Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Into vai Touho?

(81 viestiä)
Etsivä Kaasi
Touho tietenkin. Seikkailee PAM ja ATP jutissa Akun kanssa. Into ei oikein innosta. Näkee niin harvoin. Viimeisin Into tarina mitä luin taisi olla Aku Ankan aikakoneessa tarina: Into Ankka: Kummallisen hahmon ritarin seikkailut. Julkaistu myös aiemmin taskarissa 232.
Tarina oli minun mielestäni hyvin sekava. Ei siis parasta Intoa.
Juhna
Ehdottomasti Touho, koska häntä näkee useammin lehdissä ja kirjoissa ja myös hän tuo oman piristyksensä tarinoihin häsläämällä ja kauhealla koohotuksella :D mutta on todella iloinen ja piristävä hahmo joka joskus ihan sattumalta onnistuu koheltamaan asiat oikein :) kun taas Intoa en ole muistaakseni nähny kuin muutamissa Ankka tarinoissa mutta niissäkin hän on häslännyt sitäkin enemmän ;D
HN Erkka
Sanoisin Touho. Vaikka Intoa näkyykin harvemmin,
olen sitä mieltä että kyllä Touho on parempi. :)
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaSanoisin Touho. Vaikka Intoa näkyykin harvemmin.
Samaa mieltä. Into taisi olla yhdessä taskarissa tänä vuonna? Itteläni meinaan pitäis tuo löytyä hyllystä.
Anonymous
Intosta ja Touhosta pidän jonkin verran. Into näyttää vähän vinksahtaneelta ja toheloi ehkä enemmän kuin Touho. Lisäksi hän muistaakseni asui jonkin ison kukkulan laella.
Touho touhottaa ja toheloi. Hän ei ehkä ole niin hutilus kuin Into, mutta hän on usein Akun riesana ATP:ssä ja vapaa-ajalla. Se tarina kun Touho laittoi Akun talon murtovarmaan kuntoon oli aika hauska kun Aku ei onnistunut hakemaan arpalippuaan?
ArpinLusene
Inton olen nähnyt vain kerran AATK nro.?
Molemmat hölmöilevät paljon, joka on hauskaa(of course), mutta ehkä Touho on vähän hauskempi/parempi hahmo.
Kreach
Voi herran tähden! Kumpikin on todella huonoja hahmoja minusta, mutta Into on vielä kamalampi. Esimerkiksi Roope-setä lehden 1/2008 numerossa oleva tarina "Intoa piisaa", on aivan kamala ja täysi pohjanoteeraus. Jos Innosta saataisiin jokin kunnollinen tarina, niin sitten, mutta nyt hahmo lössähtää täysin ääliöksi.

Touho Ankka on puolestaan ihan OK -hahmo, mutta kun tuppaa ideat kirjoittajilta loppumaan, sillä melkein aina Touho tarinat ovat sellaisia, jossa Touho pilaa jonkun aikeet, melkein aina Akun.
Juhna
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Jos Innosta saataisiin jokin kunnollinen tarina, niin sitten, mutta nyt hahmo lössähtää täysin ääliöksi.
Joo täysin samaa mieltä että Innosta on tehty aikamoinen pelle ja ääliö joka riehuu aivan päättömästi. Vaikka Touhokin on aikamoinen sähläri niin kyllä Touholta sentään jotkin hommat sujuu eikä Touho häslää ja koohota koko aikaa niin kuin Into. Kyllä ylienergisen ja yli innokkaan hahmon voi tehdä Ankka maailmaan mutta ei hahmon tarvitsisi olla tyhmä kuin saapas jolla menee kaikki jutut yli.
Fauntleroy
Touho on parempi.Into on tarinoissa hieman "ylityhmä".
Anonymous
Itse vastaisin jos voisin tuohon Touho. En ole lukenut yhtäkään Into-tarinaa, joten en osaa sanoa kumpi olisi parempi hahmo. Jotkut Touho-jutut ovat todella hyviä. Jotkut taas ovat todella huonoja, kuten PAM:iin liittyvät. Enpä ole nähnyt muualla Intoa, kuin omissa piirroksissani ja pelkkänä yksittäisenä kuvana Aku Ankka -lehdessä.
Karhula
Kyllä se on Into, koska hän on vain niin typerä. :D Tarinat on mukavia eivätkä miteen vängän väkisin tehtyjä. Touho taas on sellainen tunari joka keksii aina jotain typerää ja lopulta joutuu pinteeseen. Touhokin on kyllä mukava hahmo, mutta Into on minusta parempi.
rhino
Touho ehdottomasti. Touho sen takia, koska sitä nähdään useammin ja siitä saa parempia tarinoita. Intoa taas en ole nähnyt juuri ollenkaan ja ne tarinat mitä olen nähnyt (lukenut), niin ovat olleet pettymyksiä.
Rosattaja
Lainaus käyttäjältä: KoDoTouho on mielestäni parempi, koska Into on ärsyttävämpi.
Kyllä se näin on. Touho on sellainen hauska säheltäjä, kun taas Into tekee kaiken "tahallaan".
Helmi
No jaa, Touho on hiukan parempi, koska Intoa näkyy aika harvoin.
Ankkarock
No, mielestäni Touho on parempi hahmo, sillä häntä nähdään enemmän Aku Ankassa, ja häneen olen tottunut..
Intokin on ihan hyvä hahmo, ei sillä.. yleensä luen Into-Tarinat mieluusti! :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6