Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Kroisos vaiko Kulta-into?

(67 viestiä)
Lily
Kaipa tarinakin vaikuttaa, mutta omasta mielestäni Kulta-Into on 2. rikkain, sillä useimmiten Roope pitää häntä uhkana, Kroisos on vain "helposti voitettavissa oleva kilpakumppani".
Niketin
Kroisoksesta en oikein tykkää, vaikka hän Barksin luomus onkin. Kulta-Into-tarinat ovat mielenkiintoisia ja mielestäni parempia. Kulta-Into on maailman toiseksi rikkain, Kroisoshan on pelkkä poikanen Roopeen verrattuna. Roopen nuoruudessahan Kroisoksen isä tuli auttamaan häntä hakkuupuuhissa. Tällöin Kroisos oli tuhma vauva kärryssä.
Kulta-Into taas on ollut Roopen vihollinen jo alusta asti. Mielestäni hän ansaitsee enemmän tarinoita. On sääli, että hän asuu niin kaukana Ankkalinnassa.
_aku-fani_
Kyllä se on Kulta-into toiseksi rikkain.Kulta-into on muutenkin parempi, koska Kroisos on saanut omaisuutensa perinnöksi rikkaalta isältään.Kulta-into on ollut Roopen vihollinen alusta lähtien, kun hän varasti Roopen erämaassa.
Dents
Kyllä Pii voittaa. Hän on kiero ankka, joka ei kaihda keinoja voittaakseen. Hän voi vaikka surmata onnistuakseen. Kroisos on perinyt kaiken tekemättä mitään. Sitäpaitsi Pii on ovelampi, ja toisin kuin Kroisos, voi vaikka tappaa.
Roope fani10
Tietenkin Kulta-into. Sen hän näkee tarinassa:Maailman toiseksi rikkain ankka. Koska siinä tarinassa Kulta-intolla on melkein saman määrän rikkauksia kuin Roopella, eli hän maailman toiseksi rikkain ankka.
AkutykkääIineksestä
Kulta-Into Pii ehdottomasti! Paljon parempi hahmo, kuin Kroisos Pennonen, sillä Pii tarinat ovat jännittäviä ja vauhdikkaita.
Harmi, ettei Italialaiset ominut Piitä..
ankkaetsivä
Kyllä se on Kulta-Into Pii. Kuten joku on jossain todennut, hän pitää rahoistaan kiinni lähes yhtä kovaa kuin Roope Ankka, ja Kroisos Pennonen sen sijaan tuhlaa rahojansa niin paljon, että tuskinpa on omaisuus sen tuhlaamisen jälkeen läheskään yhtä suuri kuin Roopella ;) . Kulta-Intohan on sitäpaitsi rakentanut samanlaisen rahasäiliön kuin Roopella ja heidän rahasäiliöidensä sisustus on lähes identtinen joten on hyvinkin mahdollista että Roope tosiaan voittaa Kulta-Into Piin omaisuuden muutaman sentin pituisella narunpätkällä, johon Roope on sitonut ensilanttinsa. Voi olla niinkin, että maailman rikkaimman ankan titteli vaihtuu vähän väliä, mutta Roope on rikkain aina silloin kun sarjakuva tapahtuu. Kuitenkaan kumpikaan ei ole suosikkini sillä molemmat ovat välillä epärehellisiä, Kulta-Into enemmän ja Kroisos vähemmän. Roope on ansainnut omaisuutensa rehellisesti toisin kuin Kulta-Into ja Kroisos, jotka vähän väliä turvautuvat epärehellisiin keinoihin ja onpahan Kulta-Into yrittänyt muutamaan kertaan päästä Roopesta eroon lopullisesti.
Sivuja: 1 2 3 4 5