Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Suosikkipiirtäjäsi taskareissa?

(71 viestiä)
Anonymous
Eli siis suosikkipiirtäjääsi nimenomaan taskareissa etsitään! Vaihtoehdoissa on omat suosikkini/yleisimmät piirtäjät. Perustele myös miksi valitsit jonkin, ja jos mielestäsi jokin muu on parempi, niin äänestä suosikkiasi näistä ja kerro viestissä parempi.

Itse valitsin Flemming Andersenin. Pitkään piirtänyt, yksi ensimmäisiä piirrostyylejä jonka opin tunnistamaan, edelleen hyvin siistiä jälkeä tekee ja paranee kokoajan. Useat futistarinat varsinkin ovat huippuluokkaa.
Anonymous
Flemming Andersen on taskaripiirtäjistä ylitse muiden, koska hänen tyylinsä on hyvin humoristinen ja helposti tunnistettava. Tarinat (joita Andersen ei käsitykseni mukaan - en nyt jaksa tarkistaa asiaa - itse käsikirjoita, ainakaan yksin) ovat myös huipputasoa (eivät tietenkään vedä vertoja esim. Don Rosalle, mutta kun nyt puhutaan taskukirjoista).

Andersen on varmaankin Guido Scalan jälkeen ensimmäinen taskaripiirtäjä, jonka tyylin opin tunnistamaan (suoraan sanottuna tiedän/muistan tälläkin hetkellä hyvin harvojen taskaripiirtäjien nimet). Heti, kun näen jossain taskarissa Flemming Andersenin piirroksia, odotan hyvää tarinaa.
squid
Kyllä se Andersen on.
Perustelu: Erittäin siistiä jälkeä, mutta kuitenkin aika huoletonta. Jonkin verran on noita futis tarinoita jotka ovat erittäin mukavaa luettavaa. :)
Pisteet Fleming Andersenile
Anaconda
Äänestin Massimo De Vitaa, koska piirrosjälki on hyvää. Totean vielä, että tämänkin herran piirrostyyli on erittäin hyvin tunnistettavissa. De Vita on ollut suosikkitaskaripiirtäjäni aina.
Missä on muuten Romano Scarpa? Olisi aika hyvä lisäys tuonne äänestysvaihtoehtoihin.
Zuppa
Onkohan äänestys suljettu??? En voi äänestää. Ilmoitetaan kuitenkin että lempipiirtäjäni on (taskareissa) Fransesco Guerrini. Hänen tyylinsä on semmoinen.... en osaa kuvailla sitä. Mutta Guerrinille ääni!!!!
Anonymous
Flemming Andersen on ehdoton ykkönen ainakin minusta Feriolikin on ihan hyvä :) olenko ufo ?
Destiny
Äänestys oli näköjään vain 21:n päivän mittainen. Muokkasin siitä ikuisen.

Edit. Niinjuu, itse äänestin Fleming Andersenia. Mukavan lennokas piirtotyyli, juuri taskareihin sopiva.
Anonymous
Anderseinin tarinat ovat hauskaa luettavaa.
Piirrosjälki humoristista ja huoletonta.(Joku sanoikin jo? :?
Anonymous
Fecchi ja Flemming Andersen ansaitsevat hymy patsaan :D
jarski
Pistin Flemming Anderssenin hauskan piirrosjäljen takia.
samppali
Olen tainnut äänestää joskus Andersenia, ja oikeaa onkin äänestetty! Huippupiirtäjä ;)
Zuppa
Massimo de Vitaakin olisi toki voinut äänestää. Hän tulee hyvänä kakkosena Fransescon Perässä. Kolmas taskarisuosikkini on Fecchi. Minkähän maalainen Fecchi on? Ainakin hän työskentelee Egmontille, mutta epäilen, että hän on italiano. (Tais mennä vähän offiksi....)
Zakari
Taskaripiirtäjä-äänestys ilman Scarpaa? O tempora, O mores! No, jos näistä nyt pitää valita, niin paras on ehkä Massimo De Vita. Cavazanno, Fecchi ja Andersen ovat myös aika mainioita.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaKolmas taskarisuosikkini on Fecchi. Minkähän maalainen Fecchi on? Ainakin hän työskentelee Egmontille, mutta epäilen, että hän on italiano. (Tais mennä vähän offiksi....)
Aivan oikein! Hänen etunimi on Massimo joten kai siitäkin voi jo päätellä...
Anonymous
Flemmi vie! Äänestystulos on melkein kuin oma top3:seni, Scarpan tosin sijoittaisin de Vitan edelle. Scarpa, Carpi ja Ferraris olisivat kyllä ehkä mahtuneet tällekin listalle
Sivuja: 1 2 3 4 5