Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Into vai Touho?

(81 viestiä)
Mirkku
Ei ehkä suorastaan kopio, mutta jonkinlainen jäjitelmä kuitenkin. Inton luonne on pitkälle samanlainen kuin Touhon, eikä oikeastaan tarjoa mitään lisää. Mielestäni jokaisen hahmon pitäisi olla kokonaan erilainen, Into muistuttaa liiaksi Touhoa.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: MirkkuEi ehkä suorastaan kopio, mutta jonkinlainen jäjitelmä kuitenkin. Inton luonne on pitkälle samanlainen kuin Touhon, eikä oikeastaan tarjoa mitään lisää. Mielestäni jokaisen hahmon pitäisi olla kokonaan erilainen, Into muistuttaa liiaksi Touhoa.
Minkäs sille voi, kyseiset hahmot kun keksittiin samaan aikaan.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Minkäs sille voi, kyseiset hahmot kun keksittiin samaan aikaan.
Mutta eri mantereilla. Lisäksi vuosi välissä Touhon eduksi.
Anonymous
-Into on paljon parempi!
-Miksi se on parempi.
-Sen keksijä on parempi kuin Touhon. Touhoon kyllästyy kun se on joka ikisessä taskarissa vaikeuksissa(tarkoitan kuitenkin sitä että Touho on liian monessa tarinassa).
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: DJ Rela-Into on paljon parempi!
-Miksi se on parempi.
-Sen keksijä on parempi kuin Touhon

Hienot perustelut. Jos hahmon luoja ei miellytä, ei hahmo ole enää hyvä.

Eli:
Itse en pidä lainkaan Walt Disneyn kömpelöstä piirrostyylistä -> Aku on huonompi hahmo, kuin esim. Musta Ritari, jonka on luonut lempipiirtäjäni Don Rosa.

Olisikohan noin...?
Barksi
Miltä Touho näytti alkujaan? No, tältä:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... nneyn.html

Dick Kinneyn luonnoksia...
Padi
Minun mielestä Touho on parempi sillä hän on paljon aidompi kuin Into, en pidä siitä kun Into-tarinat ovat kaikki niin liioitellut, Touho taas on paljon mukavampi ja hän ei ole tyhmä kuin kookospähkinä vaan häntä riepoo yleensä vain armoton epä-onni, Into taas on tyhmempi kuin 3-vuotias. Sori hieman sekavasta viestistä.
Anonymous
Into, se on kuitenki paljo isompi täystuho ku Touho. Ja Itno on vielä sille vähän niinku outu, Touho on enemmän normaali.
Donald-91
Mielestäni Touho Ankka. Hän on tietääkseni vanhempi hahmo, ja näin ollen se perinteikkäämpi kuin Into. :)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Mielestäni Touho Ankka. Hän on tietääkseni vanhempi hahmo, ja näin ollen se perinteikkäämpi kuin Into. :)
Intoa suunniteltiin tietääkseni samaan aikaan kuin Touhoa. Scarpa vain myöhästyi ja Into jäi taka-alalle. Jostain muistaakseni näin luin.

Touhoa olen aikanaan äänestänyt. Se ei johdu siitä, että Touho on yleisempi, vaan siitä, että Touho on yleensä edes vähän järkevämpi hahmo. Ainoita lukemiani Into -tarinoita oli vuosi sitten Roope-sedässä ollut joku juttu, joka oli aika karsea, hirveää sähellystä. Touhon nerokkaat idea ovat parasta, mitä Ankkalinnasta löytää =D
Toke
Touhon puolelle minäkin kallistun, komppaan Kreachia, Touhon ideat ovat mahtavia ja usein hyvin liitetty tarinoihin, vaikka itse tarina ei muuten kovin kummoinen olisikaan. Luin ehkä pari viikkoa sitten kesäkuun Roope-setää, jossa oli Aku-Touho-sähellys Pientä pintaremonttia. Hupaisa tarina. Touho astelee muina miehinä (ankkoina?) Akun olohuoneeseen ja ilmoittaa tekevänsä sinne uima-altaan. ;D Akun laiskanlinna muutetaan kelluvaksi nojatuoliksi jne. Lopputulos on tietenkin se, että Akun talo on murskana, mutta tuollaisia tarinoita on ilo lukea, kunhan niitä ei tule ihan liikaa. :)
se oikea akuankka
Touho ehdottomasti - Into on semmonen (en saa haukkua en) tyhmä semmonen semmonen tiedätte mitä tarkoitan. En ikinä jaksa lukea niitä sarjoja =) Paitsi jonkun oon lukenu. Se tais olla eka ja viimenen.
Vince Ankka
Minusta Touho on parempi ja hauskempi, koska hän on myötämielisempi eikä ole niin ärsyttävän riskialtis kuin Into.
Yhdessäkin tarinassa (taskarissa Ääni ja Vimma) Hillui kuin sekopää ja roikkui jossakin muusikkotypyssä koko ajan.
Touhollakin oli siinä enemmän järkeä ja hommat hanskassa. Sitäpaitsi hän oli hauska kun halusi ryhtyä bändinsä manageriksi. :)
Into oli siinäkin mielessä ärsyttävä kun hän tuhosi Akun rummut. >:(
Roope fani10
Minun mielestäni ne ovat yhtä hyviä ja hauskoja. Koska Into on aika hauska, koska hän niin on pöhkö. Touho on kyllä viisaampi kuin Into ja parempi itse hillitsemään itsensä.
_aku-fani_
Lainaus käyttäjältä: KreachAika outoa, mutta enpä ole Into tarinoihin törmännyt. Niinpä oli pakko laittaa Touho.
Minulla täysin sama vastaus.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6