Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Moby ja Toope Ankka

(19 viestiä)
Bruttokansantuote
70-luvun loukoista voidaan kaivaa esille Vic Lockmanin luoma, erinomaisen hauska, joskin unohtunut kaksikko - Moby ja Toope Ankka. En voi käsittää, mihin tämä suosittu ja hauska kaksikko on Aku Ankan sivuilta jäänyt. Moby sihtaili harppua minkä ehti, ja purjehti Ismo Alangon sanoin "kriisistä kriisiin". Hellyyttävää!

Kvaakia selaillessani sain tietää Mobyn kohtalosta. Toope Ankka on syösty (!) historian syövereihin ja tilalle sylkäisty jokapaikanhöylä Touho! Tarina on nähtävästi julkaistu Roope-sedässä, täytyy lukea.

Tähän ketjun nostalgikointia, herutusta ja kommentteja Mobysta. RIP Toope.

Mobyn kuva: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/49/Whaleofanadventure.jpg
Uusin Moby-sarja: http://coa.inducks.org/story.php/x/I+TL+2380-1//+++_
Inducksin Moby-sivu: http://coa.inducks.org/character.php/x/MD
Nigoz
Mobyn poistaminen johtuu siitä, että siinä käsiteltiin valaanpyyntiä. Ainakin jossain määrin. Eän kyllä edes pitänyt hänestä. Nykyinen on ehkä parempi.
KoDo
Kyllä muistan Moby Ankan.
Barksi
Tottakai minä Mobyn muistan. Ei tosin kuulu ihan suosikki hahmoihini. Nykyisin Roope-Sedässä julkaistut tarinat eivät mielestäni ole läheskään yhtä laadukkaita kun seikkailut Toopen ja lemmikki delfiinin (?) kanssa.
akuankka1313
Ihan hyvää täytemateriaalia...harmi, kun se lopetettiin :(
KoDo
Kyllä Moby Ankan tarinoita vielä julkaistaan. Nimittäin Roope-Sedässä. Uusimmassakin Roope-Sedässä oli muistaakseni Moby Ankka - tarina :D
Unkka T. Kumiankka
Kyllä Moby on minullekin tuttu vanhemmista Aku Ankoista. Sinänsä hahmo aisapareineen on ihan hauska, mutta tuntuu jääneen väistämättä ajan myötä syrjään. Ehkä ongelma on siinä, että Moby oli jotenkin niin sidoksissa mereen ja laivaansa. Se tuntui rajoittaneen tarinakuvioita. Toisena syynä voivat olla liiat samankaltaisuudet muiden ankkahahmojen kanssa. Toopehan muistuttaa paljon Touhoa ja Hansua, Moby taas on aika suurelta osin seikkailija Roope Ankka ilman rahankeräämispuolta.

Minkälaisia uudet Moby-tarinat ovat, niihin en ole törmännyt?
Anonymous
Äiti-Disney suojelee meitä lapsia jälleen, etteivät pikkupiltit vain mene ja harppuunoi kaikki lähivesien valaat hengiltä.

Todella typerää ja lapsellista. Olisivat tehneet siitä vaikka kalastajan :?
Nigoz
Niinpä! Siis ihan älyttömän dorkamaista! :x
TKal
Itse muistan pienempänä lukeneeni useita Moby-sarjoja. En yleensä pitänyt niistä, mutta muistan lukeneeni yhden sarjan, josta pidin erittäin paljon. Harmi etten muista enää kyseisen sarjan juonta tai nimeä :(
jarski
En ole lukenut paljon Moby Ankka -sarjoja. En kyllä rakasta niitä ovathan ne ihan luettavia.
Hupu
Muistan kyllä Moby Ankan. En kuitenkaan pidä häntä tärkeänä hahmona, mutta on ihan hyvää täytemateriaalia.
Bomber
hieno hahmo! Ei todellakaan mitään täytemateriaalia! >:( Moby on sitäpaitsi nykyään todella tylsä!!!! Aloilleen asettunut helmenkalastaja! Ja mitä himputin järkeä vaihtaa se loistava Toope Touhoon? Nyt on kyllä möhlitty pahasti.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Barkslemmikki delfiinin (?) kanssa.
Se oli Marius, joka on myös tuolla Ankkalinnakkeessa esittelynä
Karhula
Kyllä minä Mobyn muistan, vaikka onkin huono hahmo, koska se on aina merellä ja miksiköhän tuo Toope ;D muutettiin Touhoon?
Sivuja: 1 2