Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Kroisos vaiko Kulta-into?

(67 viestiä)
Bomber
nooh, kunhan alat lisää viestejä pukkaamaan niin sinustakin tulee tämmöinen iso-ankka joka tietää enemmän ;D sorry, offtopic
Etsivä Kaasi
Tietenkin Kulta-into koska eikös se ollut niin, että yhdessä Barksin tarinassa he mittasivat kummalla on isompi raha kasa eli kummalla on enemmän rahaa. Tietenkin Kulta-into käytti en kieroja konsteja, mutta Roope Akun ja poikien avustuksella teki nämä juonet tyhjiksi. Tarinan lopussa Kulta-into osti joltakin intiaanilta 20 litraa kutistus nestettä ja yritti nesteellä kutistaa Roopen rahat. Roope teki kuitenkin nämäkin juonet tyhjiksi ja voitti juuri sillä raha määrällä millä Kulta-into oli ostanut kutistus nestettä. ;)
Herkkukurkku
Kyllä Kulta-Into on rikkaampi, ja muutenkin hauskempi hahmo. Kulta-Into muistuttaa enempi Roopea, ja se on hauskaa. Luv it <3
akuankka1313
Taidan selkeästi olla vähemmistön kannalla. Äänestin Pennosta, koska hän yrittää aina kaikilla kepulikonsteilla päästä rikkaimmaksi, vaikka ei siinä onnistukaan.
Crosby
Kyllä se Kulta-Into rikkaampi on. Sillä on sentään kunnon säiliö siellä Etelä-Afrikassa. Hahmoinakin pidän hieman enemmän Kulta-Innosta kuin Kroisoksesta. En oikein mitään perusteluja keksi se vain tuntuu siltä. Harmillisen vähän Kulta-Into tarinoita on viime aikoina näkynyt. Kroisoksen kanssa Roope sen sijaan taistelee koko ajan. Sellaisiakin tarinoita olisi mukava nähdä jossa kaikki kolme ottaisivat mittaa toisistaan. Ilmeisesti tähän on joku syy ettei hahmoja käytetä samassa tarinassa? Itse olen tainnut yhden tarinan lukea jossa kaikki kolme on samassa tarinassa.
Kääk13
Inducksin mukaan herrat eivät esiinny kuin yhdessä samassa tarinassa.
Toinenkin tarina oli listassa, mutta siinä hahmot eivät varsinaisesti esiinny, vaan roikkuvat (ymmärtääkseni) mijonääriklubin seinällä kehystettynä, eli siis taulussa. ;D

Kansikuvia joissa nämä kaksi esiintyvät samassa kuvassa, on neljä.

Lisäksi muutama artikkeli...
Uka Ankka
Ääni meni Kulta-Into Piille koska hän muistuttaa ehkä vähän enemmän Roopea kuin Kroisos. Ja eikös kroisoksellakin mene aika lailla rahaa, kun sen pitää osta aina uusia knalleja ;)
HN Erkka
Kulta-Into-Pii, tietysti. Hänellä sentään on iso säiliö siellä Limpopon laaksossa. (Tai mikä nyt olikaan.)
Kroisos Pennonen taas tuhlaa rahaa mielettömästi. :)
Karhula
Kyllä se on Kulta-Into, koska sillä on rahasäiliö ja se ei tuhlaa rahojaan niin kuin Kroisos, >:(
joka voisi tuhlata kaikki rahansa Roopen lyömiseen. Eihän siinä olisi mitään järkeä vai olisiko? ???
Tive
Kulta-Into Pii!!!
Jotenkin vain tykkään hänestä enemmän. Ja Kulta-Into
on sentään itse hankkinut rahansa toisin kuin Kroisos, joka
perinyt rahansa isältä (Kroisoksen isä taas vaikuttaa mielenkiintoiselta
hahmolta, kun olen lukenut Roope Ankan Elämä ja Teot -kirjaa,
jossa eräässä tarinassa hän auttaa Roopea etsimään kuparia).
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KarhulaMuuten. Onko kenelläkään tietoa Howard Pennosesta? ???
Herra on hyvä ja lukee Roope Ankan elämä ja teot 2:sen.
Siinä Howard esiintyy heti ensimmäisessä luvussa.
Kreach
Kulta-Into Pii ja Kroisos Pennonen ovat kuitenkin lähes sama hahmo, joten melko paljon se tarinasta riippuu: Jos on kullanetsintä tarina, ehdottomasti Kulta-Into, mutta jos joku "Pörssi" tai 'uusi liikeidea' tarina, niin Kroisos, mutta itse kuitenkin pidän Kulta-Innosta enemmän.
ArpinLusene
Näyttäisi vähän riippua tarinasta tuo "Kumpi on rikkaampi, Kroisos vai Kulta Into?"....
VankkaAnkka
Eiköhän se ole Kulta-Into. Ainakin, jos Roope säästämällä pääsi maailman rikkaimmaksi, kai Kulta-Into pääsee toiseksi rikkaimmaksi jos hänkin säästää, Pennonen taas on tuhlasi. ::)
VankkaAnkka
Siis tuhlari.
Sivuja: 1 2 3 4 5