Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Milloin taskarit loppuu

(67 viestiä)
_aku-fani_
Toivottavasti ei koskaan.Arvelen silti että johonkin 1000-2000 paikkeille kumminkin loppuu, mutta toivottavasti ei minun elinaikana, koska niitä on kiva lukea kun sattuu sille päälle.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: _aku-fani_...mutta toivottavasti ei minun elinaikana, koska niitä on kiva lukea kun sattuu sille päälle
Epäilen silti vahvasti, että kun olet yli 50-vuotias, niin todennäköisesti sinua ei hirveästi kiinnosta, julkaistaanko taskareita vaiko ei. ;)
_aku-fani_
Lainaus käyttäjältä: wierii2Lainaus käyttäjältä: _aku-fani_...mutta toivottavasti ei minun elinaikana, koska niitä on kiva lukea kun sattuu sille päälle
Epäilen silti vahvasti, että kun olet yli 50-vuotias, niin todennäköisesti sinua ei hirveästi kiinnosta, julkaistaanko taskareita vaiko ei. ;)

Sen näkee sitten 40 vuoden päästä kun olen viiskymppinen.
Vince Ankka
Mä pistin Joskus muulloin, kun en tiedä mitä tähän pitäis sanoa.
Mutta pohjimmillani toivon, ettei ne loppuis koskaan. Mä olen nimittäin hulluna niihin. Ja tuskin ne loppuvatkaan, sillä niiden suosio on todella kovaa lajia ja se taitaa vaan kasvaa. Laitan kaiken toivoni sille etteivät Taskarit koskaan loppuis.
Aku Vankka
Tietenkin toivoisin, etteivät ne loppuisi koskaan, jotta myöhemmätkin sukupolvet saisivat nauttia niistä, mutta kylmä totuus on se, että joskus ne taskaritkin loppuvat, sille ei mahda mitään. Uskon, että taskarit lopetetaan sitten, kun lukijoita on enää niin vähän, ettei niiden julkaiseminen ole enää kannattavaa. Tällaista tuskin kuitenkaan tulee tapahtumaan vielä moneen vuosikymmeneen (tai vuosisataankaan). Viimeistään kun maailmanloppu (tai jokin muu joka tuhoaa ihmiskunnan) tulee, taskareidenkin on loputtava, mikään ei jatku ikuisesti.
Flintheart Glomgold
Veikkaan, että taskarit ehkä loppuu numeroon 2000. En kyllä itsekään haluaisi, että ne loppuvat. Ehkä sitten kun olen kuollut, niin sitten voi loppua. :D Noh, tuskinpa ne nyt vielä loppuu. -F.G
Anonymous
Luulisin, että tuossa 500 paikkeilla.
Sivuja: 1 2 3 4 5