Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Hessu

(20 viestiä)
Rosattaja
No niin, tässä oisi nyt asiaa Mikin hieman höpsöstä kaverista Hessusta. Hessu on mielihahmoni, koska on hauska ja kumminkin välillä tarinoiden sankari. Haluaisin kuulla muiden mielipiteitä Hessusta.
Pitäisin jos kommenteissanne olisi näitä asioita:
-hyvät puolet
-huonot puolet
-hauska vaiko ei
-tyhmä vai nero
Kiitos!
Hessu Hopohan on esimerkiksi toiminut salapoliisina ja esim. kirjailina. Joskus on Hopolla ollu oma kaupunkikin, Twin Hopo.
Karhula
Olisit hieman voinut kertoa tarkemmin Hessusta tuossa aiheen aloituksessasi. Näin se on nimittäin aika tynkä. ::)

Joo, mutta kyllä Hessu on erinomaïnen lisä tarinoihin tämä hopoilullaan ja hauskuuella vaikka se joskus meneekin hiukan yli äyräiden. Varsinkin Hessun kirjalliset keskiviikot ovat mielenkiintoisesta ja rattoisaa luettavaa.
Rosattaja
Joo, anteeksi muokkasin sitä kuitenkin hieman.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaVarsinkin Hessun kirjaimelliset keskiviikot ovat mielenkiintoisesta ja rattoisaa luettavaa.
Ne on Hessun kirjalliset keskiviikot...
Ronaldo
Hessu on mielestäni aika hyvä hahmo, koska se on melkein kaikissa Mikki tarinoissa mukana ja sille tapahtuu vaikka mitä. :D Huonoa en oikeen tiedä.
Tyhmä Hessu on mielestäni, koska useimmissa tarinoissa sillä ei edes ole töitä.
samppali
Aloitusviestissä voisi kertoa Hessusta. Eli pohjustusta kaipaa.

Hessu on omasta mielestäni parhaimmillaan erittäin hyvä hahmo, vaikkapa Scarpan käsissä. Esimerkiksi taskarin 55, Mikki kummitusjahdissa, ensimmäisessä tarinassa "Mustan aaveen arvoitus" Hessulla on suuri rooli, ja hän on juonen kanalta välttämätön. Tarina on muutenkin parhaimpia, ellei jopa paras taskaritarina kautta aikojen.

Mutta Hessua voi myös käyttää huonosti. Hyvänä esimerkkinä nykyiset tarinat, joissa Hessu roikkuu mukana auttamatta yhtään tarinan kulkua. Ainoat poikkeukset ovat "Hessun kirjalliset keskiviikot", mutta niistäkin vain osa on hyviä.
Rosattaja
Okei, kun tietoa Hessusta kaipaatte tässä tulee:
Hessu on syntynyt 1937.Hän toimi silloin lyhytelokuvissa Mikin ja Akun partnereina.
Myöhemmin Hessu tuli sarjakuviin.Hän on urospuolinen koira.Mikin erittäin hyvä ystävä.
Hessulla on superminä, Superhessu.
Hessu toimii usein Mikin apulaisena etsivänä.
On ollut myös elokuvissa.
Hessulla on paljon sukulaisia niistä tunnetuimpia ovat Indiana Hopo ja Hessun veljenpoika Max.
Superhessu triviaa:
Superhessu saa voimansa "superpähkinöistä".Hänen asunsa on kalsaripuku.Kalsareissa on myöskin viitta.Erikoiskykyjä esim. lentotaito,röngtenkatse ja superkuulo.
Ulkonäkö:
Isot kengät (jossakin tarinassa jopa numero 50!).Hänellä on päässän sininen hattu.Muuta vaatetusta esim. musta liivi,punainen paita ja siniset housut.
Lisäksi hänellä on kuonossaan kaksi isoa hammasta.
Luonne:
Hessu on luonteeltaan hyväsydäminen,kekseliäs ja usein myös vahingossa nokkela. Hessu yleensä "höhöttää" kun nauraa ja käyttää puhuessaan termejä "mä" ja "sä".
Kelpaako? ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: RosattajaKelpaako? ;)
Ei nyt ihan noin kelpaa.

Lainaus käyttäjältä: RosattajaHessu on syntynyt 1937.Hän toimi silloin lyhytelokuvissa Mikin ja Akun partnereina.
Hessu esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1932 piirretyssä nimeltä Mickey's Revue. Silloin nimi oli vielä Dippy Dawg eli kaheli koira.

