Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan taskukirjat - niin vanhat kuin uudetkin

(35 viestiä)
Kreach
Triplataskariko tässä on tulossa vai? :D
Aku Vankka
Voi hyvä tavaton. Triplataskari : D Olen siitä asti kun taskareita aloin keräillä, miettinyt, josko joskus voisi tulla triplataskari..
Akuhullu97
Ohhoh! No voihan... :D Mites niin. Kammottaa kaupoissa tuplataskarien hinnat, triplallako hintaa päälle 12€? :-O
Kääk13
Vihdoinkin asiaa.
Tuplatuplaa olen haaveillut jo, mutta triplataskari käy yhtä hyvin. :)

Onko kuinka varma tieto, ja mistä saatu?

Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kammottaa kaupoissa tuplataskarien hinnat, triplallako hintaa päälle 12€? :-O
Eihän 12€ ole hita eikä mikään yli 750-sivuisesta kirjasta. Haloo! Suhteessa kalliimpia pehmeäkantisiakin on...

Kuinkas paksu tuo huhtikuun juhlataskari sitten olisi?
Ankka313
Kuten kaikki ovat varmaan jo huomanneet (ainakin kaikki uusimman taskarin ostaneet:D), niin taskarin kansien pintamateriaali on taas muuttunut. Mur. Pidin enemmän siitä entisestä, vaikka valitin sitäkin silloin kun se tuli, että pidin vielä SITÄ edellisestä pintamateriaalista enemmän....
Barksi
Millainen paperi siinä sitten nykyään on?
akuankka1313
Eikös se ole muuttunut siihen "alkuperäiseen" muotoonsa? Minä en pitänyt tuosta uusintapainosten rasvaisesta geelikannesta, joten mielestäni oli hyvä palata vanhaan kansityyppiin.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Eikös se ole muuttunut siihen "alkuperäiseen" muotoonsa? Minä en pitänyt tuosta uusintapainosten rasvaisesta geelikannesta, joten mielestäni oli hyvä palata vanhaan kansityyppiin.
Juu, taisi tosiaan palata vanhaan... Siihen edelliseen kyllä jäi helpommin sormenjälkiä... Ihmettelenpä sitten vain, mikä ihmeen järki oli alle kahden vuoden ajan testata toisenlaista pintamateriaalia... Se kiiltävämpi pinta oli siis numeroissa 343-360.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Se kiiltävämpi pinta oli siis numeroissa 343-360. Ja samana aikana ilmestyneissä uusintapainoksissa. 120jotain-. Onkohan kiiltävä pinta uusintapainoksissa edelleen vai muutettiinko se myös vanhaan malliin? En ole vielä itse saanut numeron 133 (Rahatynnyri) uusintapainosta haltuuni, en voi tietää. :p
akuankka1313
Eikös se ole ollut uusintapainoksissa aina? Meinaan ainakin silloin jo oli, kun niihin tuli selkämyskuvat..
Toke
Joo, minulla ei niitä vanhimpia uusintapainoksia olekaan, mutta kun nyt tarkemmin miettii, niin kyllähän niissä vanhemmissakin on ne kiiltävät kannet. Oikeassa olet aa1313.
Salwer1st/
Tokelle vielä, että Rahatynnyrissä on kiiltävät kannet. Eli uusintapainoksissa ei olla vielä riittytty takaisin vanhaan. Enpä sitten tiedä tullaanko siirtymään.

Kun nyt noita vanhempia uusintapainoksia tuossa vähän äsken hiplailin kokeeksi, niin enpä tiedä mikä pinta niissä nyt on. Vaikuttaa kyllä vähän kiiltävältä, mutta myös vähän perinteisellä. Tai sitten se rasva on kulunut kansista jo pois. 8-)
akuankka1313
Jaahas, muutos ei näemmä kauaa kestänyt, koska helmikuun taskari onkin rasvakantinen. >:(
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ohhoh! No voihan... :D Mites niin. Kammottaa kaupoissa tuplataskarien hinnat, triplallako hintaa päälle 12€? :-O
Ei se mua ainakaan haittaa, kyllä niitä silti voi ostaa. ;) Eikä tuo 12€ tosiaankaan hinta eikä mikään, kovakantisiin verrattuina.
Kääk13
Onkos kukaan nähnyt tätä Mikki kiipelissä-kirjan uudistettua uusintapainosta jonka viime viikolla piti kauppoihin tulla?
Itse olen metsästänyt niin jos mistäkin paikasta, mutta kun ei ole osunut vaan silmään.

Onko epähuomiossa annettu väärä ilmestymispäivä vai onko rahti näin pahasti myöhässä?
Sivuja: 1 2 3