Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Vanhimmat taskarisi

(101 viestiä)
Aku Vankka
Vanhin on edelleen nro. 2, muistaakseni ensimmäisenä painoksena. Seuraava on numero 7 ja sitä seuraava vasta 64. En siis hirveästi omista näitä vanhoja taskareita :P Alkuviikosta olisi tosin tarkoitus lähteä tsekkailemaan divareita, josko löytyisi vaikka se ensimmäinen taskari, tai jotain muita vanhoja.

//Ankkiksen 44444. viesti :D
Aikapommi
Nro 11. tai 13. uusin, en aivan varma ole enkä nyt jaksa käydä katsomassakaan. Vanhat on kyllä parempia, mutta melkein mieluummin lukee niitä joissa on jo kaikki sivut täysissä väreissä :)
ankkisfani
Varmaan tuo Mikki Hiiri ja Musta Pekka eli numero 67. =D
Kääk13
Ilokseni(toivottavasti myös teidänkin) voin viimein todeta astuneeni sen ihka ensimmäisen Aku Ankan taskukirjan, Mikki kiipelissä omistajakaartiin. Löysin todella hyväkuntoisen ensipainos kappaleen Helsingin Lauttasaaresta.

Tuhannet kiitokset kirjan ystävälliselle myyjälle joka kertoi kirjasta saamiensa rahojen avulla rahoittavansa pikkuveljensä opiskelun. Jalo ja kunnioitettava ele jolle on vähintäänkin nostettava hattua... merimieshattua, tietenkin. ;)
Roope fani10
No minun vanhimmat Taskarit ovat: "Toivekonsertti"(112), "Juhlaparaati" (117¨), "Yli kivien ja kantojen" (118), "Sulaa kultaa" (132). 8-)
AKUANKKA12
Vanhimmat ovat nyt 1 Mikki kiipelissä (2.painos) 9 Ota rennosti, Aku (2.painos) ja 10 Roope näkee punaista (2.painos).
SuperÄijä
Vanhin taitaa olla Mikki ja viidakon vaarat (kolmas numero), tosin se on uusintapainoksena. Alkuperäisistä ensimmäisistä painoksistani vanhin taitaa olla Aku Baba ja kuusi rosvoa, numero kuusi.
ankankuvatus
Vanhin taitaa olla Älä hermoile Roope-setä (numero 4), 2x ensimmäistä painosta. Sitten tulee numerot 9 ja 11.
SuperÄijä
Tilanne on nyt muuttunut, ja minulla on numero 1 uusintapainoksena. Alkuperäisistä numeroista vanhimmat ovat numero 3: Mikki ja viidakon vaarat, sekä numero 5: Mikki ja Hessu timanttien jäljillä.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäTilanne on nyt muuttunut, ja minulla on numero 1 uusintapainoksena. Alkuperäisistä numeroista vanhimmat ovat numero 3: Mikki ja viidakon vaarat, sekä numero 5: Mikki ja Hessu timanttien jäljillä. Eli vanhin taskarisi on ainakin 5 vuotta nuorempi kuin mm. tuo numero kolmonen? :D
A.N.K.K.A
Nyt voin viimein vastata että vanhimmat taskarini ensimmäisinä painoksina ovat numerot 1-20 (muutkin uudemmat numerot löytyvät alkuperäisinä) koska löysin eilen kirpputorilta numero 9:n Ota rennosti, Aku. Maksoi vain euron ja kunto oli mielestäni aika hyvä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7