Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Roope-sedän rahanippu

(5 viestiä)
Bomber
Mitä mieltä uusimmasta taskarista eli Roope-sedän rahanipusta? Mielestäni Alessandro Gottardoa olisi saanut olla vähemmän vaikka hän hyvä piirtäjä onkin. Ei löytynyt oikein muita hyviä kuin se Väärennökset valloillaan, kultainen shakkilauta ja Venyy ja
Paukkuu. Kansi oli tosi kekseliöösti tehty, kuin setelinippu. Kannen Roope kuva oli keneltä
muultakaan kuin Cavazzanolta. Ihan hyvä, mutta jännittävämpiä tarinoita ja Flemmingiä!
Essi Ankka
Ulkomuoto oli tosiaan hyvä, mutta sisältö ei niin hyvä...mutta minusta taskareissa kuuluu olla vähintään yksi Fecchin tai Flemming Andersseinin tarina.
korri
Olen lukenut vasta puoleenväliin, pikkuhiljaa pari tarinaa kerrallaan...ulkomuoto on komea ja tähänastisista tarinoista täytyy sanoa "ihan kiva". Ei mitään ylivertaisia huippuja mutta yleistaso on pysynyt aika korkealla, yhtään totaalista rimanalitusta ei ole tullut vielä eteen (joskin se Touhon elokuvaohjaus oli aika lähellä). Jopa se Ciminon tarina, kaikessa älyttömyydessään, oli viihdyttävä. Ja Guerrinin kynänjälki on aina juhlan paikka.
Mutta kommentoin lisää jahka olen lukenut loppuun.
Crosby
Ulkomuoto tosiaan on tosi hieno. Yksi parhaista taskareista ulkonäöllisesti. Lisää vain tuon näköisiä taskareita markkinoille.
korri
Niin, luin sitten loppuun...ja taso pysyi sellaisena ihan hyvänä perustaskarina, ei sieltä yhtään huipputarinaa löydy mutta taso pysyi silti varsin hyvänä (mitä noissa tuplataskareissa ei ole kauhean usein tapahtunut...)
Sivuja: 1