Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Teppo Tulppu - Akun rakas naapuri

(39 viestiä)
Etsivä Kaasi
Teppo on aika kiva hahmo. Teppo on yleensä aina Akun kanssa tappelemassa ja tämä toimii. Teppoa ei harmikseni tule niin useasti Akussa. ::)
Herkkukurkku
Tulppu on myös tunnettu nimellä kapteeni Kiiski, joskus jonkun Jippesin tarinan lukenut...
Crosby
Teppo on aivan loistava hahmo. Juuri sopivan näköinen yrmy naapuri Akulle. Akun ja Tepon välisiä sotia ja kisoja on aina kiva lukea. Viime aikoina tosiaan hieman harvemmin esiintynyt. Useamminkin voisi näkyä. Itse ainakin tykkäisin.
Anonymous
Mäkin tykkään Akun ja Tepon nahinoista. Paras tarina heistä on mun mielestä se kun niiden aidan alta löytyy se joku ydinpommi :) En muista nimeä.
Karhula
Minä pidän paljon näistä Tulppu vastaan Aku taisteluista, koska ne saa minut nauramaan. :D
HN Erkka
Tepon ja Akun taistelut ovat ihan hyviä ja muutenkin hyvä hahmo, mutta mielestäni Luiru on jotenkin parempi kuin Teppo... :P
Kreach
Tulppu on värikäs hahmo Ankkalinnan maailmaan, hyvin samankaltainen kuin Aku. Pidän paljon hahmosta, mutta montaa juoni ideaa siitä ei löydy.
Selkeästi parhaimpiin Teppu vs Aku tarinoihin kuuluu mm. Naapurisopu parhaimmillaan sekä Suurin kurpitsa.
Ensimmäiseen piirrokset on tehnyt Daniel Branca ja kurpitsajupakkaan Don Rosa.
Turtana
Kyllä Teppo on hyvä hahmo. Akun ja Tepon tappelut on joskus ärsyttäviä mutta usein kumminkin varsin hauskoja. On se kumma ettei ne koskaan pysy pitkään sovussa.
Kerran hyödynsin Tepon englanninkielistä nimeä erääseen äidinkielen aineeseen; annoin minäkertojan naapurille nimeksi Jones.
Aikakone
Eikös jossain luvussa ollut että aluks Aku ja Tulppu oli kavereita mutta mun muistaakseni tuli jotain kinaa jonku veistoskilpailun yhteydessä?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: AikakoneEikös jossain luvussa ollut että aluks Aku ja Tulppu oli kavereita mutta mun muistaakseni tuli jotain kinaa jonku veistoskilpailun yhteydessä?
Se ei ollut Teppo vaan Antero Luiru, eli Akun toinen naapuri. ;)(Muistaakseni?)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaMiksi ihmeessä Aku ja Teppo tappelee koko ajan ??? Eikö ne vois eläää sulassa sovussa ja auttaa vaikka välillä toisiaan?
Varmaan sen takia, koska jompi kumpi aloittaa aina uuden tappelun, jostakin. :P :-X
Uka Ankka
Teppo on tosiaankin Akun ''rakas'' naapuri ::) Joo, ihan kiva hahmo Teppo on, tarinat joissa Aku ja Teppo riitelee ovat hauskoja.
Fauntleroy
Sinänsä aika sisällötön hahmo, mutta jotenkin niistä tarinoista löytyy aina sisältöä.
Parhaimpina ovat onnistuneet ketkäs muutkaan kuin Barks, Branca, Jippes ja Rosa,
tarinoilla Naapurukset, Naapurukset tukkanuottasilla, Vanha kauna janottaa, Naapurisopu parhaimmillaan, Naapurilähiö ja Suurin kurpitsa.
Aku-fani13
Mainio hahmo Tulppu.
On todella viihdyttävää katsoa heidän "sotiaan" ja varsinkin heidän taisteluitaan jonkun kisan voitosta.
Muuten oletteko huomanneet että lähes kaikissa hyvissä Aku VS Tulppu tarinoissa nimessä esiintyy sana: naapurukset eri muodoissa. :P
akkaridekkari
Juu, Akun ja Tulpun "kaksintaisteluita" on mukava seurata. Liikaa niitä ei jaksa, mutta aina jos käsikirjoittaja on saanut jonkun uuden hyvän idean, niin heti on ratkiriemukasta. Valitettavasti ei viime aikoina ole ilmestynyt mahtavia Tulppu-tarinoita :( .
Sivuja: 1 2 3