Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Minkä arvoinen on ensimmäinen Aku Ankan taskari?

(45 viestiä)
Anonymous
Taas äänestys pikkulohikselta... :) Miettikääpä tätä....

Minun valintani on kahdenkympin arvoinen, sillä ne ovat aika arvokkaita, muttei liiallisuuksiin mennä :-O

//Muutin otsikkoa ja siirsin "Taskareihin"
//Kuka moderoi? Nimiä... :) Korjasin kirjoitusvirheitä ja lisäilin isoja kirjaimia. Voisit itse huolehtia niistä, Silver... -Heka
Leo
Satasen arvoinen. Tai sen verran tosikeräilijät maksaisivat. Itseltäni saisi vain kaksikymppiä, ja senkin ensipainoksesta.
Anaconda
Hankala sanoa, sillä arvo riippuu painoksesta. Täsmennetään vielä, että tosikeräilijä ei satasta maksa ellei se ole ensimmäinen painos.
korri
En ole keräilijä, joten minulle ei ole niin tärkeää omistaa sitä ensipainosta. Siispä se taskari on muutaman euron arvoinen.
Leo
Lainaus käyttäjältä: AntsaTäsmennetään vielä, että tosikeräilijä ei satasta maksa ellei se ole ensimmäinen painos.Ei tietenkään. Minun toinen painokseni on muutaman hassun euron arvoinen. Hyvällä tuurilla viitosen.
squid
Omani(ensimmäinen painos) on minulle ainakin mittaamattoman arvokas, tai ainakaan kukaan EI sitä minulta VOI ostaa. Voin kyllä noita muita painoksia myydä... :)
Leo
Lainaus käyttäjältä: JuusofinOmani(ensimmäinen painos) on minulle ainakin mittaamattoman arvokas, tai ainakaan kukaan EI sitä minulta VOI ostaa.Voit toki kuitata lupaamasi rahat Idolsiin (50 euroa) tuolla taskarilla ;)
squid
Katsotaan nyt :)
Anonymous
Kyllähän sitä joku keräilijä vois satasen maksaa, jos on kyse ensipainoksesta ja hyväkuntoisesta sellaisesta. Itse en kyllä maksaisi.
squid
Itselläni on "huippukuntoinen" se ensimmäinen painos...melkein kaikki akkarini on huippukunnossa.
PetteriZ
Näin kerran antiikkiliikkeessä hyväkuntoisen sellaisen joka maksoi 1,50€ :D
Leo
Oletko varma, että kyseessä oli ensimmäinen painos? Ja jos oli niin kai ostit sen?
PetteriZ
En katsonut enkä ostanut (ärsyttää) :x en vain ajatellut et se olis voinu olla ainut tilaisuus elämässäni :? :D
Anonymous
Kyllä hyväkuntoisesta, ensimmäisestä painoksesta voi saada ihan helposti satasen, mutta riippuu ostajasta ja kunnosta. Esimerkiksi jos kansi on irti ja kadonnut niin sehän tiputtaa arvoa hemmetin paljon. Vai onko niin? Kansihan on se pääjuju ja monennes painos se on. Itse myös omistan ensimmäisen numeron ja hyväkuntosena.
Anonymous
Hmm..eka painoksesta muistelen jonkun maksaneen 400€
Sivuja: 1 2 3