Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Milloin taskarit loppuu

(67 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: TurtanaKyllä se koskaan sammuu. Miljardien (?) vuosien päästä kylläkin...
Tähän väliin on ihan pakko sanoa, että yhden dokumentin mukaan aurinko sammuu 50 000 miljardin vuoden päästä. ;D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: TurtanaKyllä se koskaan sammuu. Miljardien (?) vuosien päästä kylläkin...
Tähän väliin on ihan pakko sanoa, että yhden dokumentin mukaan aurinko sammuu 50 000 miljardin vuoden päästä. ;D

Eihän. Wikipedia on aina oikeassa.

- Viiden miljardin vuoden kuluttua vety loppuu Auringon
keskustasta ja se alkaa hitaasti laajentua ja muuttua punaiseksi

Joo vähän offtopikkia, sori siitä.
Ankka-fani
Ei ne varmaan lopu koskaan, jos suosio pysyy yhtä korkealla kuin nykyään.
Oskuarts
Vaikka maailma loppuisi...Niin Aku Ankka Elää Yhä! ;D
Mikko M
Taskarit loppuvat tietenkin silloin, kun lukijoita ei ole enää tarpeeksi. Siihen voi mennä aikaa. Vanhat lukijat alkavat ajan myötä väistyä syystä tai toisesta, mutta uusia lukijoita tulee yhä enemmän. Taskukirjoja taitaa tulla aina loppuun saakka. Ehkä Disneyn tarinoiden teko jonakin päivänä lopetetaan ja muutamien vuosikymmenten sisällä sama tapahtuu Ankka-tuotteille. Kiusallisinta on kaiketi se, ettei tule näkemään viimeistä taskukirjaa elinaikanaan. Minkähänlaisia tarinat tulevat olemaan tulevaisuudessa?
Crosby
Lainaus käyttäjältä: Mikko MTaskarit loppuvat tietenkin silloin, kun lukijoita ei ole enää tarpeeksi. Siihen voi mennä aikaa. Vanhat lukijat alkavat ajan myötä väistyä syystä tai toisesta, mutta uusia lukijoita tulee yhä enemmän. Taskukirjoja taitaa tulla aina loppuun saakka. Ehkä Disneyn tarinoiden teko jonakin päivänä lopetetaan ja muutamien vuosikymmenten sisällä sama tapahtuu Ankka-tuotteille. Kiusallisinta on kaiketi se, ettei tule näkemään viimeistä taskukirjaa elinaikanaan. Minkähänlaisia tarinat tulevat olemaan tulevaisuudessa?
Niin kyllähän taskarit on noussut sellaiseen suosioon, että ei lopu luultavasti ilman mitään suuria mullistuksia. On niin helppo napata, vaikka matkalukemiseksi ihan jokaisen Matti Meikäläisen tai ostaa lahjaksi ja sitten on paljon faneja ja keräilijöitäkin. Menekki on kova ja se tunnetaan hyvin Suomessa.

Tarinoiden aiheet on muuttuneet ajan mukana ja itse tykkään paljon noista ihan vanhoista, keskivaihe about 120-220 on ehkä vähiten kiinnostavaa ja nämä uusimmat yleensä ihan kohtuullisia. Mutta tuntuu olevan vähän kaikessa sarjakuvassa, että ne vanhemmat on parempia ja niin se kyllä onkin, vaikka aika kultaakin muistot (lue tarinat). Toivottavasti ei mene jatkossa pelkäksi tiedeseikkailuksi jossain avaruudessa tai teknisiä vempeleitä täynnä oleviksi robottijutuiksi. Vanhat kunnon seikkailut ja kaksintaistelut (Roope vs Kroisos, Aku vs Tulppu jne.) pitää ehdottomasti säilyttää ja muutkin tarinat mitä nytkin tehdään. Pitkiä tarinoita pitäisi myös jaksaa tehdä.
Duck Master
Jos loppuu niin Aku Ankan suosion laskemiseen.Eli joskus hirveän ajan päästä.Toinen vaihtoehto on että rustaamme ne ihan itse!Vitsi!No ei se vitsi ole jos osaamme piirtää todella hyvin!Mutta kauheaa se olisi jos ne loppuisivat! :o
Aksu ankka
Toivon että taskarit eivät lopu koskaan,
sillä joskus 2000-vuoden päästä kaikkien kuuluisi nauttia
vielä Aku Ankan huimista seikkailuista. Sitä mieltä minä olen.
Mutta jos taskarit loppuu joskus 50-vuoden päästä niin
se on iso: VOI VOI :'(
Jonzkuaku
En tiedä eikä kukaan muukaan voi tietää. Toivottavasti tulee ainakin tuhanteen asti. ;)
Ducker97
Kyllä ne joskus loppuvat... Eivät ne voi ikuisesti jatkua.
AKUANKKA12
Toivottavasti ei koskaan, mutta näin pienellä julkaisumäärällä vuodessa ne voisivat loppua jo 500 tienoilla. KATSOTAAN, mitä aika tuo tullessaan :)

´Mutta tuskin niitä loputtomiin jakseta tehdä.
Pullasorsa
Hankala tällaista on sanoa. Suosion romahtamisen seurauksena ne voivat loppua milloin vain. Äänestin siis tuota joskus muulloin-vaihtoehtoa.
T@IK@VIITTA
Joskus ne aika varmasti loppuvat tulemasta, mutta itähän ei tiedä, milloin niitä ei enää tule.
akkaridekkari
Jaa-a. Luulen, että vielä pitkään löytyy taskareillekin paljon lukijoita, sillä Aku Ankka-sarjakuva ei ainakaan tällä hetkellä vielä osoita olevansa osa nopeasti katoavaa nuorisokulttuuria. Uskoisin että voi mennä kymmeniä, ehkä jopa satoja vuosia ennen kuin taskareitten tekeminen loppuu. Mahdoton sanoa, en osannut vastata kerrassaan mitään.
Mutta se, miltä Aku Ankka näyttää viidenkymmenen vuoden kuluttua - se on jännempi kysymys. Ketkä ovat huippupiirtäjiä, onko Barksille tullut manttelinperijää, keksitäänkö vielä uusia hyviä tarinaideoita, onko tarinoitten taso laskenut tai jopa noussut, onko Ankkamaailmaan putkahtanut uusia hahmoja, onko uusia ankkajulkaisuja... Kysymysten virta on loputon. Ja parasta siinä on, että viidenkymmenen vuoden päästä saatamme hyvinkin olla elossa! Eli joku arvoituksellisista aivoituksistani saa ehkä vielä aikanaan tolkkua.
Ankkafani315
Mitäs tähän nyt vastaisi. No, tottakai moni meistä haluaisi että taskareita painettaisiin vielä satojen vuosien päästä, mutta kuka niitä silloin haluaisi? Tarkoitan, Ne eivät varmaan silloin enää kannattaisi olla kirjallisessa muodossa, :D "kirjoja" ei silloin varmaan enää lueta kun ihminen on keksinyt jotain kätevämpää kuin kirjan ( :-O ) mitä nythän ei pysty kuvittelemaan. Niin, Aku Ankan Taskukirjahan ovat nyt todella suosittuja, mutta entäpäs myöhemmin?? Ennen tarinat olivat mielestäni aiheeltaan parempia, nyt siitä on tullut melkoista koheltamista(Jos sitten ajattelee tulevaisuutta ihan pelottaa), en tiedä. Niissä vanhoissa oli sitä jotain ;D . Uskon, että jotain 100-200 vuotta kestää vielä ellei vähemmän.

Toki voin olla väärässä. Tämähän on vain oma mielipiteeni ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5