Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Minkä arvoinen on ensimmäinen Aku Ankan taskari?

(45 viestiä)
hjhh
En minäkään 600€ alkaisi maksamaan.
Muutenkin sillon kaikki pitäisivät mielisairaana ja veisivät hoitoon. :D
jojo3
Minä voisin siitä maksaa maksimissaan 20 ekee. Jos menee yli niin se on jo vähän hullua touhua. Niin innokas keräilijä en kuitenkaan ole.
Ankka313
Riippuu hinta ihan kunnosta. Kyllä priimakuntoisista ovat jotkut sen pari sataa maksaneet. Itse löysin oman ykköstaskarini (1.p) kirppikseltä , kunto ei ollut priima, ihan ok kunto kuitenkin, kannet ja sivut tallessa ja paikallaan eikä töhettyksiä löydy, pientä risaisuutta on, niin kuin vanhoissa taskareissa yleensä.
Akuhullu97
Ensimmäisen taskarin arvo on 100-500€, jos karkeasti sanotaan. Toki hyvällä onnella tämän voi löytää paljon halvemmallakin. Itse en omista Taskukirja numero 1:tä.
mtvester
Itse lòysin omani (tosin 2. painos) kirppikselt , hinta oli huimat 5 iiroa (tai no, mummomarkkojen aikaahan se oli...) ja kunto t ydellinen. Ei lòydy edes yht k n naarmua kannesta, saati sitten sivuilta! :) Taisi k yd munkki.
Ekan painoksen hinta tosiaan ylitt nee jo kevyesti sata euroa, sen verran harvinaisuuksia niist on tullut.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ensimmäisen taskarin arvo on 100-500€, jos karkeasti sanotaan. Toki hyvällä onnella tämän voi löytää paljon halvemmallakin. Itse en omista Taskukirja numero 1:tä.
On siitä maksettu tonnikin. Kunnon täytyy tietenkin olla priima, mintti melkeinpä.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Riippuu hinta ihan kunnosta. Kyllä priimakuntoisista ovat jotkut sen pari sataa maksaneet. Itse löysin oman ykköstaskarini (1.p) kirppikseltä , kunto ei ollut priima, ihan ok kunto kuitenkin, kannet ja sivut tallessa ja paikallaan eikä töhettyksiä löydy, pientä risaisuutta on, niin kuin vanhoissa taskareissa yleensä.
Jos on risaisuutta, et voi sanoa taskariasi ok kuntoiseksi. Ja mitä tuohon vanhojen taskareiden yleiseen risaisuuteen tulee, omat taskarini eivät ole ollenkaan huonossa kunnossa, olivat ne sitten vanhoja tai uusia. En huoli kuin hyväkuntoisia, aina en edes niitä. Minttiä aina haetaan...
Ankka313
Potuttaa, kun näin kotikaupunkini divarissa joskus pari kolme vuotta takaperin ihan mintin (kuin suoraan painokoneesta tullut) taskari ykkösen ensimmäisenä painoksena, 35e...!!! Silloin se tuntui kovalta hinnalta, eli en ostanut sitä.. Nyt harmittaa (enemmän kuin harmittaa :@)
Fauntleroy
Huutonetissä ensimmäinen taskari myynnissä. Aika kova lähtohinta, eihän tuo ole edes near mint.

350€
Aksu ankka
Satasen arvoinen se kai vois olla... Itse olisin valmis maksamaan ekasta painoksesta 50e :-
JOS olisi HYVÄKUNTOINEN.
Ducker97
Kyllä siitä satasen vois maksaa jos olis aivan huippukunnossa. Omistan ekan painoksen paitsi... paitsi siitä puuttuu 10-20 sivua, 20 sivua liki-irtoamaisillaan, kannet irti ja teipattu yhteen... Mutta en siis ole tätä koskaan itse ostanut, koska tuo isäni vanha taskari jota on sitten retuutettu niin että...
Barksi
Täydellisessä kunnossa (asteikolla 1-10 kuntoluokka oli 12!) oleva Mikki Kiipelissä myytiin taannoin tonnilla, joten kaipa siitä sen satasen voisi ihan huoletta maksaa, mikäli siis täydellinen on...
Tribe
En ole kovinkaan innokas ankka-keräilijä, joten en maksaisi tästä kirjasta kuin korkeintaan 10 €. Sarjakuvat ovat muutenkin tarkoitettu luettaviksi, eikä missään vaarattomassa paikassa säilytettäviksi, ettei niihin vain tulisi mitään naarmua yms. Ymmärrän toki, että suurin osa ostaisi tämän kirjan vain myydäkseen sen eteenpäin kalliimmalla sellaiselle, jolla on samat ajatukset mielessä. Mutta entäs sitten jos ostajaa ei löydykään? Entä jos oletkin ostanut tämän (tai jonkun muun arvokkaan) kirjan vaikka 500 €:lla ja yrität myydä sitä eteenpäin esim. 600 €:lla, jotta jäisit 100 € voitolle. Entäpä, jos ostajaa ei silloin enää löydykään, ja jäät nuolemaan näppejäsi, kun oletkin juuri menettänyt 500 €.

En sitten yrittänyt loukata tässä ketään, joten älkää ottako tätä henkilökohtaisesti. Tämä on vain oma ajatukseni asiasta.
samppali
Silloin laitat kirjan säilöön ja myyt sen myöhemmin. Jos se todellakin on arvokas keräilykohde, ostaja kyllä löytyy, kun vain etsii. Kun odottelee kymmenen vuotta, silloin siitä 500€ kirjasta voi hyvinkin saada 600-700, tai enemmän. Sen alle ei kannata myydä, vaan säilyttää ja säilyttää. Sitäpaitsi, suhteessa 500€ hintaan 100€ on aika pieni korotus. Itse myisin kirjan vasta kun sen arvo olisi 750-800€.
Anonymous
Voi se eka painos liikkuu sielä 100-200 jos se on siis hyväkuntoinen. Mä maksoin kolmos painoksesta 10€.
Eduardo
Itelläni on se niin kuulu taskari nro. 1. Äitin vanha. Ihan OK kunnossa kannessa ehkä jonkin verran ruhjoutumaa yms. että ei ihan priimakunnossa, mutta lukukelpoinen. Ja sitten meillä on myös kasoittain muita vanhoja taskareita. ;)
Sivuja: 1 2 3