Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Taskarinhankintatavoista

(34 viestiä)
Barksi
Kaupasta ostan uusimmat taskukirjat ja vanhemmat yleensä kirppiksiltä.
Divareistakin tulee ostettua silloin tällöin, mutta kirppikseltä enemmän kun se kerran sattuu olemaan ihan kivenheiton päässä.
Velmuliina
Minulla on koko kokoelma kasassa. Keräily alkoi nuorena tyttönä kun aina toripäivisin kävimme divarissa. Sieltä sain sitten ostaa aina yhden tai kaksi taskukirjaa. Hyvin pitkälle muistin pelkän kannen perusteella onko minulla jo sitä kirjaa vai ei. Sitten kun tämä divari lopetti toimintansa oli pieni paussi keräilyssä.

Tämän jälkeen alkoi torilla käydä yksi kirjamyyjä jolla oli paljon taskareita myytävänä. Hän keräsi minulle ne mitä minulta puuttui. Tämän jälkeen olenkin nyt sitten jo muutaman vuoden ajan ostanut aina uuden kun on ilmestynyt.

Joskus kyllä ajattelee, että kai ne rahat voisi johonkin muuhunkin käyttää mutta ei sitä vaan raaski olla lopettamatta vaikka onkin jo sellainen tilanne että saa miettiä mihinkä ne kirjat oikein laittaa. :D
Hupu
En oikein pidä taskareiden tarinoista tai piirtäjistä, joten ostan taskareita vain matkalukemiseksi yms.
Eli ei niitä ole montaa ehtinyt kertyä.
crackmann
Kyllähän noita löytyy yli 200.
Kaupasta ostan uusia/uusintapainoksia ja divareista oita vanhempia sitten. Myös jostain kirpputorilta löytyy joskus hyviä halpoja kirjoja (myyjä ei tajua taskarin arvoa ja myy halvalla). :) Jos joku myy taskukirjoja, niin voin ostaa :p
hjhh
Ihan muutama taskari minulla vaan on ja kaikki niistä on uutena ostettu. Kirjastosta minä ne yleensä lainaan. Kirjastosta olen kuitenkin paljon lainannut :P
Tiala
Silloin tällöin uutena, yleensä uudetkin divareista pari-kolme kuukautta myöhässä...
Kirppareilta jos löytyy, niitä ei vain tahdo löytyä täältä meiltäpäin..
Bomber
kirpparit, divarit ja kauppa!
nWo
Löytyy noita vähäsen ja yleensä ostan ne kaupasta.
HN Erkka
R-kioskilta minä niitä ostelen.
Joskus sattuu kyllä näkemään niitä muuallakin,
ja ainahan se houkuttelee... :)
Tive
Ostan lähes pelkästään divareista, mutta ostan kyllä aika harvoin. Silloin kun käyn ostamassa, yritän ostaa tiettyjä taskareita, jotta saisin yhden taskareiden selkämyskuvion täyteen ::)
AKUstinen
Vanhimat taskarini olen saanut äidiltäni ja muilta itseäni vanhemmilta sukulaisiltani. Vanhat ostan divareista ja kirpputoreilta, mutta uusimmat aina kun ilmestyy.
Duck Master
Kaupasta ja divareista ostan Taskarini.Enemmänkin divarista koska siellä on mirélestäni halvempaa 8)Kaupasta ostan aina uusimman,muuten ostelen paljon Ankka-julkaisuja divreista.Aku Ankkoja lähtee mukaan 20 sentillä kappale. ;D Roope-setiä tulee ostettua mutta enemmän Taskareita kylläkin.Heh! ;DOma hankintatapani on että ostan uusimman kaupasta ja sitten vähän useammin sieltä halvasta divarista ;)
Fauntleroy
Uusin tarttuu mukaan aina kaupasta, tarkemmin sanottuna K-ryhmän kaupoista. Vanhemmat sitten mistäs muualtakaan kuin divarista (tosin aika vähän niitä olen ostellut).
noutsi
Aika vähän on tullut noita taskukirjoja osteltua, enemmän luen lehteä. Joskus kuitenkin tulee osteltua taskareita. Divareilta ostan vähän vanhempaa tuotantoa, mutta joskus kun ajattelen törsätä niin ostan uusia kaupasta. Ehkä noin muutaman kerran vuodessa.
Aku Vankka
Keräilen taskareita edelleen ahkerasti, vaikka tarinoiden taso onkin laskenut.
Tällä hetkellä omistan 88 taskaria, tänä vuonna on tavoitteena saada 100, eli kahdeksan täytyisi divarista ostaa.
Sivuja: 1 2 3