Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Esi- ja välinäytökset taskareissa

(56 viestiä)
Anonymous
Itse pidän enemmän vanhoista taskareista osittain juuri noiden esinäytösten ansiosta - niitä saisi olla vieläkin! :)
Shinkansen
Hoo, taskarissa 45 Mikin Napakymppi on poikkeuksellisen pitkä välinäytös, 20 sivua peräti! Lienee ollut täytteen tarvetta. Kyseisen kirjan välinäytökset ovat muutenkin mielenkiintoisia. Elsa-lintu esiintyy niissä, vaikkei se esiinny missään varsinaisista tarinoista.
Anaconda
Tuossa mainitsemassasi taskarissa esinäytöksen pituus on 38 sivua.
Taskarissa 25 Mikki vauhdissa on esinäytöksen pituus myös 38 sivua.
Näillä taskareilla on jaettu esinäytösten pituusennätys.
Shinkansen
Niin yhteensä 38 sivua. 20 sivulla tarkoitin toiseksi viimeisen ja viimeisen tarinan välistä välinäytöstä.
Anaconda
OK! Väärinkäsityksiä sattuu. Tuon pidempää yhtämittaista välinäytöstä ei taida muista taskareista löytyäkään.
Fergus
Lainaus:Aku on koko ajan antamassa piiskaa pojille
HAHHAHHAH

No ne on ihan hauskoja välillä..
Se häiritsee eniten jos siinä on todella epäloogista ja ontuvaa selittelyä. On se uni/tarinajuttukin aika tyhmää..

Lainaus:Siinä Taavi alkoi tehdä Roopen rikastumisesta elokuvan. Se oli aika huono. joo olen kans lukenu sen melko kömpelö idea. Saati sitten 35 Akun muistelmat..
Mutta mieti jos joudut tekeen 100 taskariin kytköksiä 4-9 tarinalle niin kyllähän siinä ideat alkaa loppuun väkisinkin..
korri
En voi väittää parhaalla tahdollakaan taskareiden välinäytöksiä mitenkään hyviksi, mutta kyllä ne toivat taskareihin luonnetta. Nykytaskareissa on yllin kyllin hyviä tarinoita mutta kun ne taskarit itsessään ovat vain tarinakokoelmia on hirveän vaikea muistaa mitä tarinoita olikaan vaikkapa taskarissa 250, Varttitonni (kun kävin taskaritietokannassa katsomassa niin olihan siellä paljon tarinoita jotka muistin ja joista pidin...).
Muutenkin toivoisin enemmän teemallisuutta taskareihin, nykyisellä jokaiselle-jotakin-peiaatteella joka numerosta löytyy yleensä jotain luettavaa mutta kokonaisuuksina häviävät alkuaikojen taskareille.
Fergus
Aivan uusimmissa taskareissa teemallisuutta lisää kansikuva joka on poimittu jostain tarinasta ja hiukan muokattu.
korri
Jep, se tuo hieman lisää luonnetta kirjoille...tosin loput tarinat on yhä aika satunnaisotannalla tehtyjä.
Fergus
Niinpä. Palattaisiimpa vanhaan systeemiin edes siinä mielessä että yhdessä taskarissa olisi vain mikki tai Aku tarinoita. Koska ne kuitenkin ovat aika eri maailmassa. Enpä ole juuri taskareissa Mikkiä ja Akua samassa tarinassa nähnyt. Pat ja Carol McGrealhan tekivät joskus Mikki&Aku seikkailuja jossa Aku aina suuttui Mikille joka veti hänet seikkailuihin.
korri
Itsellenikin tuo Akun ja Mikin erottelu eri numeroihin kelpaisi mutta voisin kuvitella, että siinä saattaa olla jotain taloudellisia kysymyksiä taustalla...ottaen huomioon Mikin yleisen vähäisemmän suosion Akuun verrattuna, luulen että nuo Mikki-numerot tapasivat myydä huonommin. Tai sitten joku muu syy oli.

Joissain vanhemmissa taskareissa on yksittäisiä tarinoita joissa Aku ja Mikki seikkailevat yhdessä (ainakin Vapautettu Ankkalinna ennytmuistamissänumerossa) mutta ovathan ne harvinaisia. Jossain vaiheessa ainakin yhtiöt suhtautuivat varsin nuivasti noihin hahmoja sekoittaviin tarinoihin...
Anonymous
Nykyäänhän Mikki ja Aku on aika usein samoissa tarinoissa,ta usein ja usein mutta jonkun verran. Esim1. Tk307-Tähtiensetä, esim2. Roope-setä300(no siinä nyt oli vikassa tarinassa melkein kaikki tunnetuimmat hahmot). Ja sittenhän pari vuotta sitten oli nää myyttiensaaret,joista en tosin kovinkaan paljon pitäny. Ja onhan niitä muitankin tosi paljon,noi vaan tuli ekana mieleen.
Samuel
Minusta tarinat joissa Mikki ja Aku ovat molemmat mukana, ovat olleet todella hyviä. Ärsyttävää niissä kuitenkin on se, että niissä Aku ja Mikki eivät tule erityisen hyvin toimeen keskenään. Esimerkiksi tuossa mainitussa Tähtien setä -taskarissa olleessa tarinassa Mikki käy Akun kimppuun heti tarinan kolmannella sivulla...

Eräs parhaimmista viime vuosien taskareissa ollut Mikin ja Akun yhteisesiintyminen oli taskarissa 280 Mustan kuulan maa, jonka johtosarjassa Aku, Mikki ja Hessu pelasivat roolipeliä.

Olisi todella hienoa, jos vielä tehtäisiin sellaisia taskareita, joissa olisi pelkästään Mikki-sarjoja. Yleensä Mikki-tarinat ovat olleet parhaimpia tarinoita taskareissa viime vuosina.

(Tämä viesti taisi mennä aika paljon ohi topicin aiheesta, mutta kommentoin vain edellisissä viesteissä käsiteltyjä asioita.)
Zuppa
Tuli nyt vaan esille kun luin taskarin teemanumeron Hattutemppu. Siinähän oli esinäytöksen tapainen alku, ja tarinaan Maailman ensimmäinen jalkapallo-ottelu oli tehty semmonen välinäytös jossa kerrottiin että tarina on roopen tekemä elokuva.
Anonymous
Osa on ihan hyviä, mutta epäloogisuudet sotkevat muutenkin huonon juonen.
Sivuja: 1 2 3 4