Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Suosikkipiirtäjäsi taskareissa?

(71 viestiä)
The Aku Man
No kaikista piirtäjistä mun mielestä paras tyyli on Don Rosalla,mutta taskareitten piirtäjistä.Kyllä voiton vie Giorgio Cavazzano.Hänellä on tyyli josta tykkään.(loistava perustelu) :D

1:Giorgio Cavazzano
2:Flemming Andersen
3:Massimo De Vita
ArpinLusene
Paras piirtäjä taskareissa on Giorgio Cavazzano. En välttämättä kirjottanu oikein ;)
Turtana
Hirveesti en ole näihin taskaripiirtäjiin perehtynyt, mutta Cavazzanoa arvostan.
samppali
Nykyään Massimo DeVitasta dikkailen, koska etenkin herran Mikki -tarinat ovat mahtavia! Muutenkin hän piirtää vain vähintäänkin keskitasoa olevia tarinoita, eikä mitään aivan kuraa, mutta yleensä tarinat ovat taskarin parhaimmistoa!
:)
Pullasorsa
Ehdottomasti Giorgio Cavazzano joka lukeutuu lempipiirtäjiini. Hänen piirrostyylinsä on vain kehittynyt vuosien varrella, onneksi pääsi eroon siitä Scarpan jäljittelytyylistä. Kakkossijalle yltää legendaarinen Romano Scarpa. Kolmanneksi paras on Massimo De Vita josta pidän nimenomaan Ankkojen vuoksi. Flemming Andersen on myös todella kova tekijä, mutta Fecchistä ja Bancellsista en liiemmin välitä.
AKUstinen
Scarpa on kaikkien aikojen paras taskaripiirtäjä, mutta edelleenpiirtävistä/elossaolevista taskaripiirtäjistä paras on ehdottomasti Flemming Andersen.
Todella vauhdikkaita tarinoita, ankoilla ilmeitä, joita ei muiden piirtäjien tarinoissa näe sekä hauskaa kielelläkikkailua pyhekuplissa. Mutta Andersenin tarinoita saisi olla taskareissa kyllä useammin...
Ankka313
Taskarin kaikkien aikojen parhaat piirtäjät ovat ehdottomasti Massimo De Vita, Romano Scarpa, Giorgio Cavazzano ja Giovan Battista Carpi. Heidän kädenjälkensä näkyi alkuaikojen taskareissa melkein joka numerossa (onneksi!). Kaikki edellämainituista mestareista ovat loistavia piirtäjiä sekä ankkojen että hiirien saralla. Yksi mestari täytyy vielä tuohon joukkoon mainita, lempipiirtäjäni, maailman paras piirtäjä, Carl Barks. Hän ei ole kuitenkaan mielestäni paras taskaripiirtäjä, vaikka onkin lempipiirtäjäni, sillä hänen tarinoitaan on taskareissa julkaistu vain muutama, eivät ne tarinat ole hänen tasokkaimpiaan.
Nykytaskaripiirtäjien parhaimmistoon kuuluvat kaikki edellämainitut kenen tarinoita taskareissa edellleen julkaistaan, sekä heidän lisäkseen mm. ; Massimo Fecchi, Flemming Andersen, Bancells, Joaguin, Enrico Faccini, Francesco Guerrini... Hyviä taskaripiirtäjiä on tooodella paljon. Huonoja ei paljon olekaan, ei ainakaan mieleeni tule ketään huonoa.
Ai niin, pakko vielä antaa kunniamaininta alkuaikojen taskareiden ahkeralle esi- ja välinäytösten piirtäjälle, Giuseppe Peregolle, ilman hänen panostaan taskarit eivät olisi niin hyviä, kuin mitä ne ovat. Loistavaa työtä Perego!!!Tiedän kyllä, että Peregon kannattajia ei paljon löydy, mutta ainakin minä pidän hänen tyylistään!
Akuhullu97
Suosikkipiirtäjäni taskareissa on Cavazzano ja Andersen. Äänestin Cavazzanoa. Andersenin piirrostyyli on mainio, lennokas ja humoristinen, mutta Cavazzanolla on kuitenkin vähän parempi.
Salwer1st/
No, hän on tietysti Giorgio Cavazzano ehdotta ja mukinoitta. Hän piirtää Ankat juuri sellaisina kun ne pitääkin ja tyyli muutenkin hienoa. Viiva mukavan pehmeä, ei liian, muttei liian kovaa ja kulmikastakaan. Taustat niin ikään hienoja. Majailee Parhaat piirtäjät -listassani sijalla 2. heti Rosan jälkeen ja on siis Italian paras kynäniekka.
Nuno
Äänestin Giorgio Cavazzanoa. Piirtotyyli on ihanaa ja pehmeää. Ankat ovat hauskan näköisiä sekä oikean näköisiä. Mutta on taskarissa muitakin hyviä piirtäjiä, kuten Fecchi, Flemming Andersen, Lara Molinari ja monet muut. Mutta taskarin paras piirtäjä on kuitenkin Giorgio Cavazzano. :D
Aku-fani13
Lainaus käyttäjältä: Nuno...oikean näköisiä...
En nyt ihan sanoisi oikean näköisiä, koska oikea ankka on ihan erillainen.
Ja ettei mene ihan offiksi: mainittakoot että oma taskari piirtäjä on Giorgio Cavazzano.
Sivuja: 1 2 3 4 5