Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Vanhat vai uudet taskarit?

(34 viestiä)
akkari69
Oho, äskeinen viestini katos jonnekki. Taskarit 1-100 ovat mielestäni huomattavasti parempia, kun uudet. Perusteluina minulla on tarinoiden pituudet. Tarinat olivat paljon pidempiä ennen vanhaa. Nykyään tarinat on enää 15-30 sivua, enne saattoi olla jopa 150 sivua. Eli siis vanhat taskarit vievät voiton. ;D
SuperÄijä
Vanhat ovat parhaita. Itse tosin lasken vanhoiksi taskareiksi 70 -luvulla ilmestyneet Taskarit, eli numerot 1-48.Vanhoissa Taskareissa oli paljon Scarpaa, sekä niitä töksähteleviä esi- ja välinäytöksiä, ne ovat välillä ihan kekseliäitäkin. Sääli että niitä piirsi pääasiassa varsin huono piirtäjä, Giuseppe Perego. Mutta on sekin parempi, kuin että jokaiseen taskariin olisi eri piirtäjä piirtänyt ne näytökset. Kannetkin olivat vanhoiisa taslkareiisa parempia kuin uusissa.

Uusien taskareiden hyviä puolia ovat lähinnä Flemming Andersen, joka piirtää hienoja imeitä Akulle, sekä selkämyskuvat. Tosin itse en ole mikään suurin selkämyskuva-fani. Sen lisäksi uusissa Taskareissä on hyvää nuo 'Ultrasankarit' (en tosin ole varma onko niitä julkaistu muualla kuin parissa Teemanumerossa). Sääli että Tuplanolla tarinat eivät ole kovin hyviä, niiden tilalla voisi olla vaikka Taikaviitta 2000 -lehtiä. Silloin olisi joku syy ostaa uusiakin taskareita.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäKannetkin olivat vanhoiisa taslkareiisa parempia kuin uusissa.
Ehdottomasti, niissä on paremmat piirtostyylit ja ne ovat persoonallisempia. Mut on joissakin uusissa taskareissa hyvät kannet, mut niitä on harvoin.
Yksi mun suosikki on se missä mikki on jonkun seinän edessä varovaisena, en muista numeroa ja nimeä. Mut on kaikki ankkakannet ovat Mikki-kansia selvästi parempia.
horst-günter
No vanhoja taskareita ehdottomasti. Niissä on paljon enemmän tyyliä ja tunnelmaa. Taskariin mielestäni kuuluu se, että ne ovat kuluneita ja jostain mummon vintiltä löytyneitä 70-80-luvun alkuperäisiä painoksia. Ja vaikka pienenä ärsytti se, että joka toinen aukeama on mustavalkoinen, on se nykyään vaan hieno asia. :D
Sivuja: 1 2 3