Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Onko Tupulla, Hupulla ja Lupulla kuollut kaksoisveli?

(45 viestiä)
akuankka1313
Yllättävä linkki, tämän aiheen voikin sitten jo poistaa.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803 ... 7_ul.shtml
akuankka1313
Jaa ei aihetta poistettu? Ekä edes lukotettu? Viitsikäähän nyt edes lukea edellinen viestini.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Jaa ei aihetta poistettu? Ekä edes lukotettu? Viitsikäähän nyt edes lukea edellinen viestini.
Turha lukottaa. Tuo linkkisi kun koskee ihmisiä, ei Ankkoja.
akuankka1313
Mutta siitähän selviää, että identtisiä kolmosia voi saada. Kyseinen linkki tyrmää aloitusviestin kokonaan.
Barksi
Mutta toinen kysymys esittää uuden kysymyksen.

Lainaus käyttäjältä: EppuOletko Peetuli ottanut huomioon, että voiko Ankoilla olla? :P Mun mielestä eläiminä ankat ovat kaikki samannäköisiä. Tai sitten on tosiaan käynyt niin, että joku ankanpojista on kuollut tai muuten vaan eksynyt T,H,L porukasta. Oisko sen nimi sitten Nupu..
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: HekaNiin... ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Aakkosissa on ensimmäisenä Hupu. Sitten on neljä kirjainta Lupuun. Lupusta Tupuun on kahdeksan kirjainta. Kun ottaa siitä pois ne neljä kirjainta (Hupusta Lupuun) niin siitä tulisi Pupu.

Paitsi jos... Hupusta Lupuun neljä kirjainta. Lupusta Tupuun kahdenksan kirjainta. Eli väli seuraavaan on kaksi kertaa edellinen väli, joten seuraavaan olisi 16 kirjainta. Elikkäs neljännen ankanpojan nimi olisi...se olisi...GUPU.

Muistattehan että tämä on sarjakuvaa eikä oikeaa elämää.
nyo
No joku Pupu Ankka :'D Ehkä ei kuitenkaan... mielummin joku Gupu tai Xupu
Helmi
Ajatelkaa! Pupu Ankka! :o Erikoisempaa nimeä saa hakea! Ajatelkaa, ajatelkaa! Ei ole varmaa onko Tupulla, Hupulla ja Lupulla edes sitä kaksoisveljeä. Ja jos on, niin miten keskustelun aloittaja voi päätellä kaksoisveljen kuolleen? Jos se "kaksoisveli" on vaikkapa orpokodissa?
the legend of DUCK
voihan niillä olla. Tai sitten alun perin oli luonnollisesti syntynyt vain Tupu, joka sai kloonauskoneen ja kokeili sitä. Wiuu, ja koneeseen ilmestyivät Hupu ja Lupu. ;D
Ankkarock
Heillä ei ole kuollutta veljeä. Heidän salaperäinen veljensä on Rupu Ankka, joka ei ole siis kuollut. Rupu esiintyi muistaakseni eräässä Vicarin tarinassa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockHeillä ei ole kuollutta veljeä. Heidän salaperäinen veljensä on Rupu Ankka, joka ei ole siis kuollut.
Missäs tämä neljäs ankka sitten luuraa, jollei hän kerran ole kuollut?
Kreach
Hmm.. Viestini Rupu ankan olemassa olosta poistettiin..? On kai täällä turhempiakin viestejä ollut??

No joka tapauksessa jossain luki, että Barks tahalteen laittoi mukaan joihinkin ruutuihin neljännen ankanpojan, Rupun/Ruvun, miten se nyt taipuukaan...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kreachjossain luki, että Barks tahalteen laittoi mukaan joihinkin ruutuihin neljännen ankanpojan, Rupun/Ruvun, miten se nyt taipuukaan...
Tahallisesti ja tahallisesti... Barks on piirtänyt neljä ankanpoikaa ainakin kahteen tarinaan, ja uskaltaisin väittää, että näistä vain toinen on tahallinen.

Tässä kuvassa on toki neljä ankanpoikaa, mutta en usko, että tämä on mitenkään virheellisesti tehty. Kunhan on vain laitettu tuonne mukaan painimaan yksi ankka lisää. Toisaalta, neljäs veli katoaa mystisesti tämän kohtauksen jälkeen (mutta esiintyy kuitenkin ennen tätä kohtausta kertaalleen)...

http://www.cbarks.dk/Digital/kik196431b.JPG[/img]

Tämä nyt taas lienee selvä virhe, vai olisiko Barks tosiaan tahallisesti tämän väsännyt...?

http://www.cbarks.dk/Digital/kik197712.JPG[/img]
Rosa fani
Uusimmassa Akkarissa (51/2008) oli juttu juuri tästä samasta asiasta.
Siinähän mietittiin myös sitä, että joissain vanhemmissa sarjoissa Hupun vihreä lakki oli muuttanut väriään keltaiseksi. Tämäkin siis viittaisi neljänten ankanpoikaan eli Rupuun.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniSiinähän mietittiin myös sitä, että joissain vanhemmissa sarjoissa Hupun vihreä lakki oli muuttanut väriään keltaiseksi. Tämäkin siis viittaisi neljänten ankanpoikaan eli Rupuun.
Minun mielestäni keltainen lakki on värittäjien epäjohdonmukaisuuden tekosia. Muutenkin lakkien värit vaihtelivat ruutujen välillä miten sattuivat.
Sivuja: 1 2 3