Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Teppo Tulppu - Akun rakas naapuri

(39 viestiä)
Nuno
Teppo Tulppu on juuri sopiva Akun naapuriksi. Tulppu voittaa helposti muut Akun naapurit. Tarinoita joissa Tulppu ja Aku sotivat keskenään ovat tosi hyviä. Niissä on yleensä kuitenkin aika samanlainen juoni, sen takia niiitä ei jaksa lukea, jos niitä on liikaa akkarissa. Vähän enemmän kuitenkin voisi olla, nyt ei ole tullut pitkään aikaan niitä tarinoita.

Carl Barks keksi loistavan naapurin Akulle. :D
TKal
Mielestäni käsikirjoittajien tulisi pyrkiä keksimään jokaiseen Tulppu & Aku -sarjaan jotakin uutta ja ennennäkemätöntä, muuten tarinat tuntuvat tylsiltä. Tavanomaisia Tepon ja Akun tappelemissarjoja on nimittäin nähty jo niin paljon, ettei sellaisen lukeminen jaksa kiinnostaa, jos käsikirjoittaja ei ole käyttänyt kunnolla mielikuvitustaan.

Sama ongelma tuntuu vaivaavan myös muita tarinamuotoja, etupäässä Millan yrityksiä varastaa Roopen ensilantti ja Karhukoplan yrityksiä varastaa Roopen omaisuus.
Futis-Ankka
Lainaus käyttäjältä: TKalMielestäni käsikirjoittajien tulisi pyrkiä keksimään jokaiseen Tulppu & Aku -sarjaan jotakin uutta ja ennennäkemätöntä, muuten tarinat tuntuvat tylsiltä. Tavanomaisia Tepon ja Akun tappelemissarjoja on nimittäin nähty jo niin paljon, ettei sellaisen lukeminen jaksa kiinnostaa, jos käsikirjoittaja ei ole käyttänyt kunnolla mielikuvitustaan.

Sama ongelma tuntuu vaivaavan myös muita tarinamuotoja, etupäässä Millan yrityksiä varastaa Roopen ensilantti ja Karhukoplan yrityksiä varastaa Roopen omaisuus.

Olet oikeassa, Tepon ja Akun tappelut ovat tylsiä, koska ideahan ei periaatteessa muutu ikinä ollenkaan. Vaihdetaan vain vähän välineitä yms.
Jotkut tarinat joissa Teppo esiintyy ovat kyllä hyviä, minusta Don Rosa ei kyllä osaa piirtää Tulppua oikein hyvin. Onneksi Rosan tarinoissa Tulppu onkin esiintynyt kaksi(?) kertaa.

Mutta jos yleisesti ottaen Antero Luirua ja Teppo Tulppua vertaa, niin Tulppu vie helposti voiton. Luiru on vain nykyajan väkisinväännetty muutaman tarinan hahmo >:(
Anonymous
Ne Akun ja Tulpun tappeluita jostain on aina hauska lukea. En nyt oikeen sanoisi että Teppo on Akun ¨rakas naapuri¨. Yksi Akun naapureista on Luihu (en muista oliko se tuon niminen) . Ja jossain vaiheessa Paratiisitielle muuti myös Mac Murske.(joka muutti pois kylläkin) :-/
T@IK@VIITTA
Teppo on kyllä hyvä naapuri Akulle, koska lukijaa alkaa joskus naurattamaan heidän yhteenottonsa. Minun mielestä Teppo on aika riidanhaluinen ja käy yleensä ärsyttämään Aku, mutta joskus se on juuri toisinpäin.
Ankkaristi
Itse pidän kovasti näistä tarinoista, joissa on Teppo ja Aku vastakkain. Itseäni ei haittaa suuresti, että näitä on todella paljon samankaltaisia. Ne ovat yleensä todella hauskoja varsinkin, kun ne yltyvät suureksi taisteluksi, joka alkaa haittaamaan koko Ankkalinnaa...
Donald-91
Minäkin pidän melko useasti niistä tarinoista, joissa Aku ja Tulppu ovat vastakkain. Ja kuten joku käyttäjä jo sanoikin aiemmin, niin Tulppu kyllä voittaa paremmuudessaan helposti Akun muut naapurit. Niistä muista naapureista yksikään muu ei muuten taida olla vakituisesti Akun naapuri kuin vain Teppo Tulppu.

Aikaisemminhan Teppo Tulpun nimi oli Aku Ankassa joku herra Muristo. Niin kysyisinkin seuraavaa: Miksi Tulpun nimi sitten vaihdettiin aikanaan Muristosta Tulpuksi? Olen itse kyllä sillä kannalla, että Teppo Tulppu sopii hänen nimekseen paremmin kuin Muristo.
Vince Ankka
Todella tylsä hahmo, jolla ei tunnut olevan muuta elämäntehtävää kuin härnätä Aku loputtomiin.
Sellaiset hahmot ei kertakaikkiaan iske. Mutta mikä vielä kummallista, yleensä Tulpun ollessa läsnä tarinatkin ovat tylsiä.
Sekin puutarhanhoito on aika tylsä piirre hänessä. Eihän se ole kovin miehekäs harrastus.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Aikaisemminhan Teppo Tulpun nimi oli Aku Ankassa joku herra Muristo. Niin kysyisinkin seuraavaa: Miksi Tulpun nimi sitten vaihdettiin aikanaan Muristosta Tulpuksi?
Oletettavasti Muristo muuttui Tulpuksi tämän tarinan myötä.
Tarinassa Tulpuksi kutsuttu hahmo istuttaa ahkerasti tulppaani penkkiä. Siitä nimi...
Mutta kun tarkastelee tarinan hahmoa lähemmin ei kyseessä ilmeisestikään ole alun alkujaan Teppo Tulppu vaan jokin muu hahmo.
Vaikkakin hahmoilla on sama nimi erittelee iducks ne eri henkilöiksi.
Sivuja: 1 2 3