Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Karhuveljeni Koda

(27 viestiä)
Leo
On sulla. Onhan kvaakissakin paaaljon sellaisia hillujia, jotka eivät ikinä kirjoita yhtään viestiä (en tarkoita että rupaisit sellaiseksi). Tämä foorumi on puolueeton ja sallii Rosan haukkumisen - joskin jokainen käyttäjä voi oman mielensä mukaan katsoa sitä pahelliseksi. Tämähän on sama ikuinen kysymys kuin kvaakissakin: "Miksi rekisteröityä?". Ja vieraat ovat pahojen katseiden alla :-/
Anonymous
Nyt teillä on rekisteröitynyt käyttäjä... *suosionosoituksia*
Lupaan sivistää teitä Disney-animaatioasioissa parhaani mukaan, jos tarpeelliseksi katson :D

Huomatkaa, kuinka kaivelin avatarkuvaksi erääseen menneiden aikojen DisneyAfternoon-telkkarisarjaan kuuluvan hahmon... Aika mennyt ei koskaan enää palaa.
Anonymous
Katsoin tuossa pari päivää sitten kyseisen leffan. Lyhyenä yleisarviona sanoisin sen olevan kaunis pieni tarina. Aika paljon tapahtumapaikka ja juoni toi mieleen Ice Agen, mikä hiukan häiritsi (mammutteja, luolapiirroksia, jäätiköitä). En muista kyllä erityisemmin liikuttuneeni saati nauraneeni leffan aikana ... ei mikään klassikko minun mielestäni. Musiikkikaan ei oikein jäänyt mieleen. Hyvin tehty kasvamistarina kuitenkin. Pidin enemmän Keisarin uudet kuviot -rainasta.
Anonymous
Koda oli hyvin toimiva klishee. Minä itseasiassa itkin sen aikana. ^^' Näin intopic.

Ja sitten offtopic. x) Pixar tekee ja tuottaa, Disney levittää. Näin olen lukenut uutisista. Ja mitä järkeä siinä olisi, että Disney tuottaisi ja tekisi, mutta laittaisi Pixarin levittämään? Kyllähän he ovat 2d elokuvienkin levittämisen hoitaneet ilman välikäsiä.

Ja Home on the Rangen traileriahan näytetään ennen Kodaa. Mutta vaikka Pixar ja Disney "eroavat", levittää Disney vielä kaksi Pixarin elokuvaa.

Ja minä en todellakaan pidä siitä, että Disney lopettaa 2D elokuvien tekemisen. x) Kuvitelkaapa jotain Leijonakuningasta 3D:nä... *kavahtaa pelkästä ajatuksesta* Se ei toimisi. Toivotaan, että 2D elokuvat jatkuvat. Minä nimittäin pidän niistä enemmän kuin 3D. Tälle aiheelle pitäisi ehkä tehdä oma topic. x)

edit.

tästä onkin jo tehty topic. ^^'
Anonymous
Oon nähny sen mut ei siin musta mitää järkee ollu! Mainokset ei kyl kertonu niinku mitään minkälainen se elokuva oli! Muutenki ihan kaheli elokuva! :|
Anonymous
Oon nähnyt sen elokuvan ja itseasiassa yllätyin, kun se oli niin hyvä. En olisi sitä mennyt katsomaan, ellei kaverini olisi raahannut mua sinne. Mutta kun olin nähnyt sen, olisin voinut katsoa vaikka heti uudestaan. Tarina oli koskettava ja tuli melkein tippa linssiin. ;)
Anaconda
Onpa nyt tämäkin sitten nähty. Mielestäni elokuva oli tylsä ja tarina liian ennalta arvattavissa. Hirvet tosin olivat hauskoja. Tämä elokuva ei todellakaan kuulu minun suosikkeihini.
ArpinLusene
Hohoo, herättelen pikkasen tätä aihetta (viimeisin viesti kirjoitettu 29.08.04 ;D). Meiltä, itse asiassa systeriltä löytyy kaikki Karhuveljeni Koda lehvat, ihan katottavaa materiaalia. Kerran oon kaikki läpi kattonu, mutta toista kertaa en jaksais kattoo :D
Fauntleroy
En ole tainnut nähdä yhtään Disneyn 2000-luvulla tehtyä elokuvaa. Karhuveljeni Koda on yksi niistä.
akuankka1313
Tähän elokuvaanhan minä tein ensimmäisen ääninäytteeni... En päässyt, mutta siitähän se ääniurani alkoi :D
Ankkarock
Hmm, tämä elokuva ei ollut niin hyvä kun silloin julkaisun palkeilla odotin, mutta ihan kelpo leffa, on äärirajoilla, että onko vai eikö.. mutta ihan kunnianoisoituksesta Disneytä kohtaan sanon, että tämä elokuva ei ole surkeimmasta päästä.. ;)
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: ArpinLuseneMeiltä, itse asiassa systeriltä löytyy kaikki Karhuveljeni Koda lehvat, ihan katottavaa materiaalia. Kerran oon kaikki läpi kattonu, mutta toista kertaa en jaksais kattoo :D En minäkään näitä montaa kertaa jaksaisi katsoa, mutta ehkä kaksi kertaa justiinsa ja justiinsa... Aika tylsähkö elokuva. Ja minäkin olen nähnyt kaikki nämä Karhuveljeni Koda -elokuvat.
Sivuja: 1 2