Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan minitaskukirja

(167 viestiä)
Anonymous
Mulla om kaikki mini-taskarit ja mun mielestä ne on hyvii vaikka maksaa ehkä vähä liikaa. Ne sentään mahtuu taskuun että niitä voi kuljettaa helposti mukana.
Aku-fani13
Itse pidän kovasti mini taskareista, koska niihin ollaan kätevästi kerätty taskareitten parhaat tarinat ja kun en kerää taskukirjoja niin paljoa niin minitaskukirjat sopivat minulle kuin kavereiksi ananas ja kookos. Itselläni on neljä miniä. Ensimmäinen puuttuu. :(
wierii2
Minulla on niinstä vain eka, mutta olen sentään kaikki lukenut. Ehkä ensimmäinen tai toinen oli paras. Tuo viimeisin ei oikein kolahtanut. Toivottavasti seuraava on laadukkaampi.
Pullasorsa
Ei ole tullut ainakaan vielä yhtäkään hankittua, tuskin hankinkaan. Omaan makuun liian pieni.
Nuno
Mini-taskarit ovat hyviä. Sopivan kokoisiakin ja mahtuvat hyvin taskuun. Minulla on kaikki muut paitsi ei ensimmäistä mini-taskaria. :( Mutta ostan sen, jos löydän halvalla jostain divarista. Aion ostaa seuraavatkin mini-taskarit. Paras niistä on minun mielestä ehkä se neljäs.
Juzz1
Alkoi ihmetyttämään tämä: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=100937646
Siis tuohan ei ole kuin pari vuotta vanha niin miten tuosta noin paljon maksetaan?
AKUANKKA12
Minun makuuni minitaskarit ovat vähän tylsähköjä. Ei huvita ostaa, koska tarinat niissä on aika kehnoja. Muutenkin 4.50, hirveää ryöstöä!

Juzz1, ei tuo ole kauhean ihmeellistä. Siitä maksetaan paljon varmasti sen takia että se on ensimmäinen jolloin kaikki eivät vielä ostaneet minejä. Minun kaverikin sanoi, että hänen toinen kaveri olisi tarjonnut kymmenen euroa siitä.
Toke
Olen investoinut kahteen uusimpaan mini-taskariin, eli Eläköön Mikki! ja Rinta rottingilla löytyvät hyllystäni. Kumpaakaan en ole vielä(kään) lukenut, lähinnä keräilymielessä ja kokeeksi ostin. Aion ostaa ainakin tämän vuoden tulevatkin minitaskarit, kun kerran tuon vuoden ensimmäisenkin ostin.
Oma mielipiteeni minitaskareista on, että en oikein pidä. Koko on jo liiankin pieni, näen kyllä lukea, mutta ei oikein innosta. Lisäksi koko nide on jotenkin niin "jäykkä", että pelkään sen hajoavan, kun sitä yrittää avata. Tarinat ovat toki useimmat jo Suomessa julkaistuja, mutta minua se ei tässä haittaa, koska en niitä kuitenkaan ole lukenut. Hintakin on ok, onhan tässä kirjassa enemmän sivuja kuin tavallisessa AATK:ssa. Silti, eivät nämä minit millään vedä vertoja vanhalle kunnon normitaskarille.
T@IK@VIITTA
Minulta minitaskareita löytyy neljä. ykkönen, nelonen, vitonen ja kutonen löytyy minulta. Ykkösen löysin kirpparilta kolmella eurolla. Minun mielestä hyvä ostos. Mini taskukirjojen tarinat ovat ihan hyviä, mutta ei niin hyviä kuin tavallisen taskarin. Hinta on kyllä niillä vähän liian suuri, voisi mennä vaikka eurolla alaspäin.
Toke
Lueskelin tätä ketjua ja tuolla parilla ensimmäisellä sivulla usea henkilö kertoi aikovansa kerätä kaikki minitaskarit. No, onko lupaus pitänyt? Tähän mennessä pitäisi hyllyssä olla yhdeksän miniä.

Itselläni on minitaskareita tällä hetkellä neljä kappaletta eli numerot 5-8. Seuraavaksi ostan sitten ysin. Ainoatakaan omistamistani en ole lukenut, ne vain ovat...

Oman mielipiteeni minitaskareista voi lukea tuosta pari viestiä aikaisemmin.
akkaridekkari
En omista ainuttakaan minitaskaria, sillä koko konsepti ei kiinnosta minua. Pieni koko on mielestäni pelkkä typerä markkinakikka. Sillä ihmisiä vain yritetään saada ostamaan uutta erikoista ankkajulkaisua, mutta eihän pieni koko muuta itse sarjakuvia mitenkään, ja henkilökohtaisesti minulle itse sarjakuvat ovat pääasia.
Mielestäni minimaalisuus ainoastaan tekee sarjakuvan lukemisesta tuskaa. Yleensä mielelläni tarkkailen ankkasarjakuvan kuvia tarkkaan, ja samalla opettelen niistä piirtämisvinkkejä, tutkin taustoja ja sen semmoista. Minitaskarin pieniä kuvia on kuitenkin hankalaa tarkastella, pientä tekstiä ärsyttävä lukea, ja itse minitaskaria on epämukava pidellä kädessä.
Muutenkin vaikuttaa vähän siltä, että minitaskareihin tungetaan niitä vähän huonompia tarinoita (ainakin omasta mielestäni), ja muihin ankkajulkaisuihin jätetään paremmat yksilöt.

