Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kenellä on ensimmäinen Aku Ankan Taskukirja?

(86 viestiä)
ankankuvatus
Ei ole, mutta kaipa sekin on joskus hankittava :) Lähimmästä divarista saattaa hyvässä lykyssä löytyä, mutta kun pitäjä siellä pyytää yhdestä taskarista peräti 4 e!
Viiru
Mikki Kiipelissä löytyy toki - kannet ovat kuluneen näköiset mutta sivut suhteellisen hyväkuntoisia lukuunottamatta muutamalla sivulla paria tahraa, ensimmäinen sivu on tosin irronnut ja kadonnut jonnekin, joten painosta en tiedä. :>
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: ViiruMikki Kiipelissä löytyy toki - kannet ovat kuluneen näköiset mutta sivut suhteellisen hyväkuntoisia lukuunottamatta muutamalla sivulla paria tahraa, ensimmäinen sivu on tosin irronnut ja kadonnut jonnekin, joten painosta en tiedä. :>
Mikäs hinta kirjassa on takakannessa?
Viiru
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Mikäs hinta kirjassa on takakannessa?
Ovh on 11,50 - markkoja vissiin. (:
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: ViiruLainaus käyttäjältä: Ankka313Mikäs hinta kirjassa on takakannessa?
Ovh on 11,50 - markkoja vissiin. (:

Kyseessä on näinollen kolmas painos vuodelta -83. :)
Vince Ankka
Nyt on mullakin tuo Taskareiden esikoinen, ja mielestäni se on todella hyvä, uusintapainoksena tosin. Ostin tämän Cittarista, kun tuli todella paha Taskarinälkä. Tarinoissa on sopivasti sekä jännitystä että huumoria. Tarinoiden tekijät olivat konkareita isolla K:lla, sen huomaa jo piirroksista ja tarinoiden juonista. Hessu oli hauska, kun hän ei millään uskonut Heklan olevan velho. Loistavaa huumoria. Tässä uusintapainoksessa oli hyvä puoli, että itse tarinat olivat kokonaan väreissä, niitä oli siksi ilo katella. :) Mua ei kyllä haittaa lainkaan, vaikka esinäytös ja välinäytökset olisivatkin osaksi väreissä ja osaksi mustavalkoisia. Liika pikkumaisuus ei sovi mulle.

Äh..! Miksi mun viestien sävy on niin virallisen tuntuinen. :-/
Kreach
Nyt voin itsekin sanoa, että kyllä! Omistan "Mikki kiipelissä!", tuli kaupan hyllyltä napattua tuo uusintapainos.
Loppuunpäin paraneva taskari. Muut tarinat ovat omaperäisiä mutta kokonaisuudeltaan aika neutraaleja, mutta viimeinen Scarpa on lottovoitto.
souffleur m
Minäkin tulin ostaneeksi ensimmäisen taskarin vappuna. Kaikin puolin onnistunut kokonaisuus, mielestäni jokainen tarina oli hyvä ja niissä oli toden totta sekoitettu hyvin jännitystä ja huumoria. Nykyisissäkin taskareissa saisi minun puolestani olla enemmän pitkiä tarinoita nykyisen sillisalaatin sijasta, sillä lyhärit eivät vain jaksa enää kiinnostaa. Tosin eipä pitkätkään seikkailut nykyään Scarpan, ym. tasolle välttämättä yllä...

Vanhoja taskareita ei minulla ole juuri ollenkaan, joten jos kaikki ovat yhtä hyviä kuin ensimmäinen, olen saattanut jäädä paljosta paitsi. ???
Ankkarock
En omista. Tokihan voisin käydä kaupassa ja ostaa tuon viidennen painoksen, mutta kuten olen aikaisemminkin jo todennut, en harrasta uusintapainoksia, varsinkaan alkupään taskareista. Pääasia, että kannet ja sivut ovat paikallaan.
____Aku Ankka____
Minulta löyty Mikki Kiipelissä, en vain tiedä mikä painos se on koska siinä ei lue painosta, pelkkä vuosi luku, mikä oli muistaakseni 1983. Ensimmäinen painos se ei ole, siitä olen varma. Kirja on muuten hyvässä kunnossa, muta ensimmäinen sivu, siis ihan eka on revennyt irti, mutta on kuitenkin tallella. Mutta näin lopuksi, jos joku tietää mikä painos on kyseessä voisiko ilmoittaa minulle. Kiitos jo näin etukäteen.
akuankka1313
Kolmas painos on kyseessä, itsekin omistan samaisen julkaisun.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6