Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Löytö taskarin välistä

(24 viestiä)
Anonymous
Käsittääkseni mitään yleisiä tai "yksinkertaisia" virheitä sisältävät taskarit eivät ole arvokkaita, mutta joku vähän kummallisempi virhe saattaisi tehdä taskarista arvokkaan. Itse en kyllä ostaisi virheellistä taskaria edes alennuksella (mikäli tietäisin siinä olevan virhe).
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Jaremutta joku vähän kummallisempi virhe saattaisi tehdä taskarista arvokkaan.
Mikä on mielestäsi kummallinen virhe?
Anonymous
Minun kaverillani on taskari, jonka kaikki sivut on painettu lopusta alkuun. Onko se ihmeellinen virhe.

Ajattelin lähteä nyt lähimpään lehtipisteeseen selailemaan kaikki taskarit läpi, jos vaikka löytyisi jotain yliluonnollista välistä.....
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: markus mcduckkaikki sivut on painettu lopusta alkuun.
Eli niin, että kun etukannen avaa niin ensimmäinen sivu on viimeinen sivu ja niin edelleen?
korri
Mangataskari?

Olen noita itsekin nähnyt, taskareita joissa on jotkut sivut pariin kertaan...mutta en usko nostavan hintaa, ehkä ennemmin laskevan sitä :)

Ainoa suomalaislehti jossa saman lehden saman painoksen sisällä on hintaeroa on Nätti-Jussi 50-luvulta...siinä painettiin ensin jonkin verran kirkkaammilla väreillä mutta sitten jostain syystä suurin osa painoksesta pitikin painaa haaleammilla väreillä...se kirkasvärinen, harvinaisempi lehti on se arvokkaampi (yllättäen). Eli suurimman osan painovirheistä voi jättää postimerkkeilijöiden kiinnostuksen kohteeksi :)
TKal
Minäkään en kyllä ostaisi mitään taskaria vain sen takia, että siinä on virhe. "Arvostan asioita, joilla on merkitystä minulle, enkä tanssi muiden pillin mukaan."
samppali
Kerran, ostin tuon Munaaja teemanumeron, oli Jättiläis sirkat tarinan kohdalla 2,5 kokovalkeaa sivua. Voi että se harmitti!
Aku-fani13
Keräily mielessä tuommoiset virheet ovat arvokkaita, mutta itse en ainakaan haluaisi virheellistä taskaria, koska arvostan täydellistä lukunautintoa.

Kiva, herätin kahden vuoden takaa.
Fauntleroy
Kiva kun herätit, sillä minulla onkin yksi juttu kerrottavana.

Joskus kauan sitten lainasin kirjastosta taskarin. Joku 200-numeroinen se oli. Viimeisessä tarinassa seikkailivat Aku ja Hansu. Jossain välissä tarinaa teksti muuttui, ja lopputarina oli ruotsiksi. Oli aika kova juttu silloin joskus. Muistan kun yritin epätoivoisesti jatkaa lukemista mutta eihän siitä mitään tullut kun ainut sana minkä tiesin oli "jag", eli minä.
Sivuja: 1 2