Olipahan sekava viesti, mutta mielipiteeni sentään kävi kai selväksi.
Kääk13
Minä puolestani päätin sittenkin kerätä myös minit, vaikka joskus muinoin tällä osastolla kerroin ostavani vain ykkösen ja senkin keräilymielessä. Myöhemmin tajusin, että jos haluan omistaa koko taskarikokoelman on minun hankittava myös minitaskarit. Niimpä ostan joka kerta uuden Minitaskarin kun sellainen ilmestyy ja mielestäni konsepti on todella hauska. On toki totta, ettei mineistä miksikään piirrostaidon opettajiksi ole, mutta lukukokemuksena ne ovat mielestäni mainioita ja ei niissä nyt niin huonoja tarinoita ole. Ainoa miinus on toki se, että valta osa sarjoista on jo ennestään suomessa julkaistuja ja koska omistan miltei kaikki taskarit ja reipasta 100 vaille Roopetkin ovat uusinnat usein vielä tuttuja.

Omista Minitaskarisuosikeistani voisinkin tehdä vaikkapa pienen listan:
Automaattinen autoauto (min.1)
Valkoinen Ankka (min.2)
Jättipatsaan jäljillä
(min.2)
Säästetty sentti on ansaittu sentti (min.2)
Taistelu mitalista (min.3)
Huimapäiden haaste
(min.4)
Pyrstötähti Veka (min.5)
Muistin poistaja (min.5)
Pankkirosvo Rattinger (min.5)
Onko Mikki olemassa? (min.6)
Pelissä mukana (min.6)
Puhelin piina
(min.7)
Pelkureiden planeetta (min.9)

Ja löytyyhän minitaskarin sivuilta sellaiset mestarit kuin Romano Scarpa, Giorgio Cavazzano, Flemming Andersen, Massimo Fecchi, Giovan Battista Carpi, Guido Martina, Giorgio Pezzin, Luciano Gatto, Massimo De Vita, Alberto Lavoradori ja monia muita.
_aku-fani_
Minä omistan kaikki mini-taskarit mitä on tähän mennessä tullut, ja niissä on ollut paljon hyviä tarinoita.
Niketin
Ite omistan muistaakseni kolme minitaskaria. Ne on aika huonoja, sillä pienestä kirjasta ei saa kunnon otetta, eikä lukeminen ole kovin mukavaa. Tarinat eivät ole mitenkään erityisiä ja monet niistä olen jo lukenut. Pientä pränttiä on hankalampi lukea ja sitä ei jaksa tehdä kovin kauan.
Minitaskari on niin lähelle oikean taskarinkin kokoinen, ettei sen kokoa voi erityisesti hyödyntää. Jos matkalle mahtuu mukaan mini, niin varmasti myös isokin.
Hyvä puoli minitaskareissa on se, että ne on paksuja ja sisältää paljon tarinoita. Taskarien tarinat ovat mielestäni laadukkaampia, joten minitaskari ei ole ostän väärti.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariEn omista ainuttakaan minitaskaria, sillä koko konsepti ei kiinnosta minua. Pieni koko on mielestäni pelkkä typerä markkinakikka. Sillä ihmisiä vain yritetään saada ostamaan uutta erikoista ankkajulkaisua, mutta eihän pieni koko muuta itse sarjakuvia mitenkään, ja henkilökohtaisesti minulle itse sarjakuvat ovat pääasia.
Mielestäni minimaalisuus ainoastaan tekee sarjakuvan lukemisesta tuskaa. Yleensä mielelläni tarkkailen ankkasarjakuvan kuvia tarkkaan, ja samalla opettelen niistä piirtämisvinkkejä, tutkin taustoja ja sen semmoista.

Itse en samasta syystä jaksa kiinnostua minitaskareista, sillä olen tuolle isolle taskarille yskollinen enkä välitä tukea kaikkea markkinakikkailuja. Olen samaa mieltä myös tuossa kuvien tarkkailemisesta, sillä minäkin tutkailen kuvia piirrustusvinkkien löytämiseksi. Minien koossa olen sitä mieltä, että mitä pienempään mennään, niin lukeminen vaikeutuu. Itse sarjoista en tähän hätään sano vielä mitään, koska en ole vielä tutustunut niihin. Mutta voisihan niitä lueskella, jos vain saisin niitä lainaksi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12