Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Mikki-tarinat

(18 viestiä)
Samuel
Minun mielestäni Mikki-tarinat ovat usein Taskareiden parhaimpia tarinoita. Mikki-tarinoita voisi olla enemmän kuin yksi taskaria kohden. Jotkin taskarit voisivat olla sellaisia, että niissä olisi pääasiassa Mikki-tarinoita.

Hyvä esimerkki siitä, että pääasiassa Mikki-tarinoita sisältävä taskari voi olla erinomainen, on Teemataskari nro 9 Valkokankaan sankarit, jonka yhdeksästä tarinasta kuusi on Mikki-tarinoita.

En tiedä kuinka paljon taskarikokoisia Mikki-tarinoita tehdään suhteessa Ankka tarinoihin. Jos niitä tehdään samassa suhteessa kuin niitä Suomessa julkaistaan, niin sitten niitä ei pystytä lisäämään ellei niitä aleta tehdä enemmän.

Mitä mieltä te olette? Jos katsoo Ankkiksen taskariarvosteluja, niin Mikki-sarjat ovat saaneet ankkislaisilta mm. tällaisia arvosanoja:
-Suuri, suurempi, suurenmoinen Tuplajekku (AATK 316) 7/10
-Etro -Roistojen kauhu (AATK 318) 7/10
-Matka Hessun uumeniin (AATK 325) 5/5
-Rauhalan arvoitus (AATK 293) 2/5
-Indiana Hopo etsii kotia (AATK 293) 3/5
-Ystävyyden alku (AATK 310) 8/10
Crosby
Taskareiden Mikki-tarinat on kyllä ihan hyviä mutta omasta mielestäni nykyinen määrä on sopiva. Mikki-tarinat ovat nimittäin turhan samantapaisia juoneltaan yleensä. Tietysti on poikkeuksiakin. Ja onhan noita pelkkiä Mikki-taskareita ilmestynyt aika paljon noissa taskareissa 1-100 jolloin myös mielestäni tarinat ovat olleet parhaimmillaan Mikin osalta. Ja taskarin erikoisnumero Kalin Kynsi on täynnä Scarpan Mikki-seikkailuja.
TKal
Ainakin Scarpan ja Gottfredsonin tyylisiä Mikki-tarinoita lukisin mielelläni enemmän. Sen sijaan suuri osa uudemmista Mikki-sarjoista on todella huonoja.
noutsi
En oikein koskaan ole pitänyt kauheasti Mikki-tarinoista. Joskus niitä luen.
nWo
Niitä kyllä saisi olla enemmän etenkin Taskareissa sillä Taskarin 256 sivuun voisi mahtua edes kaksi tai kolme Mikin tarinoita ja loput niitä Ankkoja. Roopessa on myös yksi Mikki-tarina, mutta siinä on vain 100 sivua joten se on jo paljon. Saisivat edes tehdä vuodeksi Mikille oma lehti ja katsoa myykö hyvin.
Bomber
Joaquin+MCGrealit ovat loistavia sinänsä, mutta välillä tunkee taskukirjoihin myös niitä Gonzaleseja. Nykyinen määrä riittää.
jho
Saisi olla enemmän niitä esi-isä tarinoita, kuten Miquelia. Suuri, suurempi, suurenmoinen Tuplajekku tarina on muuten mielestäni mainio :). Mikki -tarinoita saisi olla pikkiriikkisen vähemmän.
akuankka1313
Nykyinen määrä on sopiva. Usein en tykkää Mikki-tarinoista, mutta poikkeuksiakin on:
Käsikirjoittajat:
Stefan Pertucha
Pat&Carol McGreal
Bob Langhans
Kurt Behnke
Rudy Salvagnini
ja toisinaan Andreas pihl.

Mutta tuo Gonzales sekä Macan ja heidän sankari mikkinsä ovat roskaa. >:(
Uka Ankka
Joo, nykyinen määrä on sopiva. En oikee välitä näistä taskarien Mikeistä ja muutenkaan näistä nyky-ajan Mikki tarinoista. Paul Murryn ja Floyd Gottfredsonin ja muut vanhat Mikit ovat ihan hyviä.
jojo3
Nykyinen määrä on hyvä. En kuitenkaan pidä Mikki-tarinoista, koska niiden juoni on yksinkertaisesti ennalta-arvattava: Musta Pekka ryövää jotakin ja Sisu pyytää Mikkiä avuksi, ja Mikki ottaa Hessun mukaan ja alkaa selvittämään rikosta...
Jotenkin se vaan on niin tylsää luettavaa kun aina on joku rikosratkaisu.
hjhh
Vaikka en olekkaan Mikkien ystävä niin silti niitä saisi olla enemmään.
Nämä uudet Mikkitarinat ovat kyllä aivan surkeita. :'(
HN Erkka
Vähemmän niitä saisi olla, ankat ovat parempia.
En muutenkaan pidä Mikistä ollenkaan, hyh! >:(
Tiala
Kannattaa kuitenkin muistaa Waltin kuuluisat sanat "Kaikki alkoi Hiirestä", ennen kuin rupeaa Mikkiä liikaa haukkumaan. ;)
Omasta mielestäni Mikki tarinat ovat ihan kelpo kamaa. Saisi taskareissa tosin olla enemmänkin Hiiriä.
Fauntleroy
Nykyinen määrä on ihan sopiva. Pari Mikkiä De Vitalta, Carpilta, Cavazzanolta tai vaikkapa Scarpalta on yleensä mukava lisä taskariin. Myös Joaquínin piirtämät tarinat ovat yleensä tavallisia Mikki-tarinoita parempia. Keskiarvo nykyisissä taskareissa taitaa olla 1-2 kpl/taskari.
Akuhullu97
Mikki-tarinat ovat ihan hyviä, käsikirjoittajasta riippuen. Poikkeuksia lukuun ottamatta en kuitenkaan pidä kovin paljoa nykyisistä Mikki-sarjoista. Esimerkiksi Floyd Gottfredsonia sekä Paul Murryä voitaisiin minun puolestani julkaista enemmän. Myös Romano Scarpalta ja Massimo De Vitalta voitaisiin julkaista tarinoita esim. Noel Van Hornin sijasta. Kuitenkin on poikkeuksia. Uusissa akkareissa julkaistut Mikki-tarinat ovat yleensä Feriolin, N. Van Hornin, Rodriquesin tai Miguelin piirtämiä. Vain Feriolin tarinat ovat edes lähellä Scarpan heikkolaatuista tarinaa. Taskareissa Fecchin tarinat ovat ihan siedettäviä.
Sivuja: 1 2