Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan taskukirjat - niin vanhat kuin uudetkin

(35 viestiä)
akuankka1313
Käsittääkseni sen voi saada vain Merkurius-kirjakerhosta.
samppali
Ainakin edellisen taskarin takasivuilla sanottiin että tulee niin R-kioskeihin kuin lehtipisteisiin. Mistä lie johtuu myöhästyminen. Pitää kuitenkin käydä ostamassa....
samppali
Eilen ainakin näkyi Oulussa Prismassa... Siellä niitä oli kymmeniä kappaleita. Muuten kiva mutta miksi kannet eivät voi olla täysin samanlaiset kuin alkuperäisessä?
Toke
Kyllähän se Mikki kiipelissä ehdittiin vielä maaliskuun aikana tuupata markkinoille. Ihan mukava julkaisu, itsekin eilen ostin yhden pois kuljeksimasta.

Ja lihamureketta vaan kaikille! :D
Kääk13
"Aku Ankan taskukirjat - niin vanhat kuin uudetkin"
...ja toivottavasti myös ulkolaiset ;D :D

Sattuipas Inducksia selaillessani silmään pari mielenkiintoista taskarikantta.
Saksalaisen Lustiges Taschenbuchin numeron 404 kansikuva näyttäisi niin ikään kuuluvan samaan sarjaan Ruotsalaisen Kalle Ankas Pocketin numeron 377 kanssa.
Kummassakin kuvassa ollaan rannalla, Aku on hietikolla samanlaisissa uimashortseissa ja Ankanpojat telmivät vedessä. Roope taas on sekä Saksalaisessa, että Ruotsalaisessa kannessa ottanut rannalle mukaan kivan rantatuolin ja komean tukon rahaa.

Onkohan tällä ollut jokin syvempi tarkoitus vai onko piirtäjä halunnut vain huvikseen tehdä tällaisen hauskan yksityiskohdan?
Kyseessä lieneen kuitenkin sama taiteilija, Andrea Freccero...

Saksalainen kansi
Ruotsalainen kansi
Sivuja: 1 2 3