Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan Taskukirjat

(51 viestiä)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenTarkoitatko, että nimenomaan Barksin tarinat tekevät siitä hyvän Antsa? Vai miten?
On nuo kaksi muutakin tarinaa mielestäni ihan hyviä, ei siinä mitään.
Oikeastaan tuosta viisikosta mikään taskari ei lukeudu henkilökohtaisten taskarisuosikkieni kärkipäähän.
Olin vähän kahden vaiheilla äänestyksessä, päädyin kuitenkin pitkän pohtimisen jälkeen numeroon 50. Toinen ehdokas oli numero 150.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: The SinuheKyllä se 100 on!
Voin, mielestäni sen aikakauden taskarit olivat parhaita.
Tarkoitan taskareita 60-110.
Tarinat eivät ole mitään klassikkoainesta mutta ei moitittavaakaan löydy (ainakaan paljon :D ).
Shinkansen
Hei!! Ne, jotka äänesti Näköispatsasta kirjoittakaa kyseisen kirja paras tarina mielestänne, niin nähdään onko siellä joku spesiaalitarina, joka tuo sille pisteitä.
Barksi
Näköispatsas on paras lähinnä kannen perusteella. Viiman viemää oli kyl aika hyvä. Mun mielestä hienoin kansi on kyllä Hopeisessa kuussa. Se on jotenkin niin hauska. :D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenAku Ankan taskukirjat ovat suosittuja ja niistä voi viritä mielenkiintoisiakin keskusteluja. Siksi ajattelin, että niistä on hyvä olla oma aihe. Myös siksi, että periaatteessa suositun taskaritietokannan ylläpitäjät ovat huomauttaneet heidän vieraskirjansa väärinkäytöstä keskusteluun. (Ylläpitäjät voisivat vaikka sopia tietokannan porukan kanssa, että johtaisi linkki tänne, jos asia nyt on heidän päätettävissään) Eli tämä nyt on hanke, jolla tästä topicista yritetään saada Suomen vilkkain taskukirjakeskustelupalsta. Mutta katsotaan saavuttaako se suosiota
En usko, että on kannattavaa kerätä kaikkea taskukirja-keskustelua yhteen viestiketjuun - voi mennä sekavaksi, mikäli yhdessä ketjussa keskustellaan useasta taskareihin liittyvästä aiheesta.

Mutta nythän täällä on kokonainen alue Taskukirjoille :) (tosin en tiedä, oliko sitä tämän aiheen aloittamisen yhteydessä :?).
Shinkansen
Niin tosi on se, Jare, että tämä oli alunperin aihe osiossa Sarjakuvat/kirjat. Mutta, koska materiaalimäärä on suuri, Heka päätti laittaa tälle Taskarit-aiheelle kokonaan oman foorumin, joka onkin osoittautunut erittäin tarpeelliseksi
Jukka
Kyllä 100: Juhlakalu Aku on näistä mielestäni paras, koska
se taitaa olla ainoa jonka olen lukenut näistä "pyöreistä numeroista". :D
squid
Mielestäni nuo "pyöreät" numeroit saisivat olla jotenkin erikoisempia kuin muut, esimerkiksi laitettaisiin vaikka Rosa tai jonkun haastattelu alkuun.

Itse olen tainnut lukea kaikki nuo "pyöreät"
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JuusofinMielestäni nuo "pyöreät" numeroit saisivat olla jotenkin erikoisempia kuin muut
Onnistuisikohan tuo? Taskarit kun painetaan nykyään keskitetysti, niin voi olla vähän vaikeaa. Ja vielä kun otetaan huomioon Suomen lähes olematon päätösvalta, niin hankalaa on.
squid
Tarpeeks vaan postilla pommitetaan isompia päättäjiä, niin kyllä se siitä!
Anonymous
50 on mielestäni ehdottomasti paras!
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JuusofinTarpeeks vaan postilla pommitetaan isompia päättäjiä, niin kyllä se siitä!
Hyvä että optimismia riittää, mutta totuus on se, että saksalaiset sanovat sen viimeisen sanan. Vielä pitää ottaa huomioon yksi juttu: eri maissa taskareiden numerointi juoksee eri tahdissa. Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitan. Eli vaikka sisältö on sama, niin taskarin numero on eri.
squid
Näinhän se on :(

Mutta jotain extraa saisi tulla
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JuusofinMutta jotain extraa saisi tulla
Eihän sillä loppujen lopuksi paljoa merkitystä ole tulevatko extrat tasanumeroissa vai ei. Ja onhan taskareiden mukana tullut jos jonkinlaista liitettä.
Anonymous
Se on ehdottomasti numero 100
Sivuja: 1 2 3 4