Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Karhuveljeni Koda

(27 viestiä)
Leo
Onko kukaan nähnyt tätä? Mä en, mutta tiedän koko juonen ja nähnyt pätkiä ehkä yhteensä 10min koko elokuvasta.

Tiesittekö että tämän elokuvan tehnyt studio (joka on tuottanut myös Lilo ja Stichin [miten kirjoitetaankaan] ja Mulanin) lakkauttaa toimintansa koska Disneyn rahat eivät riitä.
Heka
En ole nähnyt, mutta tiesin tuon. Ja tämä on muutenkin varmaan Disneyn viimeisiä piirrettyjä, koska kaikki haluavat seurata aikaansa, joten Disneykin alkaa tehdä 3D-animaatioita... :(
Leo
En kyllä millään uskoisi että Disney lopettaisi kokonaan 2D elokuvien tekemisen. Sitäpaitsi Disneyllähän meni juuri välit poikki Pixariin :)
Heka
Mutta niin on kerrottu, että Disney lopettaa piirroelokuvien tekemisen ja kyllähän se pystyy ilman Pixaria tekemään niitä leffoja.
Leo
Eikös Disney vain levitä elokuvat ja Pixar tee ne?
Barksi
En oo nähny elokuvaa mut aattelin mennä kattoo. Ois se kyllä sääli jos Disney lopettais 2D animaatiot kokonaan. Sit ei enää tulis mitään Aku piirrettyjä vaikka ne uudet ei oo niin hyviikään.
Heka
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenEikös Disney vain levitä elokuvat ja Pixar tee ne?
Toisinpäin.
Leo
Lainaan nyt erästä nettisivua:

Lainaus:"Animaatiostudio Pixar on maailman johtavia kolmiulotteisen tietokoneanimaation valmistajia. Pixar on kehittänyt vallankumouksellisen tietokoneohjelman, jolla voidaan samanaikaisesti käsitellä kolmiulotteisen animaatiografiikan värejä, varjostuksia ja valaistusta. Ohjaaja John Lasseterin johdolla Pixar on valmistanut useita kolmiulotteisia lyhytelokuvia, alkaen sensaatiota herättäneestä Luxo Jr.:sta, joka keräsi huomattavia palkintoja maailmalla. Potin räjäytti kuitenkin animaatio-Oscarilla palkittu Tin Toy vuonna 1988. Sen jälkeen Pixar on ollut kysytty tuottaja niin elokuvissa kuin mainoksissakin."
Sitä paitsi, miksi Disney käyttäisi Pixaria levitykseen kun on itsekkin sen verran iso yhtiö (isompi kuin Pixar!) että pystyy aivan hyvin levittämään itse elokuvansa.

//Submin huomauttaa että pitkät lainaukset tehtäisiin [ quote]:lla, koska muuten kirjoittaja saa Ankkiksia (rahaa) jostain mitä ei ole itse kirjoittanut. Quotetetut osuudet eivät kasvata rahamäärää.

//Leo on samaa mieltä. *hakkaa päätään seinään koska ei tullut ajatelleeksi*. Mulla on muutenkin noita noi paljon että lahjoitan jollekkin ankkisrahoja lähiaikoina ;)
Älkää yllättykö. Tosin eihän noilla tällä hetkellä mitään tee...
submin
Lainaus käyttäjältä: HekaLainaus käyttäjältä: Leo LehtinenEikös Disney vain levitä elokuvat ja Pixar tee ne?
Toisinpäin.

Mistä hitosta tuon sait päähäsi :-O ?
Heka
Olen lukenut. Disney tekee, Pixar tuottaa.
Tottahan Pixar omiakin teke, mutta Disney-Pixarin jutut ovat enimmäkseen Disneyn tekemiä, mutta onhan Pixar niissä ollut suurena apuna.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: HekaOlen lukenut. Disney tekee, Pixar tuottaa.
Tottahan Pixar omiakin teke, mutta Disney-Pixarin jutut ovat enimmäkseen Disneyn tekemiä, mutta onhan Pixar niissä ollut suurena apuna.

Luulisi kyllä, että toisin päin! Tai sitten ei mitenkään päin: molemmat tekee ja tuottaa.
Anonymous
Teitä pitää vissiin vähän sivistää:

Disneyn Floridan animaatiostudio lakkautettiin Eisnerin & kumppaneiden järjenvastaisen johtaispolitiikan vuoksi, ei rahan puutteen vuoksi.
Brother Bear EI ole viimeinen 2D-animaatio, vaan vielä on tulossa "Home on the Range", tämän vuoden puolella. Sen jälkeen Disneyllä ei ole tekeillä uusia 2D-animaatioita, joka on valitettavaa. Sen sijaan studion omia 3D-animaatioita om tulossa. Kaukaisemmasta tulevaisuudesta ja 2D:n lopullisesta kohtalosta ei vielä voi esittää kuin spekulaatioita. "Antonius"-niminen 2D-produktio lienee suunnitteilla, mutta sille ei ole lopullisesti näytetty vihreää valoa.

Pixar ja DIsney eivät uusineet sopimustaan uusien elokuvien tekemisestä. Tulossa on vielä "The Incredibles" sekä "cars", ja näiden jälkeen yhteityö on loppu. Pixarilla on suunnitteilla näiden jälkeen "Ratatouille"-niminen rotta-aiheinen animaatio.

Hanna Varis aka. Gamma
Leo
Mitenkäs Gamma tänne eksyi? Kyllä meitä pitää sivistää kun ei me tiedetä yhtään mitään.. Rekisteröidyppä niin voit kirjoitella lisää ;D
Anonymous
Kysymys kuuluu: onko minulla niin paljon sanottavaa tälle foorumille, että minun kannattaisi rekisteröityä? Tänne kun toistaiseksi näyttäisi voivan kirjoittaa ilmankin.

Ties vaikka sortuisin kirjoittamaan provokatorisia Rosa-vastaisuuksia ja saisin porttikiellon :-/
Heka
Rekisteröidy ihmeessä!
Onhan se niin kivempi.
Eikä me niin helposti porttareita anneta.
Sivuja: 1 2