Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Kroisos vaiko Kulta-into?

(67 viestiä)
Aku-fani13
Tämähän on ihan selvä juttu: riippuu tarinasta.
Jokainen ankka-taiteilija näkee Ankkamaailman omin silmin ja käsittää sen niinkuin itse haluaa.
T@IK@VIITTA
Mielestäni Kulta-Into on rikkaampi, koska hän ei tuhlaile rahojaan niinkuin Kroisos. En ole muuten ikinä missään tarinassa nähnyt Kroisoksen omaisuutta.
Padi
No minä vastasin tähän että se riippuu tarinasta, mutta minulla on tälläinen käsitys: Kulta-Into on saita eli ihan kuin Roope mutta hän ei työskentele yhtä paljon, kun taas Kroisos työskentelee kuin Roope mutta hän tuhlaa enemmän.
Ape
Minun mielestäni Kulta-Into Pii on rikkaampi kuin Kroisos. Sillä Kroisos usein väittelee Roopen kanssa rikkaudesta vain sanan säilällä. Kun taas Kulta-Innolla ja Roopella on ollut lukuisia haastekilpailuja.
Aku98
Kulta-Into on rikkaampi. Kroisos ja Kulta-Into on molemmat alkuperäisesti Carl Barksin kädenjälkeä, mutta Kulta-Intoa useammin, kuin Kroisosta, joka taas on esiintynyt vain yhdessä Carl Barksin tarinassa, Ihmebentsiinissä. Kun taas Kulta-Into on ollut monessa Carl Barksin tarinassa. Kun Barks käytti Kroisosta yhden kerran niin muut piirtäjät sanoivat: "Hei tuohan on paljon parempi hahmo, kuin Kulta-Into!" "Ja asuu vielä Ankkalinnassa." Näin Kroisos, Joka on mielestäni köyhempi, kuin Kulta-Into syrjäyttä rikkaamman. Esim. tarinassa Maailman toiseksi rikkain ankka lehdessä, jonka Roope löytää puskan päältä lukee: "Etelä-Afrikassa asuva
Kulta-Into Pii on nyt maailman rikkain mies."
Kroisos taas on Amerikan toiseksi rikkain. Ei maailman toiseksi rikkain. Kulta-Into on maailman toiseksi rikkain. Ihme on että Kroisosta, Kulta-Intoa ja Roopea ei ole näkynyt kuin yhdessä tarinassa yhdessä.
Yhdessä Don Rosan tarinassa on ollut Kroisos, Mutta pienenä Kersana. Silloin Roope oli Kuparimainarin Montanassa.
Äänestin että Kulta-Into on rikkaampi.
Duckboy
Kulta-Into on toiseksi rikkain, ja Kroisos vain pelkkä harrastelija, joka vain joskus meinaa viedä Roopen kaupat. ;D
Donald-91
Kuten Duckboy jo sanoikin, niin myös minun mielestäni Kulta-Into Pii on rikkaampi kuin Kroisos Pennonen. Näin ollen hän on se toiseksi rikkain heti Roopen jälkeen. Ja Duckboy oli oikeassa myös siinä, että Kroisos Pennosen katsotaan usein olevan (ellei sitten aina) pelkkä harrastelijamiljonääri. Ja niinhän se taitaa melkein ollakkin. Jostain olen lukenut, että Roopen ja Kulta-Innon mielestä ei ole edes kovin tarpeellista mitellä Kroisoksen kanssa siitä, kuka on rikkain, vaan nämä mittelöt käydään siis vain Piin ja Roopen välillä. Ankkamaailmassa ei muuten taida olla vakituistaan ketään neljättä miljonääriä, joka kilpailisi Roopen, Kulta-Innon ja Kroisoksen kanssa maailman rikkaimman miehen tittelistä. Vai olenko väärässä?
Mr. A.A
Kulta-Into Pii on tietysti maailman toiseksi rikkain ankka, senhän nyt saa selville jo Carl Barksin tarinasta "Maailman toiseksi rikkain ankka", jos nyt se oli tuon kyseisen tarinan nimi missä Roope kilpailee Piitä vastaan siitä, kumpi on rikkaampi.

