Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan minitaskukirja

(167 viestiä)
vtttk
Kiitos neuvoista ja tarjouksista ! Sain taskarin antikvariaatista. Kympillä lähti...
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: vtttkKiitos neuvoista ja tarjouksista ! Sain taskarin antikvariaatista. Kympillä lähti...
Kympillä!? Puhutko totta? Olet joutunut maksamaan todella paljon. :-

Olihan minulla muutakin asiaa. Omistan nyt kaikki minitaskarit ja huipputeoksia ne eivät todellakaan ole, mutta kaikki olen ostanut ja tulen ostamaankin. ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiKympillä!? Puhutko totta? Olet joutunut maksamaan todella paljon. :-
Huuto.netissä lähti yhdeksällä eurolla, että paljon ja paljon. Niin se arvo vain nousee... (onneksi olin kaukaa viisas ja ostin muutaman kappaleen...)
Aku Vankka
Niinhän se arvo nousee.. itse ei ole tarvinut ostaa mistää kalliilla hinnalla, kun
olen ostanut kaikki jo silloin kun ne ilmestyivät, samoin aion tehdä kun
neljäs minitaskari ilmestyy kuukauden päästä.
Ankka313
Mulla on hyllyssäni kolme ekaa ilmestynyttä mini-taskaria. Mini-taskari on muuten ihan ok julkaisu, mutta Suomessa ennen julkaisemattomia tarinoita on aivan liian vähän ja minaria on vaikea lukea aiheuttamatta kirjalle vahinkoa, sitä pitää taivuttaa aika paljon, että näkee kaikki tekstit lukea.
Aion hankkia kaikki ilmestyvät minarit itselleni.
Akuhullu97
Minitaskari... Ihan hyviä julkaisuja, kaikki tähän mennessä on tullut haalittua, ja ostan varmasti osan 4:kin, kun vain tulee kauppoihin. Ainoa vika, sivut tosiaan ovat ikävän jäykkiä ja pieniä. No, ei se mitään!
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Ankka313minaria on vaikea lukea aiheuttamatta kirjalle vahinkoa, sitä pitää taivuttaa aika paljon, että näkee kaikki tekstit lukea.
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ainoa vika, sivut tosiaan ovat ikävän jäykkiä ja pieniä.
Tuosta ei kyllä kannata tehdä ongelmaa. Jossain (Kvaakissa) taisikin lukea, että liimaselkäinen kirja pysyy paremmin kasassa kun siihen kansilehteen ja takakanteen tekee taitoksen. Ja jos sarjakuvia aikoo lukea, vahingoittamatta tuotetta on mahdotonta selvitä. Ellei sitten ole ähskenn- tai tlts-keräilijöitä.

ähskenn = "älä hengitä sarjakuviani kohti, etteivät ne naarmuunnu".

tlts = toinen luettavaksi, toinen säilöön.
Fauntleroy
Tänään sitten tuli kauppoihin uusin Mini-taskari. Heti koulun jälkeen poljin lähimpään markettiin. Ensimmäinen kysymys tietysti kuuluu: "Kuinka monta ennen julkaisematonta?!?!". Taskarin kahdestatoista (12) tarinasta kaksi (2) nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Minua se ei tosin liikuta vaikka järkytyinkin syvästi tänään. Kolme tarinaa on viimeksi julkaistu Suomessa vuonna 2001. Eikö tosiaan yhtään vanhempia sarjoja ole? Uusin "minari" tarjoaa Panaresea, Gottardoa, Chierchinia, Cambonia, Gattoa, Di Vitaa ja niin edelleen. Esittelyt Mummo Ankasta ja Touhosta. Joulukuun mini-taskarin nimi on Eläköön Mikki.
Ankka313
Kiitos kattavasta infosta, Fauntleroy! Itse olen aina syvästi järkyttynyt ja raivossani, yms, kun näen, että Suomessa aiemmin julkaistut tarinat saavat julkaisuissa vallan!:@ Ja vanhin tarina vuodelta 2001?? Ei hemmetti oikeesti suoraab sanottuna... Mistäs ihmiset sitten saavat rahalleen vastinetta, kysynpä vain.... Kaikki tarinat pitäisi olla ennen julkaisemattomia!
Ei kauheasti houkuttele tuon taskarin anti minua sitä kaupasta ostamaan hinnalla 4,50e! Kaksi ennen julkaisematonta tarinaa 4,50e/2= 2,25e/tarina!
Ostan tuon minarin vasta divarista halvemmalla!
Akuhullu97
Joo, uusin minitaskari ei ole kyllä kovin tasokas mielestäni. Itse kuitenkin ostin sen jo tänään kaupasta, vaikka divarista saisi myöhemmin halvemmalla.
Aku Vankka
Viides minitaskari jää kyllä välistä, en aio lukea kolmeasataa sivua Mikkiä, kun en mikään fanittaja ole.
Karhula
Tarttui tuo nelonenkin käteeni kaupan hyllyltä, vähän tuota jo selailin ja huomasin ettei kyllä mikään hyvä taskari, mutta silti se oli kaiken väärti. :) Aion toki seuraavankin minin hankkia vaikka pää hahmona onkin Mikki.
hjhh
Enpä ole vielä tätä ostanut. Tulen varmaankin ostamaan jossain välissä ihan kaupasta.
Täytyy kuitenkin vähän kattella mitä sarjoja tässä on mukana.

Ja tuosta seuraavasta vielä sen verran, että tulen varmasti hankkimaan. Harvoin on taskaria täynnä pelkästään Italialaista Mikkiä!
En mikään Mikin suurin ystävä ole, mutta Italialaiset Mikkituotokset on usein hyviä.
mtvester
Viidenteen minitaskariin on tosiaan paljon Mikki tulossa, mutta myòs Hessu p see hassuttelemaan. :) Jo pelk st n sen vuoksi kannattanee ostaa ko. julkaisu, vaikkei Mikist kauheasti perustaisikaan.

Yleisesti minitaskareista totean sen verran, ett taso on ollut ehk hivenen tavallisten taskareiden alapuolella, mutta tietyt tarinat tekev t niist pakollisia hankintoja kokoelmaan.
Karhula
Wikipediassa näytetään jo tietävän kuudennen ja seitsemäänenkin mini-taskarin nimi. Kuudes, kantaa nimeä Supertunari Touho ja seitsemäs, Keksijäin kuningas. Nimistä voi jo päätellä mikä hahmo esitellään minarissa. ::)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12