Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Milloin taskarit loppuu

(67 viestiä)
TKal
Maapallo räjähtää huomenna, eikä taskareita julkaista sen jälkeen!

Oikeasti toivoisin että ei koskaan. Mikään ei kuitenkaan ole ikuista, joten kai taskareidenkin julkaiseminen jossain vaiheessa lopetetaan.
samppali
Tai sitten taskarien tilalle keksitään jokin toinen julkaisuformaatti. Vähän niin kuin kävi näille A.A:n satasivuisille. Niitähän tuli joskus olikos se 80-luvulla, mutta viimevuonna koko juttu aloitti alusta, vaikkakin erityylisenä. Tähän tapaan kumminkin. :P
Crosby
Toivottavasti ei milloinkaan. Lakkauttakoot vaikka kaikki muut lehdet ja kirjat kunhan ei taskaria. Luultavasti se kuitenkin loppuu joskus 1000 numeron paikkeilla.
samppali
Mistä sitä tietää, vaikka joskus luemma taskaria netistä. Jokohan meni ihan ohi aiheen? :)
Anonymous
Joku ohittaa varmasti taskarin suosiossaan seuraavien (seuraavan?) sukupolvien aikana. Jokin mangapokkari? Lopulta vain satunnaiset fanit (minä varmaan muiden joukossa) julkaisevat taskaria, mutta joutuvat lopettamaan senkin. Ja vaikkei mikään ohittaisikaan sitä, kyllä se ennemmin tai myöhemmin lakkaa. Rakkaus on ainoa mikä ei koskaan häviä.

Mutta jos jonain päivänä olen taivaassa, ryhdyn julkaisemaan siellä taskareita ja se jatkuu ikuisesti, Aamen! :D
akuankka1313
En muista äänestäneenni, mutta veikkaan 500.
Bomber
ei varmaan koskaan. numerosta 1000 (jos sinne asti päästään) kootaan varmaan kaikilta tunnetuilta piirtäjiltä 1 tarina kuten Don Rosa, Barks, Korhonen, Strobl, Andersen, jne. jne.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Joakimei varmaan koskaan. numerosta 1000 (jos sinne asti päästään) kootaan varmaan kaikilta tunnetuilta piirtäjiltä 1 tarina kuten Don Rosa, Barks, Korhonen, Strobl, Andersen, jne. jne.
Tuskinpa, Don Rosa ei ainakaan ole (niin kuin ei Korhonenkaan) taskari piirtäjiä. Tuntuu vähän siltä, että taskareita ei enää kauaa tule.. Ehkä vielä puolet lisää eli 600 taskaria.
Hupu
En kyllä usko, että taskarit lopetettaisiin piakkoin. Veikkaan, että niitä tulee vielä ainakin 1000 asti.
Miksi lopettaa jos kerran kauppa käy ?
Kreach
Hupu: Menee siinä nyt jonkun aikaa, jos 600 taskaria tulee. Nyt ollaan menossa jossain päin kolmeasataa, eli vielä puolet sunnilleen lisää veikkaan siis.

Ootko varma, että kauppa käy tarpeeksi hyvin?
Barksi
Kun Italiassa loppuu Disney-sarjakuvien tehtailu, loppuu myös Taskukirja Suomessa. Samoin kuin Roope-Setäkin. Kaikki tarinathan Taskukirjoihin tulee Italiasta (vaikka kaikki piirtäjät eivät italialaisia olekkaan). Taskukirjassa ei tulla näkemään koskaan ainakaan Don Rosaa, sillä mies ei tarinoita juurikaan enää piirrä. Viimeisin tarina taitaa olla vuodelta 2004/2005. Tosin tämän vuoden puolella (en muista tarkemmin) julkaistaan Don Rosalta yksi pidempi tarina, joka on Suomessa ennen julkaisematon. Mutta takaisin Taskukirjoihin...
Uskoisin siis Taskukirjojen jatkavan vielä melko kauan Suomen markkinoilla. Sitä on julkaistu kuitenkin jo kolmisenkymmentä vuotta, joten miksi lopettaa hyvä lehti. Viime vuonnakin kymmenen myydyimmän sarjakuvan joukossa oli useampikin Taskukirja. Eli Taskukirjojen valta saa jatkoa vielä tulevinakin vuosina.
TKal
Pieni korjaus Barksin tekstiin: osa Taskarin tarinoista tulee Tanskasta, Egmontilta.
Barksi
Se on kyllä melko pieni osuus, joka Egmontilta tulee. Eikös se ole käytännössä Flemming Andersseen ainoa, joka Egmontilta piirtää Taskukirjoihin?
noutsi
Luulen ja toivonkin että taskukirjoja tulee vielä piitkään. No mutta kai ne sitten joskus loppuvat...
samppali
Barks: Vaikka tarinoiden tehtailu Italiassa loppuiskin, ei se todellakaan tarkoita, että suomena taskukirjat ihan heti loppuisivat. Suomessa ei varmasti ole julkaistu läheskää kaikkea (osa varmaankin kunnon kuraa) italian tarinoista. Siellähän on ilmestynyt Topolino paljon kauemmin kuin meidän taskarit, ja se taitaa ilmestyä paljon useamminki. Eli julkiastavaa on vielä senkin jälkeen, kun Italian Disni sanoo tenkkapoot.
Sivuja: 1 2 3 4 5