Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan minitaskukirja

(167 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaAku Ankan nettisivuilla sanotaan, että kuudes minitaskari kantaa nimeä Rinta rottingilla ja se ilmestyy huhtikuussa.
Jos noin on niin wikipedia ja perumaa ovat täysin väärässä.
Onhan Aku Ankan omat sivut kymmenen kertaa luotettavammat.
Ei voi mitään.
Aku Vankka
Huhtikuussa? >:(
Mikseivät kaikki minitaskarit voisi ilmestyä siinä järkevimmässä järjestyksessä, eli maaliskuu, kesäkuu,
syyskuu ja joulukuu?
Ja muuten, selailin Aku Ankan nettisivuja, enkä löytänyt tietoja tuosta nimestä ja ilmestymisajasta mistään... mistä sieltä oikeastaan tarkennettuna löysit ne?
samppali
Minitaskari 5:n tietopaketissahan se lukee...Tässähän tämä..
Kreach
Heh.. Hauskasti joku tempaissut taskareiden 6 ja 7 nimet vain päästään. Supertunari Touho, tai Keksijäin kuningas : D
Aku Vankka
Olisivathan ne voineet olla ihan hyviäkin nimiä :)
Ties milloin Perunamaalle ja Wikipediaan ilmestyy taas jotain perättömiä minitaskareiden nimiä :D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTies milloin Perunamaalle ja Wikipediaan ilmestyy taas jotain perättömiä minitaskareiden nimiä :D
Väärä tieto ilmestyi ensin Wikipediaan. Sieltä joku on sitten ottanut sen Perunamaahan. Wikipedia on suuremmalla todennäköisyydellä väärässä, aina.
Aku Vankka
Eipä tarvinut kauaa odottaa. Nyt wikipediassa on vaihdettu Supertunari Touho -taskari sen oikeaan nimeen, Rinta rottingilla ja seitsemänneksi minitaskariksi väitetti Keksijäin kuningas, on myös vaihtanut nimeään; tällä kertaa seitsemännen minitaskarin nimi väitetään olevan Taian mahti, mutta epäilen suuresti tätä.
Karhula
Tuon seitsemännen minin nimi minuakin epäilyttää, mutta saattaahan tuo oikeakin olla. Ainakin sama hahmo saattaa olla päähenkilön, onhan Taikaviitalla (muistaakseni) ensi vuonna suuret synttärit. Täyttäähän viittasankarimme pyöreitä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: KarhulaTuon seitsemännen minin nimi minuakin epäilyttää, mutta saattaahan tuo oikeakin olla. Ainakin sama hahmo saattaa olla päähenkilön, onhan Taikaviitalla (muistaakseni) ensi vuonna suuret synttärit. Täyttäähän viittasankarimme pyöreitä.
Taian mahti kirjahan voi myös olla Milla Magia -teemainen.
Aku Vankka
Niin voi, ja Taian mahti voi olla myös täysin keksitty nimi, joka on 99% varmaa. Se ainoa jäljelle jäänyt yksi prosentti sitten viittaa siihen ihan pieneen mahdollisuuteen, että nimi olisi oikea, mutta mistä joku olisi sen saanut tietoonsa, kun se kerran ilmestyy vasta ensi kesänä?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankkamutta mistä joku olisi sen saanut tietoonsa, kun se kerran ilmestyy vasta ensi kesänä?
Kyllähän taskarien toimittajat tietävät ne jo hyvissä ajoin. Esimerkiksi Roope-sedän 6/09 sisältö tiedetään jo nyt. Ainakin osittain.

Mutta sinä luultavasti kysyit, että mistä joku ei-toimittaja on saanut ne tietoonsa. Ei ainakaan tässä tapauksessa mistään, sillä nimethän olivat vääriä. Wikiinhän voi kirjoittaa kuka tahansa.
Aku Vankka
Niin voi. Toimittajathan toki tietävät nimet ja kaikki, mutta tuskin kukaan toimittajista olisi käynyt wikipediassa kirjoittelemassa tulevien minitaskareiden nimiä?
Karhula
Nyt on sitten hyllyssä myös viides Mini-taskari.
Omasta mieletäni ehkä huonoin tähänastisista, tarinoissa ei oikein ollut kunnon juonta paitsi ekassa ja vimpassa. Ehkä tuo muiden tarinoiden haukkuminen kuitenkin johtui siitä etten hirvittävästi siimahännästä välitä.
Toivottavasti huhtikuun Rinta rottingilla olisi edes (hiukan) parempi. :(
Aku Vankka
Olen Karhulan kanssa täsmälleen samaa mieltä; ensimmäinen ja viimeinen olivat hyviä tarinoita, mutta muista en oikein välittänyt, kun (ja tämänhän olen jo sanonut sata kertaa) en vain yksinkertaisesti pidä Mikistä. Tähän mennessä olen lukenut vain neljä oikeasti hyvää Mikki-tarinaa, muutaman keskiverron ja loput ovatkin sitten aika turhauttavia olleet. Tämä oli selvästi huonon Minitaskari tähän mennessä. Parhaimpana pidän ykköstä.
Ducker97
Minuakaan ei Mikki oikein säväytä. Kun luin ensimmäistä tarinaa tästä uusimmasta minitaskarista tuli sellainen olo että ei kyllä liinnosta tippaakaan lukea kauempaa tätä taskaria... Aion lukea sen kumminkin loppuun vaikka ei miltään mielenkiintoisimmalta vaikuta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12