Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Arpin Lusene - Musta Ritari

(62 viestiä)
Leo
Kummassa tarinassa, missä Aku Ankassa ja millä sivulla tuo mainitsemasi ruutu on?
PetteriZ
Mahtava hahmo (en osaa perustella kun se nyt vaan on niin) :D
Jenni
Rosa mainitsi Mustan Ritarin alkupuheessa, sekä itse tarinassa Ranskan Rivieralla sijaitsevan kahvilan, jonka seinillä on sarjakuvataiteilijoiden teoksia.. Sinne on päästävä ! :D
Anonymous
Minusta Arpin Lusene on paras rosan luoma hahmo (ja ainoa ).Musta ritari on melkein maaginen hahmo kun hän pääsee mihin vain ... Mutta Arpin lusene on mahtava ihme puhe tyylinsä kanssa jonka Ankkalinna laiset kääntävät '' Lemusta ? Setä ei lemua !'' tai '' Lahra haalari ? ''Vaikka kyseessä onkin raha laari .Sanon Ankkalinnalaisten puolesta uups ! :-O
KoDo
Musta Ritari on mahtava hahmo :)
Anonymous
Arpin Lusenne on hyvä hahmo minun mielestäni koska hän on herrasmies varas.
juho.j
:o hyvä hahmo ,kunnon herrasmisvaras , joka varastaa vain rikkailta
jarski
Minusta hän on todella hauska hahmo. Hän puhuu sellaisella hauskalla tavalla, ja hän on todella mestari, ja herrasmiesvaras. Täytyy sanoa että Rosa sai todellisen nerouden puuskan, kun hän keksi tuon Mez-Tahri varkaan. :D
Hupu
Mielestäni Arpin Lusene on mielenkiintoinen hahmo. Varas joka pystyy varastamaan mitä vain mistä vain ja käyttäytyy hyvin. Hahmoa on käytetty mielestäni oikein hyvin, mutta sitä voitaisiin käyttää vielä monipuolisemmin. Lusenen ei tarvitsisi aina yrittää ryöstää Roopea haarniskan kanssa. Eihän mestari vahraz tarvitse hrahalaarin ryöstämiseen Kertalaakilla päälystettyä haarniskaa.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: JuusofinMusta ritari syntyi siitä, kun Pelle Peloton keksi "Kertalaaki™" nimisen aineen

//Submin muokkaili pikkuisen.

Siis hän syntyi siitä aineesta?? ;D
Bomber
Hauskaa lukea sitä ranska-suomi murretta. Kuitenkin joskus se rupeaa tympimään..
Kääk13
Lisäämpä omankin lusikkani tähän soppaan.

Kyse on siis Mustasta Ritarista, joka on Don Rosan kehittelemä
hahmo, Roope Ankan ilok.... öh siis riesaksi. ;D
Mielestäni hahmo on aivan (tiedätte kyllä... :D)
Ainoa huonopuoli tuossa on vain se, miten vähän erilaisia tarinoita hahmolla voi kertoa.
Nuo jo valmistuneet kaksi Mustaritari sarjaa ovat kyllä todella hienoja, mutta ne muistuttavat juonellisesti kovasti toisiaan.
Mustallaritarilla on pienoinen pakkomielle siitä, että hänen on kahmaistava vain maailman rikkaimman ankan kaikki rahavarat.
Tästä syystä seikkalut eivät etene kovinkaan monipuolisesti ja lopputulos on aikamoista riehumista.

Jos Mustanritarin on "varastettava" vain maailman rikkaimmalta ankalta, miksei Roope ottaisi joskus riskiä, ettei hän olisikaan maailman rikkain. Menikö yli hilseen? ::)

Minäpä kerron, mitä ajan takaa.
Mielestäni Roope voisi ottaa riskin, ja vähentää omaisuutensa määrää(väliaikaisesti tietty) ja kertoa Arpinille, ettei enää ole maailman rikkain mies, ja että ritarin tavoite ei toteutuisi niin kuin hän on alunperin suunnitellut. Eli hävittää maailman rikkaimman ankan omaisuus.
Kulta Into Piillä on samanlainen rahasäiliö kuin Roopella itsellään ja hän antaa pienen vinkin Lusenelle ja näin Mustaritari hyökkää Kulta Innon kimppuun Etelä Afrikassa.

Toivon kyllä, että Rosa tekisi vielä kolmannenkin Mustaritari tarinansa.
Hänhän sanoi, että nähtäväksi jää, keksiikö hän koskaan toista jatko-osaa alkuperäiselle Mustaritari tarinalle.
Minä kyllä jaksan uskoa, että tuo tarina on vielä tulossa.
Odotellaan.... ;)
jho
Kyllähän Arpin on ryöstellyt vaikka mitä. Kuten jonkun hienon ravintolan mittaamattoman arvokkaan taulu-kokoelman(?) sun muuta.

Siitä on jo aikaa, kun viimeksi olen lukenut nuo tarinat, mutta mulla on sellanen mielikuva, että eihän Arpinilla ole mikään pakkomielle ryöstää Roopen rahasäiliötä. Sehän on vain hänen mielestään hauskaa. En nyt ole asiasta 100% varma (en edes 80), mutta mun mielestä noin se menee. Joku muu voi tarkentaa jos on lukenut tarinat lähipäivinä.
Kääk13
No, joo.
Pakkomielle on ehkä hieman huono sana.

Itse kuitenkin olen ymmärtänyt, että Mustaritari haluaa päättää rikollisen uransa maailman rikkaimman miehen omaisuuden hävittämiseen. Eli suht komeasti.
Sitten hän vetäytyisi viettelemään eläkepäiviään jonnekin loistohuvilaansa maailman kuuluisimpana ja taitavimpama mestari varkaana.
squid
Nimenomaan tuosta on kyse: Musta Ritari siis haluaa tehdä uransa päätteeksi maailmankaikkeuden suurimman ryöstön, jota jopa Ankkalinnan oma rikolliskopla pitää mahdottomana.
Sivuja: 1 2 3 4 5