Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Teorioita ankanpojista

(41 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachAivan, Taavi voisi olla ankanpoikien isä. Entäpä, jos tämä kuoli silloin kuin se raketti (?) räjähti tämän nojatuolin alla? Taavihan on "virallisesti" kuollut.
Mutta miksiköhän ankanpojat sitten monissa tarinoissa käyvät täysin pokkana Taavin luona ja kaiken lisäksi kutsuvat häntä vielä sedäksi? Lisäksi ikäero on hieman erikoinen, jo Dellan ja Taavin välillä. Ankanpojat ovat noin 10-vuotiaita, Taavi taas ehkä jopa 65. 55-vuotiaana petihommiin kaksikymmentä vuotta nuoremman kanssa, mjötööh?
EmRA
Sitähän minäkin. Tuo Taavi-idea on kieltämättä hauska (samoin se, että milla olisikin della),
mutta en sitä millään pystyisi oikeasti hyväksymään.
Kuten Bomber sanoi, ikäerohan olisi naurettava.
Oman näkemykseni mukaan joko herra Ankka kuoli ja Della katsoi myöhemminkin Akun hoitavan
ankanpoikia paremmin.
Tai sitten kaikki tapahtui ilman herra Ankan kuolemaa.
Vince Ankka
Aika mielenkiintoinen tuo aloitusviestin teoria. Ensinnäkin sen juoni muistuttaa aika paljon sauppuasarjojen juonia, juonittelua, toisten elämän pilaamista ja vaikeita kiemuroita. Toiseksi en usko, että Della olis muuttunut Millaksi, sillä luulis nyt Akun tuntevan siskonsa. Ja kyllä kai Roopekin tunnistaisi Dellan, ei siihen ihmeitä tarvita. Jos taas Hannu olis Ankanpoikien isä, niin hänhän olisi sukupuussa kahdessa paikassa. Mitenköhän Aku suhtautuisi Hannuun, jos kuulisi tämän olevan kasvattiensa biologinen isä? Siitäkin tulisin aikamoinen ihmissuhdesoppa.

Jaa, tämä Taavi... Veikkaan että hän on vaan Ankka-niminen tuttu, aivan kuten Iineskin. Olis kyllä aika kummallista jos hän olisi ollut Dellan mies, ikäero tulee väkisinkin mieleen.
Lily
Tuo aloitusviestin teoria oli kyllä loistava. Kuten joku jo mainitsi niin on mahdollista, että poikien isä olisi kuollut raketin takia. Tai sitten isä olisikin oikeasti joku salaisen palvelun agentti, ja olisi todellisuudessa joku Hansu tms.?
Dellahan voisi olla vaikka kadonnut mystisesti, koska hänen miehensä on agentti...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: LilyDellahan voisi olla vaikka kadonnut mystisesti, koska hänen miehensä on agentti...
Jonka nimi on mystinen.. ToTa 12? ::OO
Niketin
Tai sitten ankanpojat ovat Mustakaavun ja Dellan lapsia. Mustakaapu hylkäsi vaimonsa tämän lainkuuliaisuuden vuoksi. Tästä ankanpojat suuttuivat ja räjäyttivät raketin kaavun tuolin alla. Siitä lähtien Mustakaavulla on ollut jättiarpi kaulassa ja hän on käyttänyt kaapua peittääkseen sen. Arven saamisesta on jo aikaa, joten se on parantunut, mutta Mustakaapu jatkaa silti kaavun pitämistä, koska on jo tottunut siihen.

Tämä selittää myös sen, miksi Mustakaapu ei ole melkein ikinä samassa tarinassa kuin ankanpojat. Hän häpeää menneisyyttään ja haluaa pysyä kaukana pojista.
Dents
Mustakaapu on koira. Ankanpojat taas ankkoja.

Ja hei, entäs jos Herra Ankka kuoli sen jälkeen, kun pojat olivat Akun huostassa? Sitten Della olisi lähtenyt vaikka kiertämään maailmaa, ja kuollut sitten jossain ihan ihmisten ulottumattomilla.
Anonymous
Kyllähän Ankanpojat voivat olla ihan kenen tahansa poikia. Kaikesta löytyy jokin teoria.

Näin kun vähän aikaa miettisi saisi keksittyä jopa tavan miten Mikki Hiirikin voisi olla ankanpoikien isä. Mitä seuraavaksi. Hessu on Teräsmiehen poika.... ? ;D
Dents
Kyllä Mikki nyt tunnistaisi poikansa. Ja hän on HIIRI.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: DentsMustakaapu on koira. Ankanpojat taas ankkoja.

Ja hei, entäs jos Herra Ankka kuoli sen jälkeen, kun pojat olivat Akun huostassa? Sitten Della olisi lähtenyt vaikka kiertämään maailmaa, ja kuollut sitten jossain ihan ihmisten ulottumattomilla.

Hienosti hoksattu, ei noista sarjakuvien sukulaisuussuhteista koskaan tiedä. Voihan noin käydä oikeastikin, en kiellä sitä lainkaan. Elämä voi olla yllätyksiä täynnä, jopa noinkin ikäviä yllätyksiä.
ankkaetsivä
Enpä usko että Della on Milla. Della Ankka on Aku Ankan kaksoissisko, ja sitä paitsi Milla Magia esiintyi sarjakuvissa jo kauan ennen kuin Della Ankka hävisi. (Tietysti sarjakuva on voinut tapahtua jo 1930-luvulla ja piirretty vasta vuosituhannen vaihteessa) Sitä paitsi, jos Della olisi Milla, ja näin ollen Milla olisi ankanpoikien äiti, miksi Milla sitten tekisi pahaa omille lapsilleen? (Tietysti niinkin voi olla, jos kerran Della oli ankanpoikien kanssa hermoromahduksen partaalla) Omasta mielestäni ankanpoikien isä olisi joku aivan ulkopuolinen henkilö, joka ei ole esiintynyt sarjakuvissa. Joku aivan tuntematon tyyppi eikä esimerkiksi Taavi Ankka.

Siitä teoriasta, että Hannu olisi poikien isä, niin enpä usko että se on totta. Hannuhan välillä hemmotteleekin poikia, ja sitä en luulisi kenenkään tekevän jos tuo hemmoteltava olisi räjäyttänyt hemmottelevan henkilön tuolin alla raketin ;) Sitäpaitsi, Ankanpoikien sukunimi on Ankka, ja eikös ennen vanhaan ollut tapana, että naimisiinmenevä nainen ottaa miehen sukunimen (joka omasta mielestäni on kovin epätasa-arvoista) ja vaikka eivät nuo ankanpoikien vanhemmat olisivatkaan olleet naimisissa, niin eikö lapsen sukunimi pitäisi olla Hanhi? Sitäpaitsi, voivatko hanhi ja ankka saada lapsia? Ne ovat kaksi eri lajia.
Sivuja: 1 2 3