Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan minitaskukirja

(167 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: jojo3Inducksihan väittää että niitä tulisi jopa viisi. Neljäs tulisi syyskuussa ja viides joulukuussa.

Voihan tuo hyvinkin pitää paikkaansa, mutta... Aika erikoinen jos niin olisi. No, kertokaa joku jos tietää asiasta jotain.

Yksi noista viidestä on jo tullut viime vuonna. Eli tänävuonna tulee neljä pokkaria.
jojo3
Toden totta. Olisihan tuo nyt pitänyt muistaa :P

No ei silti mitään, aika epäloogisesti ne kuitenkin ilmestyvät.
Aku Vankka
Noh, menkööt sitten näin;

Mini-Taskari 1: Marraskuu 2007
Mini-Taskari 2: Maaliskuu 2008
Mini-Taskari 3: Heinäkuu 2008
Mini-Taskari 4: Syyskuu 2008
Mini-Taskari 5: Joulukuu 2008


Näinhän se menee?
Karhula
Olisi parempi, jos Mini-taskari ilmestyisi joka toinen kuukausi, eikä joka kolmas kuukausi. :)
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNäinhän se menee?
Varmaan noin se menee. Ainakin laskelmien mukaan.
samppali
Selailin tänään tuota uusinta minitaskukirjaa (nro. 2) ja tulin siihen tulokseen, ettei ole minun juttuni. Kyllähän siitä tekstistä sai selvän, ja kuvistakin, mutta oli aika epämukavaa se lukeminen verrattuna oikeeseen taskariin. Sitäpaitsi tarinoiden taso oli aika heikko, mitä nyt niitä vilkuilin.
Kreach
Perjaatteessa täysin samaa mieltä samppalin kanssa. Muutenkin esim. auton töyssyissä ei kyllä saisi tekstistä selvää ja kuvia on pienennetty aivan liikaa (no sehän se idea on, mutta mutta..) Jos jonkun sarjan jätän kokonaan ankkasarjoista väliin se on tämä minitaskukirja.
TKal
Itse olen edelleen sitä mieltä, että tuo minitaskari toimisi paremmin, jos ruutuja olisi vain kaksi päällekkäin. Kuvista ja tekstistä saisi paljon paremmin selvää.
samppali
Mutta silloin tarinoiden määrää jouduttaisiin vähentämään, kuten hintaakin. Harva maksaisi 1/3 pienemmästä lehdestä tuota 4,5 euroa, koska hinta on jo nyt suolainen. Tietysti lehteen voisi laittaa lisää sivuja, mutta silloin hintakin kasvaisi, ja tarinoiden määrä pysyisi samana, eli silloinkin harva maksaisi tuota.
Luulenpa, että tästä tulee sellainen julkaisu, joka loppuu parin vuoden kuluessa, ellei lehteen tule jotain muutoksia, hyvään suuntaan.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TKalIhmeellistä saamattomuutta minulta. En ole vieläkään käynyt ostamassa tuota, vaikka tänäänkin tuli käytyä kaupassa (en vain kaupassaolohetkenä yksinkertaisesti muistanut, että tämäkin pitäisi ostaa).
Jotenkin samanlaista saamattomuutta on minullakin ilmennyt tämän minitaskarin vuoksi. En ole vieläkään saanut ostettua tuota ensimmäistä numeroa.
Onneksi olen nähnyt sen vieläkin joissain kaupoissa. Sen sijaan ostin viime viikolla sen toisen osan. Ihan hieno on, mutta tuo lukeminen on vähän vaikeaa. Hinta ja ilmestymistiheys ovat hyvässä suhteessa keskenään, joten aion kuitenkin kerätä nuo kaikki, ja eihän seuraavaan osaan ole aikaa enää kuin 5 viikkoa.
Eli se siitä boikotista.
rhino
Itse en pidä yhtään. Liian pientä tekstiä ja kuvatkin on liian pieniä, mutta eihän se muuten olisi MINItaskari. Hyvä ettei silmät tule kipeiksi ;D. Huono keksintö minun mielestäni, pelkkää rahastusta.
Zakari
Ensimmäisen minitaskukirjan lukemisen jälkeen tavalliset näyttivät naurettavan isoilta ja mietin, että tämä koko olisi ollut parempi jo vuonna 1970. Todellinen taskukirja, mahtuu viimein oikeasti taskuunkin. Mutta sittemmin en ole kauheasti pitänyt koko sarjasta.
The Aku Man
Eikös tämän pitäisi tulla tässä kuussa? Tuntuu että kaikki valittaa tekstin ja kuvan koosta. Minua häiritsee vain kuvan pienuus. Pitäisi varmaan bongata Mini taskari ykkönen jostain, ku on vaan kakkonen. Kylläs minä näitä meinaan jonkin verran kerätä, vaikka tarinat onkin julkaistuja, no ei kaikki. Ainaki mahtuu kirjahyllyy.

Tajusiko kukaan mun tekstistä? No asian ydin oli milloin julkaistaa Mini taskari 3 Kolmen kopla.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManTajusiko kukaan mun tekstistä? No asian ydin oli milloin julkaistaa Mini taskari 3 Kolmen kopla.
15.7, eli ensi viikolla.
souffleur m
Tykkään minitaskareista siinä mielessä, että ne ovat melko hyviä lahjaideoita pienen kokonsa vuoksi. Nyt olen kahdelle kaverilleni syntymäpäivälahjaksi minitaskarin ostanut ja ihan tyytyväisiä ovat olleet. Mutta siihen ne hyvät puolet sitten minun osaltani jäävätkin. Itse en ole taskareita ostanut, mutta kaupassa ensimmäistä ja toista numeroa selailin ja totesin, ettei minulla ole mitään tarvetta ostaakaan niitä, sillä sivut olivat pienen kokonsa vuoksi "jäykkiä" ja arvelin taskareiden lukemisen olevan epämukavaa pienen tekstin ja kuvien, sekä juuri näiden jäykkien sivujen vuoksi. Aika turha julkaisu sinänsä, mutta ties vaikka joku tuollaisista tykkääkin.
Fauntleroy
Eilen eli julkaisupäivänä ostin tämän uusimman Mini-taskari 3:n, Kolmen koplan. Kolme tarinaa kymmenestä on julkaisematonta, ja mukana on Bancells, Paul Halas, Silvia Ziche, Valerio Held, Roberto Vian, Guido Scala, Luciano Gatto ja Giovan Battista Carpi, eli melko perus taskarisetti. Hahmoesittelyt kirjan nimihenkilöistä sekä Hannu Hanhesta. Syyskuun Mini-Taskari 4 on nimeltään Kuvassa Aku ja ulkoväri/asu ei ole mikään hienoin, nimittäin keltainen. Outoa, että ensimmäinen osa oli Aku-teema ja nyt myös neljäs osa. Luulisi että tarinoita löytyisi joka hahmolle, kun lähinnä jo julkaistuja sarjoja on.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12