Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Teemataskarit

(145 viestiä)
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: samppaliMiksi se irti lähtisi? Liima on jämäkkää, ja tuskin sitä kukaan repii väkisin irti. Ei sitä tiedä, mitä divari sedät tai tädit keksii...Ei no en oo käynny kaupassa ja tajusin tost tekstist et se on tosi heikosti kiinni. Mut jos ei nii anteek mun väärinkäsitys.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: samppaliMiksi se irti lähtisi? Liima on jämäkkää, ja tuskin sitä kukaan repii väkisin irti.
Kyllä se vain ajakuluessa irti lähtee. Varsinkin jos monia kertoja lukee - heittää pöydällä tms. Itsellä yksi kulma ihan ilman liimaa... Siitä kun kurkkaa, näkee, ettei se jämäkästi kiinni ole.
samppali
Jos näin on, ei sitä kannata paiskoa. Mutta luulen ettei se siitä irti lähde, ellei revi. Toki jos säilyttää lattialla poljettavana. Paha mun on kuitenkaan ruveta varmasti sanomaan, koska saan tuon vasta tänään tai huomenna. Katson sitten tarkemmin.

Lainaus käyttäjältä: KreachItsellä yksi kulma ihan ilman liimaa... Siitä kun kurkkaa, näkee, ettei se jämäkästi kiinni ole.
Ainakin kun kaupassa katsoin, ei niissä kulmissa ole tarkoituksellakaan liimaa. Ja keskellä sitä oli aika paljonkin. Luulisin että se liima on aika jämäkkää. No, filosofoin vasta kun saan oman kappaleen... :D
Fauntleroy
Tänään hain oman kappaleeni. Kovia nimiä näyttäisi olevan tekijäkaartissa.
Hologra...lentikulaari on aika hieno, tosin tuo kiinnitys vähän arveluttaa. Ei näyttänyt missään kappaleessa olevan liimaa reunoissa. No, kai se siinä pysyy...toivottavasti.
Etsivä Kaasi
Hienoltahan tuo kansi näytti kun silmäilin sitä kaupassa. Ostan tässä lähipäivinä. Tuo hologra... siis lentikulaari sopii kanteen todella hyvin. Lentikulaari uskottavasti pysyy paikallaan, kunhan ei revi sitä. Täytyy kuitenkin sanoa, että hienon kansi teemataskareiden kansista. :)
Kreach
Oli kyllä ihan loistokas teema. Ehkei niin hyvä, kuin Munaajan paluu, mutta silti hyvä. Scarpan Mikit olivat loistavia ja muutkin tarinat onnistuneita.
Ankkarock
Se uusin eli taskarin Teemanumero 17 Kelmien kerho on tosi hyvä mutta se kannessa oleva kuva alkaa jo melkein irrota. Itselläni on taskarit: 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17. Eli kaikki paitsi eka :)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockItselläni on taskarit: 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17. Eli kaikki paitsi eka :)
Eli helpommin sanottua teemat 2-17 :) Jep, mutta keksiikö ankan toimitus (?) enää teemoja vai aletaanko koluamaan hahmoja? (Aku-teema, Roope-teema, Karhukopla-teema jne.)
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KreachJep, mutta keksiikö ankan toimitus (?) enää teemoja vai aletaanko koluamaan hahmoja? (Aku-teema, Roope-teema, Karhukopla-teema jne.)Eiköhän teemoja vielä löydy yllinkyllin.
Eikä noita hahmoteemoja juurikaan ole.
Karhukopla(1) ja Aku Ankka(7) taitavat olla ainoat.
Noista teemoista ollaan ennenkin kyselty, ja taskarichatissa (20.4.2006) toimitus vastasi, että ainakin Tupu, Hupu ja Lupu, sekä Taikaviitta saisivat omat teemansa.
Jos näin on, Taikaviitta taskari olisi tullossa varmaankin ensi vuonna, koska viittasankari täyttää silloin 40v.

Lupailuista on toki sen verran aikaa, että ovat voineet keksiä uusia tilalle.
Seuraava on joko jouluteema tai Mikki ja Minni-teema. Epäilen vahvasti ensimmäistä, mutta toivon jälkimmäistä. Kunnon Mikki-taskari nähtiin viimeksi 10 vuotta sitten ja se oli täynnä Scarpaa.
AKUstinen
Joo hyviä on kaikki, mutta kuten sanottu joulutaskarit alkaa jo tympästä. Kaikki tähän asti ilmestyneet löytyy hyllystä ja aion hankkia kaikki tulevatkin.
Ankka313
Loistava julkaisu! Toivottavasti tämän julkaisun tekemistä ei lopeteta ikinä! Paras julkaisu heti tavallisen taskukirjan jälkeen! Omistan kaikki teemataskarit ja aion ostaa kaikki loputkin teemat mitkä ilmestyvät. Parhaita teemoja ovat kauhuteemat 4 Munaaja sekä 16 Munaajan paluu, toivottavasti näitä kauhuteemoja tullaan näkemään monta vielä jatkossakin. Parhaita ovat myös kaikki jouluteemat sekä futisteemainen nro 3 Hattutemppu, fantasiateemainen nro 5 Velhojen valtakunta, japaniteemainen nro 11 Banzai, agenttiteemainen nro 13 Nimeni on Ankka, Aku Ankka..jne jne.. ;)
Karhula
Joo, ja nyt (tai oikeastaan jo vähnä aikaa sitten) kolahti 18 numero kauppojen hyllyille.
Teema kantaa nimeä Lahjaunelmia, kuten monet jo tietävätkin varsin hyvin.
Itse kävinkin toissapäivänä hakemassa omani ja pakko sanoa, että pidin paljon.

Teeman paras tarina oli minusta Lumiukkojen vallassa (oliko nimi oikein?) tai sitten se Scarpan piirtämä tarina.
Molemmat mukavia ja mukaansatempaavia tarinoita.
Rosa fani
Minusta ihan hyviä. Paras on joko numero 5, Velhojen valtakunta tai 7, Kääk. Vaikka olinkin jo suurimman osan niiden tarinoista lukenut.
Minulta uupuu viellä numerot 1, 2, 4 ja 6.
Ducker97
Hyviä ovat. Paras on ehdottomasti 17 Kelmien kerho. Itselläni ovat numerot 2,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17 ja 18.
Kreach
Jaha, jaha. Ostin nyt, vaikken yleensä jouluteemoja ostakaan, niin uusimman Lahjaunelmia päätin ostaa. Vielä lukematta, mutta tarinasisältöä selailin, niin Scarpan Himalajankuuset kuulostaa ihan, muista paha sanoa mitään. Kaikki tarinat Suomessa ennen julkaisemattomia. Hyvä, hyvä ;)

Olisin kyllä toivonut Mikki (ja Minni) teemaa, muutama kunnon pitkä tarina, esim Scarpalta yksi, muutamalta vanhalta taskarimikkipiirtäjiltä pari tarinaa, sekä Castyn jonkinmoinen dekkari. Lähtisi minun hyppysiini siinä samassa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10