Lainaus käyttäjältä: RosattajaHessun veljenpoika Max.
Hessun poika, ei veljenpoika. Hessulla on myös vaimo ja juhlistaessaan lapsensa syntymää Hessu poltti sikarin. Tällaista siis piirretyissä.
Tive
Hessu on mielestäni hauska hahmo ja sopii hyvin "vakavan" Mikin rinnalle. Varsinkin vanhemmat Hessutarinat ovat mainiota luettavaa ja esim. Paul Murryn vitsitarinat Hessusta ja Manuel Gonzalesin yhdensivun tarinat ovat omia suosikkejani Hessun toilailuista. Hessu on kaikessa "tyhmyydessään" ja hölmöydessään mielestäni erittäin hyvä ja toimiva hahmo. Hessuhan yleisesti seikkailee sarjakuvissa ystävänsä Mikin kanssa, mutta kyllä Hessusta saa myös yksin loistavia vitsisarjoja. Mutta tarinoista, joissa Mikki ja Hessu seikkailevat yhdessä, Floyd Gottfredsonin tarinat ovat suosikkejani ja niissä tämä "aisapari" täydentää kumpikin toisiaan... :)

Höhöö!
Rosattaja
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: RosattajaKelpaako? ;)
Ei nyt ihan noin kelpaa.

Lainaus käyttäjältä: RosattajaHessu on syntynyt 1937.Hän toimi silloin lyhytelokuvissa Mikin ja Akun partnereina.
Hessu esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1932 piirretyssä nimeltä Mickey's Revue. Silloin nimi oli vielä Dippy Dawg eli kaheli koira.

Lainaus käyttäjältä: RosattajaHessun veljenpoika Max.
Hessun poika, ei veljenpoika. Hessulla on myös vaimo ja juhlistaessaan lapsensa syntymää Hessu poltti sikarin. Tällaista siis piirretyissä.

Maxissa tuli tosiaan virhe mutta noista muista en osaa sanoa. Olisit voinut laittaa kommenttisi Hessusta etkä minusta. >:(
akuankka1313
Hessu on yksittäisenä hahmona kelvollinen, mutta esim. Mikin kanssa hänen luonteestaan alkaa mennä hohto pois. Tietysti tykkään lähes klassikon aseman saavuttamista Mikki-Hessu-Aku-lyhäreistä yli kaiken, mutta sarjakuvissa sellainen ei vain toimi.
Tavalliset Hessu-toilailut ovat aina huvittavaa katseltavaa. Muistaakseni Taskarissa 219 oli tarina, jossa Hessu ottaa hoiteisiinsa Hekla Velhon hirviön. Se on jäänyt päällimmäisenä mieleen parhaista Hessu-tarinoista.
Sitten on myös erillisenä ryhmänään ne Hekla-Hessu-tarinat. Tuolla Hekla Velhon aiheessa olenkin jo kehunut niiden humoristisuutta ja hohdokkuutta. Niistä paras on ensimmäisessä Taskarissa julkaistu Hessu ja kuualusten arvoitus. Luciano Bottaro se osaa!
Aksu ankka
Hessusta pidän sen takia että hän on hassu ja muutenkin ilman hessua Mikki
tarinat olisivat maailman tylsimpiä ::)
Hauskaa hessun puheessa on höhötys: HÖHÖÖ! Ja puhetyyli: Mä ja sä (Etsivä Kaasi kyllä mainitsi jo nuo mutta ajattelinpa vain laittaa)
Hessun sukulaiset ovat aika saman laisia mielestäni:Tyhmiä, höhöttäviä,
heitä on monta, kenelläkään ei minun mielestäni ole töitä.
Ainoa tylsä sukulainen on Max, tai noh ainakin ennemmin oli ::)
Rosattaja
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaAinoa tylsä sukulainen on Max, tai noh ainakin ennemmin oli ::)
Miten niin oli?
Tive
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tietysti tykkään lähes klassikon aseman saavuttamista Mikki-Hessu-Aku-lyhäreistä yli kaiken, mutta sarjakuvissa sellainen ei vain toimi.
Toivottavasti ei mene nyt liikaa offtopicin puolelle, mutta itsekin mielestäni Mikki-Hessu-Aku -lyhytelokuvat ovat tosi hyviä ja oma suosikkini on Mikin asuntovaunu (Mickey's trailer: http://www.youtube.com/watch?v=u9p8iaKVOAw). Sarjakuvia, joissa Mikki, Hessu ja Aku esiintyvät yhdessä en ole pahemmin lukenut, mutta miksi ne ei sitten sun mielestä toimi? :)
Ankkarock
Hessu on hauska hahmo, mutta ei kuitenkaan ole mielestäni paras Ankkalinnassa sustava hahmo. Ankat tulevat aina ekoina, mutta Hessu on taitavasti kiilannut Top-10 Hahmo listaani, eli ei mitenkään hullu sijoitus. Eikö? ::)

Tykkään Hessusta paljon juuri hänen hauskuudestaan ja oudosta persoonastaan jota ollaankin kaivattu Disney-Tarinoissa.
Sivuja: 1 2