Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Hessu

(20 viestiä)
Oskuarts
Hessu on kyllä mahtava hahmo! Vilumaa tarinoissakin Hessun outo logiikka pelastaa heidät öhkömönkiäisiltä. :)
Tosin joskus Hessun tyhmyys ampuu jo vähän yli...
Aku98
Hessu on Hyvä hahmo(ei tosin lempihahmojani). Hän on hauska tohelo joka tuo naurua tarinaan :D.
Hän ei ole niinkuin Mikki eli täysitietävä ja ärsyttävä.
Nuno
Hessu on ihan hyvä hahmo, ei kuitenkaan kuulu lempihahmoihini. Hän on parempi kuin Mikki. Mikki ja Hessu tarinat ovat hyviä, mutta en paljon tykkää niistä Superhessu tarinoista. Tykkään Hessusta, koska se on hauska ja tyhmä. Ja koska Hessu on tohelo ja kompastuu välillä omiin jalkoihinsa. :D
akkaridekkari
Hessu on todella hauska ja monipuolinen hahmo! Ensinnäkin on hupaisa ja tohelo puoli, joka naurattaa aina, sitten on Superhessu-puoli, joka on välillä jännä ja aina hauska. Ilman Hessua Mikki olisi vieläkin ärsyttävämpi hahmo! Hessu sijoittu hahmolistallani neljänneksi, jos oikein muistan.
Lurker
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariMikki olisi vieläkin ärsyttävämpi hahmo!
Casty on tuonut seikkailuihinsa aina yhtä omaperäisen mutta fiksun Hessun! Hessu huomaa johtolankoja (tismalleen samannäköiset taimenet, ravintolan nimen repäistyssä paperissa jne.), joita Mikki ei ole vielä hoksannut. Minusta tuo on käsikirjoittajalta tyylikäs ele. Monissa jutskissa Hessu on tyylittömästi tohelo älykääpiö.

Miquet-tarinoissa puolestaan Hessusta on tehty surrealistinen, lähes dadaistinen naamioituja. Mielettömiä juttuja nekin.
Sivuja: 1 2