Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Sukupuu.

(35 viestiä)
Fergus
Tuosta pellen sukupuusta että kyllähän rosa sitä on selvittanyt.
Petteri peloton on pellen isoisä. Petteri toimi Angus MacAnkan laivanlämmittäjänä. Hänhän keksi autonkin tarinassa jossa roope on indonesiassa tai jossain sielläpäin.
Petterin poika taas on Pietari Peloton eli ankkalinnan ensimäinen sudenpentu. Pelle peloton on siis Pietari Pelottoman poika.

Ja tuosta vielä:
Lainaus:Kuka sanoi että kyseisen tyypin nimi olisi Ankka?
Jos heidän jälkeläisensä nimi on Ankka silloin isän täytyy olla ankka sillä tuohon aikaan nimi tuli automaattisesti isältä.
Ajattelittekos tuota.
scrooge_idol
Kiiwi: :-O Mietit ettei Akun ihana naapuri Tulppu olisi eläin ollenkaan.. Tulppuhan nimenomaan kuuluu Ankkalinnan yleisimpään "lajiin" eli niihin nappinenäisiin koiriin. Tulppu on siis koira, mutta "kehittynyt", eli siis Pluto tai Pulivari ym. selkeät koirat on kuitenkin eri asia kun ne on lemmikkejä. 8)
juketsu
Esim. onhan Hessu Hopokin koira jolla on lemmikkinä joskus korppi (kuru), joskus kissa ja joskus jopa koirakin!
Fergus
Rosa piirtää tarinassaan myös Nordeskjöldin (meniköhän tuo nyt ihan oikein?) nappinenäiseksi en kuitenkaan usko että hän hakee siinä mitään koiraa...
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: JosieNice. Kenen muun mielestä on outoa, että Della "sattui" naimaan samalla sukunimellä varustetun ankan?
Disney-maailmassahan Ankka on yleinen suku-nimi esin.Iines Ankka.
Yleensähän Akkareissa suku-nimi määräytyy lajin mukaan esim.Hannu Hanhi,Hansu Hanhi jne.
Mutta onhan Ankanpäät McAnkat jne......jne.........

Lainaus käyttäjältä: FergusRosa piirtää tarinassaan myös Nordeskjöldin (meniköhän tuo nyt ihan oikein?) nappinenäiseksi en kuitenkaan usko että hän hakee siinä mitään koiraa...
Eihan Disneyn sarjiksissa yleensä ole ihmisiä,joten siksi Rosa varmaan piirsi hänet "nappi-nenäksi".
scrooge_idol
Fergus: Itseasiassa Rosa on itse jossain pohtinut sitä, miten historian tosihenkilöt, (niinkuin tuo Nordenskjöld) piirretään, eli "nappinenäisiksi eläimiksi" vai oikean nenän omaaviksi normaaleiksi ihmisiksi.

Sammon salaisuuteen Rosa piirsi Väinämöiselle + muille "hienoille Kalevalan mystisille hahmoille" arvokkaan ihmisolemuksen, koska hänen mielestään nappinenät eivät niille olisi sopineet, mutta taas samaan tarinaan Elias Lönnrot sai nappinenän, ollen tällöin "koira".. selityksenä että hän oli "samassa maailmassa elävä konkreettinen hahmo"-
(Siis nämä selitykset oman muistin varassa, ei lainattu mistään.)
Leo
Barksin tarinassa "Aku Ankka ja atomivakoojat" (tjsp.) on ihan oikeita ihmisiä vakoojina eikä nappineniä.
Fergus
Lainaus:Eihan Disneyn sarjiksissa yleensä ole ihmisiä,joten siksi Rosa varmaan piirsi hänet "nappi-nenäksi".
Juu. no siis Rosahan pyytelee tätä "nappinenä" kalabaliikkia anteeksi Temppeliherrojen kätketty kruunu kokoelmassan. Kuinka monella muulla muuten on tämä?
Ei vaan nyt meni liian off topic.
SIIS TAKAISIN AIHEESEEN.
Paitsi että niin muuten Barks piirsi oikeat ihmiset taikatiimalasiinkin.. ;)
Anonymous
Niin eiköhän tuo 'sukunimi' ankoilla ole lähinnä se, mitä ne ovat. Ja Roopekihan on vaihtanut (ainakin suomenkielisissä käännöksissä) nimensä McAnkasta Ankaksi.
Destiny
Roopen suomenkielinen "Ankka" -sukunimi on täysin Aku Ankan suomentajien syytä, alkuperäiskielellä Roope on edelleen McDuck. Syytä moiseen en tiedä, mutta näin tämä asia on ollut jo pitkään.
Anonymous
Olen tässä miettinyt, että kukas toi Puosu Ankka oikein on? Muut tunnen, mutten Puosu Ankkaa. Puosu on kuin tuhkaa minulle. Kuka hän on?
Onkos siitä jotain tarinaa tehty ja jos on niin onko sitä julkaistu Suomessa?
Olen katsokaas tämmöinen hajamielinen.
Leo
Inducksista Puosun nimissä en löytänyt yhtäkään tarinaa, vain viitteitä sukupuuhun.
Jenni
Jos Puosu kuuluu niihin hahmoihin, jotka Rosan täytyi keksiä itse.. Ja Ankan suvussahan täytyy myös olla kantaisä, joka kuvaa sukuaan. :)

MUOks:

Rosa on kylläkin piirtänyt Puosun pään kuvaan, jossa Roopen vihollisten ym. tarinoista tuttujen henkilöiden päät ovat Roopen pään yläpuolella.. Eli saattaa kyllä kuulua johonkin tarinaan..?
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: LeoLainaus käyttäjältä: JosieNice. Kenen muun mielestä on outoa, että Della "sattui" naimaan samalla sukunimellä varustetun ankan?
Kuka sanoi että kyseisen tyypin nimi olisi Ankka?
Hänestä vain käytettiin tätä nimitystä, koska hän on kadoksissa.
Ja eihän Disneyn nämä sukupuut yms. ikinä täydellisiä (realistisella tasolla) ole...

Itse asiassa 'Ankka' ei ole kadoksissa, vaan sairaalassa, koska hänen tuolinsa alla on räjähtänyt Tupun, Hupun ja Lupun raketti.
Täältä voi lukea klikkaamalla Ankkojen sukupuuta lisää. ;)
Anonymous
Te osaatte olla huvittavia..
USKOKAA, ETTÄ KUN JOKU LUO HAHMON, VAIN HAHMON LUOJAN FAKTAT OVAT AITOJA!!
Sivuja: 1 2 3