Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paras kansi?

(59 viestiä)
Anonymous
Mun mielestä "Venyy ja paukkuu" on hyvä, en muista numeroo. Toinen hauska on "Likaista Peliä", en muista tänkää numeroo.
Roope fani10
Minun mielestä parhain on "Salattu elämä" taikaviitta siinä kannessa tuijottaa salamyhkäisesti.
Vince Ankka
Niitä hyviä on kyllä aika paljon, ja joidenkin nimiä mä en edes muista. Mutta ekana mieleen tulee "Äääni ja vimma", musiikkihulluna uskallan näin väittää. Hauska kuva jossa Aku, Touho ja Into musisoivat, ja Akulla on häävi asento. Tokana mieleen tulee "Salattu elämä", Taikaviitan ystävänä tietenkin. Mahtava kuva, Taikis katselee salaperäisesti ja tuimasti. Yksi mikä vielä tulee mieleen, on "Ankallissankari", joka tekee Akulle kunniaa, omalle suosikkihahmolleni.

Siinä nyt kolme mainninarvoista nimeä.
souffleur m
Minäkin pidän Salatun elämän kannesta. Sinänsähän se on melko yksinkertainen, kuvakin muistaakseni jo aiemmin nähty, mutta värimaailma ja tekstin sommittelu on toteutettu hienosti. Sama koskee myös uusinta taskaria, jossa on myös onnistunut tunnelma.

Yksi suosikeistani kuitenkin on Salaisten kansioiden kansikuva. Siinäkin on ainutlaatuisen hyvä tunnelma.
Aku Vankka
Niitä on monia, kuten tuo juuri mainittu Salattu elämä -taskarin kansi, joka on loistava. Myös Läpimurto -taskarin ja Tuplanolla ja petosten kehä -taskarin kannet ovat loistavia.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: souffleur mMinäkin pidän Salatun elämän kannesta. Sinänsähän se on melko yksinkertainen, kuvakin muistaakseni jo aiemmin nähty, mutta värimaailma ja tekstin sommittelu on toteutettu hienosti.
Tuo taskarin 361 kuva aiemmin nähty Roope-sedässä nro 315 (http://coa.inducks.org/story.php?c=IC+PKC+++1)

Ropsussahan Taikaviitan kuva on ihan kokonaisena, mutta tuohon taskariin tuota samaa kuvaa on vähän niin kuin zoomattu ;D
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lainaus käyttäjältä: souffleur mMinäkin pidän Salatun elämän kannesta. Sinänsähän se on melko yksinkertainen, kuvakin muistaakseni jo aiemmin nähty, mutta värimaailma ja tekstin sommittelu on toteutettu hienosti.
Tuo taskarin 361 kuva aiemmin nähty Roope-sedässä nro 315 (http://coa.inducks.org/story.php?c=IC+PKC+++1)

Ropsussahan Taikaviitan kuva on ihan kokonaisena, mutta tuohon taskariin tuota samaa kuvaa on vähän niin kuin zoomattu ;D

Myöskin jossakin Roope-sedän julisteessa on tuo Taikaviitta. Mustaa taustaa vasten... Aika käytetty kuva siis.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaNiitä hyviä on kyllä aika paljon, ja joidenkin nimiä mä en edes muista. Mutta ekana mieleen tulee "Äääni ja vimma", musiikkihulluna uskallan näin väittää. Hauska kuva jossa Aku, Touho ja Into musisoivat, ja Akulla on häävi asento. Tokana mieleen tulee "Salattu elämä", Taikaviitan ystävänä tietenkin. Mahtava kuva, Taikis katselee salaperäisesti ja tuimasti. Yksi mikä vielä tulee mieleen, on "Ankallissankari", joka tekee Akulle kunniaa, omalle suosikkihahmolleni.

Siinä nyt kolme mainninarvoista nimeä.

Äh, eräs vanha tuttu suosikkini unehtui: Aku Taikaviitta. Kansi tosiaan tekee Taikaviitalle kunniaa, hieno kuva.
Ja kyllä se Läpimurtokin on aika kekseliäs kansi. Yleensähän Taikis kuvat ovat upeita.
_aku-fani_
Minun mielestäni paras kansi on tämän kuun "Kultaa ja kunniaa".Se vain näyttää jotenkin hauskalta kun Aku istuu siinä autossa ja hänellä on se silinteri päässä.Toisena listalla on "Salattu elämä",koska se vain on jotenkin kivan näköinen kun siinä se Taikaviitta tuijottaa salaperäisesti.Ja sitten kolmantena "Roope-sedän rahanippu".Se näyttää niin kivalta, sivutkin ovat vihreä reunaiset.
Ankkarock
Kyllä omasta mielestäni voiton vie nro. 100 Juhlakalu Aku alkuperäisissä väreissään. Kuva ei ole kyllä kovin koominen, mutta ei sen tarvitse sitä aina ollakkaan. Tämän jälkeen paras kansi olisi nro. 291 Pahanilmanlinnut.
http://www.perunamaa.net/taskarit/kannet/tk100.jpg
http://www.perunamaa.net/taskarit/kannet/tk291.jpg
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockKyllä omasta mielestäni voiton vie nro. 100 Juhlakalu Aku alkuperäisissä väreissään.
http://www.perunamaa.net/taskarit/kannet/tk100.jpg

Tuo on kyllä todella upee, ja nimenomaan alkuperäisvärit tekevät sille kunniaa. Minusta se on hauska idea, että Aku on päässyt valtaistuimelle ja Roope kunnioittaa häntä, kun ottaa huomioon että miten hän yleensä suhtautuu Akuun.
souffleur m
Kaupassa pisti eilen silmään numeron 134, Akun lokoisan loman, uusintapainoksen kansi, joka on myös melko hieno. Jo alkuperäisen version kuva on mainio, kuten myös idea, mutta noissa uusissa, kirkkaammissa väreissä se on vielä näyttävämpi. Oli pakko ostaa... ;D
Somebody
Matkaevään (nro 269) kansi kolahti nuorempana, kun mainitun kirjan jostain hyllyn perukoilta löysin.
Muutenkin vuonna 2002 kansitaide oli minusta hienoimmillaan, vaikka sen ajan sarjakuvista en oikein voi sanoa samaa.
Olen myös aina pitänyt taskarin 300 takakannesta. (Lasketaanko sitä?)

Hienoin taitaa nyt kutenkin olla 276 eli Virusvaroitus
SuperÄijä
Parasta on aika vaikea päättää. Kuitenkin numero 198, 'Kylmä kylpy', voisi olla paras. Siinä on niin iloiset värit ja hauska vitsi. Muita hyviä ovat numerot 5, 272 ja 200.
Sivuja: 1 2 3 4