Kulta-Into on myös täysin erilainen hahmo kuin Kroisos Pennonen, vaikka vaikuttavatkin todella paljon samanlaisilta. Heissä suurin eroavaisuus taitaa kuitenkin olla (Asuin-paikkojen ja luonteenpiirteiden ohella) se, miten he ovat ansainneet rahansa ja muun omaisuutensa. Kulta-Into ei ansainnut rahojansa ahkeralla ja rehellisellä työllä vaan huijaamalla ja käyttämällä rikollisia keinoja. Mutta Kulta-Into Piistä vieläkin vaarallisemman vastustajan Roopelle tekee se, että hän on yrittänyt joskus jopa tappaa Roopen, Akun, ja pojat, jonka takia Kroisos jää myös tuossa tilanteessa kakkoseksi, nimittäin ilkeydessä ja vaarallisuudessa.
Imfromfinland08
Juu, Kyllä Se Pii on rikkaampi kuin Pennonen. Kuitenkaan mitään suurta eroa omaisuuden määrässä ei näiden kahden välillä ole. Tietysti suuri ero on se, että Pennonen muistaakseni peri omaisuutensa, kun taas Pii on kerännyt omaisuutensa kovalla työllä. Tämän takia nostaisin Piin korkeammalle kuin Pennosen.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08...kun taas Pii on kerännyt omaisuutensa kovalla työllä.
Pii ei suinkaan ole tehnyt kovaa työtä rahojensa eteen, vaan hän on hankkinut ne huijaamalla ja käyttämällä rikollisia keinoja, aivan kuten Mr. A.A sanoi.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: Imfromfinland08...kun taas Pii on kerännyt omaisuutensa kovalla työllä.
Pii ei suinkaan ole tehnyt kovaa työtä rahojensa eteen, vaan hän on hankkinut ne huijaamalla ja käyttämällä rikollisia keinoja, aivan kuten Mr. A.A sanoi.

No joo, mutta ei hän niitä rahoja kuitenkaan perinyt keneltäkään. :D Tottahan se on, että Pii on huijannut suurimman osan rahoistaan itselleen, mutta osan hän on hankkinut pelkällä liikevainullaan. Tämän voi nähdä joissakin tarinoissa. Ja onhan se huijaaminenkin tavallaan työtä. ;D

Asiasta voi olla montaa mieltä.
Flintheart Glomgold
Kulta-Into Pii ehdottomasti. Hän on suosikki hahmoni, mutta on myös Kroisos Pennonen ja Roope Ankka, mutta tämä hahmo erityisesti. Kulta-Into Pii on yksi Roopen vaarallisimmista vihollisista, koska hän ei kaihda käyttääkseen rikollisia keinoja päihittääkseen / voittaaksen jonkun kilpailun, sekä myös siitä, että hän on yrittänyt tappaa Roopen sukulaisia monesti! Kulta-Into Piissä on myös se erikoista, että hän ei ole järin kiinnostunut Roopen omaisuudesta, vaan siitä että Roope joutuisi tuhon partaalle ja siten hän saisi maailman rikkaimmain henkilön tittelin. Kulta-Into Pii voisi olla tarinoissa hieman useammin. Yleensä vain on Kroisos, mutta harvemmin Kulta-Intoa ja se tässä minua harmittaakin. -F.G
Vince Ankka
Kyllä se on Kulta-into, koska sillä sellaista tietotaitoa että varmasti rikastuu. Jä hän on myös kierompi kuin Kroisos,
sen näkee jo siitä tarinasta, jossa Roope tapaa hänet nuorena ensimmäisen kerran. Kroisos on sitä paitsi enemmän harrastelija ja vähän normaalin liikemiehen tuntuinen Kulta-intoon verrattuna. Tää ei välttämättä liity mitenkään asiaan, Kroisos on myös paljon tylsempi kuin Kulta-into. ;D
Ääneni meni siis Kulta-innolle.

No, siinä nyt tärkeimmät. Ei tule nyt muuta mieleen.
Hermanni313
Kyllä ääneni menee Kulta-Into Piille, sillä Kroisos Pennonen on minulle hieman hämärään jäänyt hahmo, tiedän kyllä, millainen hän on yms, mutta hän ei taida kovin usein esiintyä tavallisessa Aku Ankka-lehdessä, vaan hän taitaa enemmän olla esillä taskareissa.
Mr R.A.
Riippuu usein tarinasta, mutta toisaalta Kulta- Into Pii ja Roope pitävät häntä ns. "aloittelijana", joten en tiedä.
Sivuja: 1 2 3 4 5