Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Virheitä Taskareissa

(25 viestiä)
akuankka1313
Kyseisen taskarin numero oli kait 205.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TKalEn muista ihan tarkkaan, missä numerossa tämä oli, mutta muistaakseni jossakin Taskarissa lukee ruudun alalaidassa "loppu", vaikka tarina vielä jatkuukin.
Itse tiedän ainakin yhden tällaisen.
Taskarin numero 137: Masalian tiikerin ensimmäisessä tarinassa "Masalian tiikeri" sivulla 42 on "LOPPU"-kyltti mutta Aku potkaisee sen pois ja tokaisee: "Ei tämä tähän lopu" ja siitä tarina jatkuu vielä 4 sivua kunnes ankanpojat kuljettavat paikalleen oikean "LOPPU"-kyltin.
Eihän tuo mikään virhe ole, hyvä vitsi muuten :)

Ja se mainio tarina löytyy [url=http]tuosta
akuankka1313
Jaa, mutta kyllä myös Taskarin 205 ekassa tarinassa oli saman tapainen LOPPU-kyltti-"vitsi". Ja siinä oli Iines, joka muistaakseni sanoi "Hetkinen! Ei ihan vielä..." ja kuljetti kyltin pois.
Bomber
Myös Joron jäljillä taskarissa Ankanpojat ovat jo muodostamassa joululahjoista loppua, kun Aku sitten tulee...
TKal
Eipä kuulosta tutuilta nuo mainitut loppu-tapaukset, muistelemani tapaus kun oli jossain vanhemmassa Taskarissa, taisi olla numero alle 100:n, eikä loppuun liittynyt mitään vitsiä.
Bomber
No jos tota mun tarkotat, niin tarinan nimi on Akun Avaruusjoulu, se alkaa sivulta 104 Aku Ankan Taskukirjassa Joron Jäljillä 129, ja loppuun liittyy ilmiselvä vitsi.
Mikko M
Taskarin 329 sivun 345 ensimmäisessä ruudussa näemme ilmeisesti tussausvirheen. Kuvassa Touhon alla kuuluisi kai olla edellisessä ruudussa näkyvä laatikko. Sitäpä ei nyt olekaan ja Touho leijuu ilmassa. Tämän bongasin toiselta foorumilta.
Tommiii
Yleisimpiä virheitä lienevät nuo jaksot, joissa kuu kääntyy joka ruudussa eri suuntaan (vähän vaikea saada tietää, onko kuu kasvavassa vai pienenevässä vaiheessa). Noita esiintyy lähes jokaisessa jaksossa, jossa ei ole uusi/täysikuu.

Muttamutta, kirjoitusvirheitä on muutaman kerran tullut nähtyä + tussausvirheitä yms. on varmaankin jokaisessa, etenkin vanhassa taskarissa.

Tässä on kuitenkin kuvat taskukirjarajoitteleisille kahdesta täällä mainitusta virheestä, kuvissa on outo valaistus ja käytössä melko vanhahko kamera.. Eli laatu on sen mukaista, mutta tässä ne kuitenkin ovat:

http://img254.imageshack.us/img254/4585/akuvirheetwc4.th.png[/img]

Eli ylemmässä kuvassa Taikaviitan maski on kadonnut, ja alemmassa Touho "kelluu" ilmassa.

Tulipas muuten bumpattua aikas vanha aihe, ei kai se haittaa?
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TommiiiTulipas muuten bumpattua aikas vanha aihe, ei kai se haittaa?Eihän se mitään. Eikä aihe nyt niin vanha ollut...

Mua kiinnostais mistä taskarista/taskareista nuo kuvat on otettu?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Mua kiinnostais mistä taskarista/taskareista nuo kuvat on otettu?
Tuo Touhon leijuminen on taskarissa 329, niinkuin Mikko M tuolla edellä mainitsi.
Sivuja: 1 2