemättä hyödyllinen kapine, ainakin museovirastolle. Nehän etsii kaikenlaisia historiallisia esineitä. No joo, tää oli vaan mun näkemys, mutta olisi kiva tästäkin heräisi makoisa keskustleu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6