Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan Taskukirjat

(51 viestiä)
Shinkansen
Aku Ankan taskukirjat ovat suosittuja ja niistä voi viritä mielenkiintoisiakin keskusteluja. Siksi ajattelin, että niistä on hyvä olla oma aihe. Myös siksi, että periaatteessa suositun taskaritietokannan ylläpitäjät ovat huomauttaneet heidän vieraskirjansa väärinkäytöstä keskusteluun. (Ylläpitäjät voisivat vaikka sopia tietokannan porukan kanssa, että johtaisi linkki tänne, jos asia nyt on heidän päätettävissään) Eli tämä nyt on hanke, jolla tästä topicista yritetään saada Suomen vilkkain taskukirjakeskustelupalsta. Mutta katsotaan saavuttaako se suosiota
Leo
Shinakansen, mikä sun nimimerkkisi on taskaritietokannassa? Mun nimimerkki on toi Leo Lehtinen ja mäkin käyn siellä.

Näköispatsas on jotenkin vaan legendaarinen ja äänestin sitä. Voisin muuten taskaritietokannalle kertoa siitä vaikken ylläpitäjä olekkaan...
Shinkansen
Joo, tästä palstasta. Levittäkää tietoa, saadaan muutenkin tähän loistavaan foorumiin lisää käyttäjiä. Ja mää ite olen käyttänyt tietokannan vieraskirjassa nimeä Tuomas ja Kerava paikkakuntana kuten näkyy, jos halutaan tietää. Voisi oikeastaan pistää mainosviestin vaikka sinne tietokantaan.
Leo
Juuh, taskaritietokannan vieraskirjaan on nyt tätä foorumia mainostettu.
Anonymous
Laitoin numero 100, vaikkei se nyt niin ihmeellinen olekaan. Ei ole mitään klassikko tarinoita. Siitähän tuli kai uusi näköispainos jossa on jopa eri kansi kuin alkuperäisessä. Olen kyllästynyt taskareihin totaalisesti. Voisin melkein myydä ainakin uudemmat pois. Melkein, mutten ihan. :D
Shinkansen
Kauheaa, kuinka taskareihin voi kyllästyä?
Tuosta 100 puheen ollen: on kyllä erikoinen idea vaihtaa kannen kuvaa. Mikä siinä on nähty? Alkuperäisessähän näkyy se hieno kuvakin onkos se nyt disneylandistä.

Lisäys hyvin tehty Leo! :D
submin
Itselläni on noista ainoastaan Näköispatsas, ja olen lukenut ainankin Varttitonnin.
Mutta Näköispatsaassa nyt vain on sitä jotakin!
Heka
Itselläni on nuo kaikki, tosin osa uusintapainoksia... luultavasti...
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenAku Ankan taskukirjat ovat suosittuja ja niistä voi viritä mielenkiintoisiakin keskusteluja. Siksi ajattelin, että niistä on hyvä olla oma aihe. Myös siksi, että periaatteessa suositun taskarotietokannan ylläpitäjät ovat huomauttaneet heidän vieraskirjansa väärinkäytöstä keskusteluun.
Ei kai siellä oikein kukaan muu ole asiasta maininnut kuin minä. Eikä se nyt mitään varsinaista väärinkäyttöä ole ollutkaan. Keskustelua on vaan pyritty ohjaamaan viestimäärältään rajatusta vieraskirjasta muualle. Ja keskusteluhan onnistuu nyt sitten vaikkapa täällä.

Paras tasanumerotaskarihan on tietysti 50, koska siinä on Barksia. Saa nähdä, mitä keksivät joulukuussa ilmestyvään 300. taskariin. Ainakin Aku Ankka 50/2004:een on jo lupailtu Taskariliitettä, joten kai sitä kolmesatasta jollain tavalla juhlistetaan.
Heka
Jos haluatte, voimme tehdä taskareille oman foorumin. Kuka haluaa?
Leo
Tehdään vain.. eipä siitä haittaakaan ole.
Shinkansen
Ääniä on kertynyt tähän vain seitsemän kappaletta. Missäs kaikki äänestäjät luuravat? Oikeutettujahan pitäisi löytyä vielä 19. Antti, voisit kirjata sen äänesi numerolle 50 nyt kun olet ja rekisteröinyt, ja Arikin äänestämään suosikkinsa.
Tällä hetkelä näyttää siltä, että 200 johtaa kilpailua. Sillä ja 250 on tietysti etuoikeutettu asema, koska he ovat tupliksia. Numero 50 onkin ainoa, jossa lisäsivuja ei ole. Tulokseen on näemmä vaikuttanut sekin, että kaikki eivät ole noita kaikkia lukeneet.

Mutta mikä tekee 200 hyvän? Kertokaapa top-3 kyseisestä kirjasta. Koska se johtaa kilpailua voisin odottaa, että siinä on tarina, josta kaikki pitävät.
Eli nyt pohtimaan äänestyksen tämänhetkistä tilannetta. Ja ketkä vielä eivät ole äänestäneet, äänestäkööt nyt!
Anaconda
Ääni numerolle 50. Barksin tarinat tekevät ko. taskarista hyvän.


Lainaus käyttäjältä: ShinkansenNumero 50 onkin ainoa, jossa lisäsivuja ei ole.
Lainaus käyttäjältä: taskaritietokantaYksi sivu normaalia enemmän sarjakuvaa
Shinkansen
Tarkoitatko, että nimenomaan Barksin tarinat tekevät siitä hyvän Antsa? Vai miten?
Anonymous
Kyllä se 100 on!
Sivuja: 1 2 3 4