Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Teemataskarit

(145 viestiä)
Fauntleroy
Kaksi ensimmäistä jouluteemaa oli hyviö mutta nyt joulutarinat on jo tehty loppuun. Nytkin usein kierrtetään vanhaa ideaa eli:
"IIk pukki on sairas, kukas nyt jakaa lahjat?!"
Karhula
Justiinsa tuossa ostin teemanumero 6, 8 ja 10, koska on kivaa omistaa nyt kaikki jouluteemat, koska muut jouluteemat oli ennestään. Nyt omistan teemataskareita 10. Ne ovat nämä: 6: Rekiretki, 8: Kultainen joulu, 9: Valkokankaan sankarit, 10: Pakettimatka, 11: Banzai, 12: Lahjajahti, 13: Nimeni on Ankka. Aku Ankka, 14: Laki ja järjestys, 15: Puhu pukille ja 16: Munaajan paluu.
Kreach
Munaajan paluu täytyisi kyllä jostakin ostaa. Nyt on onkelmana se, ettei ehdi lukea. :o
Tuo Hetki lyökin vielä kaupanhyllyssä nimittäin.
The Aku Man
Ostin tänään päivällä teemanumero 1 Pala kakkua.Multa puuttuu enää toi Munaaja,niin on kaikki teemanumerot.No nyt metsästämään Munaajaa kaupoista,sitten vaan.
Karhula
Katselin tässä vähän taskaritietokantaa ja samalla huomasin, että sinne oli tullut seuraavan teeman nimi. Seuraavan teeman nimi on Kelmien kerho. Kertoo varmaan Ankkalinnan kaikenlaisista konnista esim. Karhukoplasta ym.
Fauntleroy
Vai että Kelmien kerho, vaikka kelmejä on ollut jo kahdessa teemataskarissa. No, lisäsin jo Tulevia julkaisuja -aiheeseen. Tuo 18 -teema on sitten jouluteema.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyVai että Kelmien kerho, vaikka kelmejä on ollut jo kahdessa teemataskarissa. No, lisäsin jo Tulevia julkaisuja -aiheeseen. Tuo 18 -teema on sitten jouluteema.
Ööh eiks eka joka käsitteli varkaita ollu numero1,jos tarkemmin sanotaan se käsitteli karhukoplaa ja numero14 käsitteli poliiseja.Nyt numero17 käsittelee kaikkia varkaita.Eiks se nii mee?
Crosby
Joo teemoihin mennyt maku aika täysin. Vanha rokka maistuu, joka lämmityksellä huonommalta...
Puolet tarinoista tuntuu olevan uudelleenjulkaisuja ja aiheet kiertää ympyrää.

Joku joka haluaa numerot 1-15 kannattaa tsekata osto ja myynti threadi. Sieltä lähtee omani joille ei ole enää tarvetta.
Bomber
No sitte ite keksimää uusii idiksii teemoiks ;)
Pääsiäinen, Jääkiekko, Tietokoneet/Tietotekniikka, Koulunkäynti...
TKal
Kommentoin jo uudet julkaisut-aiheeseen tätä Teemataskareissa tapahtuvaa aiheiden kierrätystä, mutta kommentoidaan nyt sitten tähänkin. Eli, jos en olisi jo lopettanut teemataskareiden keräilyä, lopettaisin sen todennäköisesti nyt tämän ideoiden kierrättämisen takia.

Voisihan sitä tehdä Teemataskarin vaikkapa Mikki Hiiri-sarjoista (tätä tuskin uskalletaan edes kokeilla, sillä pelätään, etteivät ihmiset pidä Mikki-sarjoista), Ankkojen avaruusmatkoista tai vaikkapa Taikaviitasta sen sijaan, että kierrätetään samoja vanhoja ideoita uudelleen.
Kääk13
Minuakin hieman ihmetyttää, etteikö muka ideat riittäisi.
Varmasti, mutta luulen tarinoita olevan siten, että niitä ei saataisi julkaistua muuten missään. Jouluteema on hyvä esimerkki.
Koska olette viimeksi nähneet tavallisessa Aku Ankan taskukirjassa joulutarinan?
Koska niitä ei niissä julkaista toimitus on kääräissyt ne omaan pakettiinsa ja julkaisee niitä joka vuosi teemallisena taskarina.

Ja oikeastaanhan ihan kokonaan kaikille rikollisillehan ei teemataskaria ole, vain Karhukoplalle, joitten tarinoista tuo uusikin taskari todennäköisesti enemmälti täytyy. Toivonmukan olen väärässä ja mukaan saataisiin sellaisia harvinaisempia hahmoja kuin Mustakaapu, Spektri, Velmuviurusilmä, Hertta ja Karvakatti. Tietysti myös Musta Pekka ja Karhukoplakin saavat mukana toilailla, ei heissä mitään. Kunhan eivät koko taskaria täytä.

Toimitus on kyllä lupaillut, että tulevaisuudessa saisivat oman teemataskarinsa ainakin Tupu, Hupu ja Lupu sekä Taikaviitta, jonka kirja ilmestyy todennäköisimmin ensi vuonna, kun hahmo viettää 40 vuotis synttäreitään.

Itse haluaisin nähdä taskukirjan jonka teemana olisi nimen omaan pitkät, vaikka yli 100-sivuiset seikkailut. Niitä ei enää kovin usein näe, vaikka italiassa sellaisia tuotetaan kokoajan vain enemmän.

Tänä vuonna voisi myös Mikki saada oman kirjansa. Niin kuin Akukin 4 vuotta sitten...
TKal
Mun käsittääkseni noita on aika epäsäännöllisesti ilmestynyt, paitsi että jouluna on tainnut aina teemataskari tulla.
akuankka1313
Jotenkin tuntuu, että viisi kertaa kahdessa vuodessa tuo Teema taitaa ilmestyä.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: TKalMun käsittääkseni noita on aika epäsäännöllisesti ilmestynyt, paitsi että jouluna on tainnut aina teemataskari tulla.
Aika epäsäännöllisesti niitä ilmestyy, mutta 5 tai 6 niitä aina parissa vuodessa taitaa tulla... Jouluna on kyllä tainnut aina tulla.

EDIT: Aku kerkesi ensin ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaMuuten monenko kuukauden välein teemataskari tulee? (Olen vähätietoinen) :-[
Vuoteen 2006 asti tuli 2 numeroa vuodessa, viime vuonna tuli 3 numeroa ja sama määrä tänäkin vuonna. Nyt kun on vuosina 07-08 tullut 3 numeroa niin ensimmäinen on tullut helmikuussa, toinen touko- ja kesäkuussa ja kolmas loka- ja marraskuussa. Eli noin neljän kuukauden välein.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10