Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Teemataskarit

(145 viestiä)
Kääk13
Fauntleroy taisi osua lähimmäs, mutta tungempa siltikin oman lusikkanikin tähän (jo melko sakeaan) soppaan.

Itse olen ymmärtänyt teemojen ilmestymisen tätänykyä suunnilleen seuraavasti:
Helmikuussa: yli 300 sivuinen joissa mukana kattava artikkeli teemasta sekä joitain uusintoja
Toukokuussa: yli 300 sivuinen joissa mukana kattava artikkeli teemasta sekä joitain uusintoja
Lokakuussa: 256 sivuinen jouluteemainen taskari ilman artikkelia. Kaikki tarinat julkaistaan kuitenkin ensi kertaa suomessa.

Näin ne menevät, ellen täysin erehdy.
Kreach
Todella mukava oli tuo Munaajan Paluu. Kauhujen Kartano oli paras tarina, oikeastaan kouluarvosanoilla se taitaisi saada kympin!
Nanopoli
Munaajan paluu tuli luettua ja oli hyvä. Muutama ruutu Hessusta ihmissutena loivat mahtavat fibat.
Koko taskari kuitenkin laatua, lähes yhtä hyvä kuin munaaja.
Anonymous
Luin itsekin sen Munaajan paluun, joka oli täynnä loistavia tarinoita. Taidan pitää tuollaisista jännitys- ja "kauhutarinoista". Ihme kyllä, pidin Miguelin tekemästä tarinasta, vaikka yleensä hänen tarinansa ovat erittäin surkeaa kamaa. Kirjan ekaan tarinaan olin hieman pettynyt, sillä se olisi voinut olla selvästi pidempi. Täytyy hieman korostaa, että tämä oli paras lukemani taskari. Kokonaisuudessaan hieman huonompi, kuin loistava.
samppali
Nyt, kun tuo ankka on ruvennut taas uppoamaan, voisin tuon uuden teeman ostaakin. Pitääpä katsoa heti hoomenna! ;D
Anonymous
Nyt on uusin Teemataskari ilmestynyt, itse kävin eilen ostamassa.

Kannessa on kunnon hologrammi (korjatkaa jos on väärä sana) jossa lukee Etsintäntäkuulutus ja alla vaihtelee Karhukopla, Musta Pekka ja Mustakaapu.
Kannessa on myös kunnon kohopaino(termit hukassa :D) joka tiilien päällä.

Tarrinat ovat todella hyviä ei mitään 2000-luvun kuin vitsisarjat. Oikeen mitään tarinaa ei voi nostaa muiden joukosta. Scarpaakin ankkaa ja hiirtä.

Minun mielästä oikeen hyvä Teema!

Edit: Kyseessä se Kelmien Kerho!
Bomber
Ai semmone kansi! Kuulostaa aika hyvältä! Toivottavasti löytyy enemmänkin niitä klassikkopiirtäjiä.
samppali
Täytyy myöntää että vaikutti todella hyvältä tuo Kelmien kerho, kun eilen katsoin sitä kaupassa. Scarpan tarinoitakin näytti olevan pari kappaletta. Pitänee ostaa tuo heti kun rahaa löytyy. Ainut mikä ihmetytti, oli se että se hologrammi oli todellahuonosti kiinnitetty. Sormi mahtui hologrammin ja kirjan kannen väliin. No, tuskinpa se irtoaa kun ei revi. Muuten kannessa ei moittimista, hieno hologrammi ja siistit kohokuviot.
Kreach
Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Saako joku laitettua kuvan tänne siitä kannesta, kun sitä nyt niin kehutaan? Ai niin, ei tarvitsekaan, tänään tulee akkari ja sen takamainoksissa se luultavasti on...
samppali
Jep, akkarissa oli kuva siitä. Niin kyllä on tuollakin: http://www.akuankka.fi/web/aku/kirjasto/taskukirjat

E: Ja tuossa siis on kaksi Romano Scarpan käsikirjoittamaa sekä piirtämää tarinaa, sekä kaksi pelkästään hänen piirtämäänsä tarinaa. Aika hyvin yhdeltä taskarilta.
jojo3
Itse ostin tämän uuden teeman. Olen muutaman tarinan lukenut, hyviä ovat olleet. Muistaakseni 3 Scarpan tarinaa taisi olla.

Tuon hologrammin (taino lentikulaari) on todellakin heikosti kiinni. Itselläni on jo parista kulmasta irti, vaikka en ole sitä mitenkään irti nyppinyt. Heikosti on kiinni.
Karhula
Itsekin tuli sitten tuossa eilen hommattua tää uus teema.

Kansi oli tosi hieno kun vaihtuu tuo kelmi tuossa kannessa. Tarinatkin erittäin hyviä. Mukava kun oli tuota Bottaroakin mukana. Sanoisin, että yksi lempi teemoistani. 8)
samppali
Lainaus käyttäjältä: jojo3Tuon hologrammin (taino lentikulaari) on todellakin heikosti kiinni. Itselläni on jo parista kulmasta irti, vaikka en ole sitä mitenkään irti nyppinyt. Heikosti on kiinni.
Ainakin mitä kaupassa katsoin, se lehtikulaari on liimattu keskeltä, ja reunoissa ei ole ollenkaan liimaa. Se oli nimittäin jokaisessa jota vilkaisin reunoista irti, eikä se ollut mitenkään revennyt. Eli ilmeisesti liimausmenetelmä on sellainen, että liimaa keskelle ja kiinni.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: samppaliLainaus käyttäjältä: jojo3Tuon hologrammin (taino lentikulaari) on todellakin heikosti kiinni. Itselläni on jo parista kulmasta irti, vaikka en ole sitä mitenkään irti nyppinyt. Heikosti on kiinni.
Ainakin mitä kaupassa katsoin, se lehtikulaari on liimattu keskeltä, ja reunoissa ei ole ollenkaan liimaa. Se oli nimittäin jokaisessa jota vilkaisin reunoista irti, eikä se ollut mitenkään revennyt. Eli ilmeisesti liimausmenetelmä on sellainen, että liimaa keskelle ja kiinni.
Kauheeta! Minä ku ajatelin katsoa että löytyköö divarist, mut jos lentikulaari lähtee irti helposti, nii se on varmaa irti divaris. Ehk pitää vaa ostaa kaupast ;/ Hieno on kansi kylläki. Hienon teemataskareist.
samppali
Miksi se irti lähtisi? Liima on jämäkkää, ja tuskin sitä kukaan repii väkisin irti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10