Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Mitä mieltä olette taskarin ATP ja PAM jutuista?

(39 viestiä)
HN Erkka
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Oletkos huomannut, että ihka ensimmäisessä PAM seikkailussa(AATK 261) ei ole PAM sanaa otsikossa.
Se vakiintui vasta kakkos osassa(AATK267).

Hmm... En olekkaan huomannut. (Johtuu ehkä siitä, että minulla ei ole taskaria 261. ;D)
Kukahan keksi laittaa näiden otsikkoihin sanan PAM? Meinaan, että aika hyvä keksintö.
Karhula
Uusimmassa taskarissa 337 oli PAM tarina. Minun mielestäni se oli hyvä, koska siinä oli hyvä juoni ja Flemming Anderseenin piirrokset. Mutta mitä muut pitivät tästä tarinasta?
akuankka1313
Aika omituinen, mutta hyvä. Enemmän äksöniä ja juonenkäännöksiä.

Mutta kyllä minä antaisin mieluummin Lars Jensenin käsikirjoittaa ihan itse tarinansa >:(
Anonymous
PAMit nyt menettelee. Ei oikein kiinnosta nuo avaruusjutut. ATP on ihan kiva, mutta aika tylsää, koska niissä tietää melkein etukäteen mitä seuraavaksi tapahtuu.
ArpinLusene
PAMit ja ATP kuuluupi melkein taskareitten parhaimpiin tarinoihin mielestäni... Vaikka niitä aika harvoin tuleekin...
rulezman
Minä pidän ATP ja PAM tarinoista, kiitos Touhon.
Fauntleroy
Kyllä tykkään sillä ne ovat täynnä hauskaa sekoilua. Andersen piirtää ihan hyvin. ATP on myös hyvä.
Turtana
Niitä PAM juttuja en (tietääkseni) ole lukenut, joten niistä en sano mitään... ATP juttujakin olen lukenut vaan muutaman, mutta ei ne mitään kovin hyviä ollut.
Ankka313
Tykkään ihan sikana PAM ja ATP tarinoista! Niitä saisi olla enemmän taskareissa, varsinkin PAM tarinoita. Muistaakseni juuri äsken julkaistussa ropsussa 349 oli myös mukana ATP tarina, sellainen, missä Aku ja Touho yrittivät saada jonkun salaisen mikrofilmin tai jonkun sellaisen Kroisoksen porukoiden hallusta ja tarinan miljöö oli joku kasvitieteellinen puutarha tai kukkakauppa tai mikä nyt olikaan. Tuosta tarinasta en oikein, pitänyt, oli jotenkin sekava, tai sitten vika oli piirroksissa/käsikirjoituksessa. Tuo oli ensimmäinen ATP tarina josta en oikein piitannut, aikaisemmat ATP tarinat ovat kaikki olleet loistavia, mutta ne olivatkin julkaistu taskarissa, tuo oli Roope-sedässä :)
Sivuja: 1 2 3