Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Mikki-tarinat

(18 viestiä)
Ankka313
Mikki tarinat ovat ihan ok, riippuu taas todella paljon kylläkin piirtäjästä ja käsikirjoittajasta. Aku Ankka lehdessä voisi mielestäni Mikkiä olla vähemmän, koska siellä kaikki Mikki piirtäjät eivät ole niin tasokkaita, esimerkkinä Noel Van Horn. Toki hyviäkin piirtäjiä löytyy, esim. Ferioli, Murry, jne. Taskareissa on paremmat Mikki piirtäjät, esim. Joaguin, Scarpa, J. Gonzales, Xavi... Taskareissa on Mikki tarinoita nykyään ihan sopivasti, ankoille kuuluu mielestäni julkaisujen valta :) Lähiaikoina loistavaa tuloa tehnyt Casty (Andrea Castellan), on taskareissa/ropsussa yksi Mikki piirtäjä/käsikirjoittaja suosikeistani, hän on mainio! Saatiinhan sentään hyvä jatkaja edesmenneelle mestarille Romano Scarpalle!
mtvester
Nykyinen m r on mielest ni sopiva. Mikki-tarinoiden laatu on valitettavasti Ankka-tarinoita huonompi, sille ei voi mit n, mutta onneksi nykyisin alkaa jo ilmesty hyvi Mikki-piirt ji ja k sikirjoittajia. Toivottavasti tulevaisuudessa tarinoihin saadaan lis potkua.
Mirkku
Mielestäni Taskareissa Mikki-tarinoiden määrä voidaan pitää samana, ettei olisi pelkkää ankkaa, vaan välillä myös hiiriä. Esim. uusimmassa Taskarissa(346) olleelta Operaatio jättinakuttajalta olisin odottanut enemmän, se kun kerran oli Castyn käsikirjoittama. Jos tarinat olisivat ssamanlaisia kuten melko vanhoissa Taskareissa, niitä saisi olla enemmän.
Sivuja: 1 2