Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Taskukirjojen kylkikuva

(61 viestiä)
Toke
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: TokeOranssi on piristävä väri, eikä ennemmin käytetty näissä kylkikuvissa.
Ai ei vai?

Joo, erehdyin. Tuo tosin näyttää minusta enemmän punaiselta, mutta enpä voi tarkemmin sanoa, kun en omista yhtään kyseiseen kuvaan kuuluvaa taskaria.
Joka tapauksessa tämän vuoden kuvan oranssi on keltaisempi...tai vaaleampi kuin vuoden 1996.
T@IK@VIITTA
Minun mielestä vuosien 2005-2006 on paras. Olisi hauska katsella sitä, mutta kun minulla ei ole niitä kaikkia taskareita. :'(
Barksi
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAOlisi hauska katsella sitä, mutta kun minulla ei ole niitä kaikkia taskareita. :'(
Pieni kuva, mutta kuvahan sekin...

http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi%2fAATKZ301-324
T@IK@VIITTA
Kiiti, Barksi. Nyt voin sitten ihailla sitä...
Somebody
2002 on ehdottomasti hienoin, hauska idea, hienot värit, Pellen härpäkkeet ja kaikki.
____Aku Ankka____
Minä äänestin "Muu, mikä" kohtaa koska lempi kylkikuva on vuosilta 05-06. Hienon hieno kuva suurimmasta osasta Ankkalinnan hahmoista ja pari sen ulkopuoleltakin. Olen myös kerännyt kaikki taskarit joten minulla kyseinen kuva näkyy kirjahyllyssäni. Tästä tuli tällainen lyhyt viesti, sori!
Vince Ankka
Itsekin laitoin Joku muu, mikä, koska tykkään juuri tuollaisista hahmokuvista. Sitä on ilo katsella monet kerrat ja saa myös kiittää itseään ahkeruudesta. Kyseinen kuva on ainut, joka minulta löytyy kokonaisena (tarkistin oikein).

En tahtoisi niuhottaa, mutta eikös tuollainen ole oikeemmin "selkäkuva". Tuota taskareiden osaa, mistä nuo kuvat muodostuvat, kutsutaan oikeasti kirjan seläksi. Anteeksi niuhotus, oli vaan pakko sanoa se.
ankkaetsivä
Kyllä se taitaa olla vuoden 2007 kuva. Ensimmäinen taskukirjani, numero 329 kuului siihen, ja muutenkin siinä oli hyvä idea. Harmittaa vain, että pari numeroa puuttuu, ettei ole kuitenkaan ihan täydellinen kuva hyllyssäni :-/ Myös vuosien 2009 ja 2008 kylkikuvat olivat ihan molemmat ihan ok. Vuoden 2010 kuvasta en ole vielä saanut kuin pienen osan hyllyyni, joten siitä en osaa sanoa mitään...
akkari69
Jaa'a, vaikea kysymys. Taidan kumminkin vastata, että vuoden 2003 selkämyskuva vie voiton. Siinä on hauska idea, ja se on joten mieleenpainuvampi, kuin muut. Myös taskarit, jotka kuvaan kuuluvat, ovat todella hyvin.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaItsekin laitoin Joku muu, mikä, koska tykkään juuri tuollaisista hahmokuvista. Sitä on ilo katsella monet kerrat ja saa myös kiittää itseään ahkeruudesta. Kyseinen kuva on ainut, joka minulta löytyy kokonaisena (tarkistin oikein).
Ups! Tuo viesti jäi epäselväksi. Tarkotin siis selkämyskuvaa, joka alkaa taskarista 301 ja loppuu numeroon 324. Olisko tuo nyt ollut vuoden 2007 kuva? Harmi että tämä on ainoa, joka löytyy multa kokonaisena. :-/
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Vince Ankkajoka alkaa taskarista 301 ja loppuu numeroon 324. Olisko tuo nyt ollut vuoden 2007 kuva?
Luultavasti tuo on vuoden 2006 selkämyskuva. Eikö vuoden 2007 kylkikuva alkanut vasta numerosta 324? Saatan olla väärässäkin, mutta mielestäni minulla on taskari numero 329, ja se on vuodelta 2007. Täytyy luultavasti tarkistaa asia, etten vallan väärää tietoa täällä jakele. Tarkistin, ja olihan se numero 329 vuodelta 2007 ;)
SuperÄijä
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväLainaus käyttäjältä: Vince Ankkajoka alkaa taskarista 301 ja loppuu numeroon 324. Olisko tuo nyt ollut vuoden 2007 kuva?
Luultavasti tuo on vuoden 2006 selkämyskuva. Eikö vuoden 2007 kylkikuva alkanut vasta numerosta 324? Saatan olla väärässäkin, mutta mielestäni minulla on taskari numero 329, ja se on vuodelta 2007. Täytyy luultavasti tarkistaa asia, etten vallan väärää tietoa täällä jakele. Tarkistin, ja olihan se numero 329 vuodelta 2007 ;)

Eikö tuo vuoden 2007 kuva alkanut numerosta 325? Ainakin loogisesti näin voisi päätellä, sillä numero 234 ilmestyi vuoden 2006 joulukuussa. Voin toki olla väärässäkin, nämä uudet Taskarit ja selkäkuvat kun eivät juuri minua kiinnosta.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäEikö tuo vuoden 2007 kuva alkanut numerosta 325? Ainakin loogisesti näin voisi päätellä, sillä numero 234 ilmestyi vuoden 2006 joulukuussa. Voin toki olla väärässäkin, nämä uudet Taskarit ja selkäkuvat kun eivät juuri minua kiinnosta
Kappas vain. Tekstiini livahti virhe. Siis tarkoitin luultavasti että vuoden 2007 kylkikuva alkoi numerosta 325, mutta erehdyksissäni laitoin luvuksi 324. Pahoitteluni asiasta. Mutta siis vuoden 2007 kylkikuva on myös todella hieno, ja taisinkin sen jo mainita?
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväLuultavasti tuo on vuoden 2006 selkämyskuva.
Tarkemmin sanottuna kyseessä on vuosikertojen 2005 ja 2006 yhteinen selkämyskuva. Täältähän ne esimerkiksi löytää.

Mielestäni viime vuosien selkämyskuvat ovat olleet vähän pliisuja. Ennen kaikkea taustat vaikuttavat kaikissa neljässä viimeisimmässä (2007-2010) turhan tyhjiltä. Suosikkini onkin vuoden 2003 kuva, jossa on sopivasti yksityiskohtia. Korhosta olisikin taas mukava nähdä selkämyskuvissa, se toisi samalla myös hieman kansallista väriä taskareihin.

Itseänikin kiinnostaisi muuten nähdä myös noiden uusintapainoksien selkämyskuvia kokonaisuutena. Omistan pari uusintapainosta ja ihan mukavilta selkämyskuvat niissäkin näyttävät. Kala ainakin vilahtaa yhdessä ja Akun auto toisessa... :)
Somebody
http://coa.inducks.org/publication.php?pg=img&c=fi/AATK&num=4

Tuota kun rullaa alaspäin niin pitäisi näkyä kuvia.
Uusintapainosten selkämyskuvia en ole onnistunut Inducksista löytämään, vaikka kaiken järjen mukaan niidenkin pitäisi siellä näkyä..
Sivuja: 1 2 3 4 5