Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Disneyn lyhytelokuvat

(22 viestiä)
akuankka1313
Tarkoitatko sitä mikkipiirrettyä, jossa Mikki tekee sen rohkeaksi tekevän ihmelitkun ja kaataa sitä kärpäsen ja hiiren ja ties monen muun elukan päälle? Jos sitä meinaat, niin se on julkaistu ainakin Mickey Mouse In Living Colour 1935-1939:ssä.
Aku-fani13
Omia lemppareitani ovat tietenkin mikin asuntovaunu, sitten joku semmone filmi mis Aku vaihto aasin 313 ja vei sil Iinestä ajelulle siel jossain meksikos ja sit on joku jonka oon nähny lentokonees siin Aku, Mikki ja Hessu korjaavat kelloa(senkään nimeä en muista). ;)
Rosa fani
En osaa sanoa parasta, koska kaikki ovat mahtavia. Mutta jos yksi pitäisi mainita niin se olisi varmaankin Der Fuehrer´s Face (Hitlerin kasvot 1942). Ei tämä toki paras näistä ole, mutta katsomisen arvoinen kuitenkin, sillä tällähän Walt Disney voitti kymmenennen Oscarinsa. Tuossa viellä linkki josta tämän voi katsoa: http://www.youtube.com/watch?v=mZiRiIpZVF4
Barksi
Tuon elokuvan johdosta myös Aku Ankka sai ensimmäisen ja toistaiseksi myös viimeisensä Oscarin. Ei ehkä sovellu aivan pienimmille lapsille...
Anonymous
Hei! Disneyn lyhiksiä voi katsoa nykyisin Internetissä osoitteessa: http://www.disney.fi/DisneyOnline/mickey/ . Tarjolla on mm. legendaarinen Mikki ja hylje, Pitkästyneet haamut sekä muutama muu.
Hauskoja hetkiä lyhiksien parissa!
Vince Ankka
Kyllähän noita parhaita ja hauskoja pätkiä löytyy. Oma suosikkini on Herra Ankka treffeillä, jossa Aku tanssittaa Iinestä ja Ankanpojat keksivät oman hauskan jäynänsä. Se on niin pirteä ja musiikin täyteinen, että siitä vaikea olla pitämättä. karhu pistoksissa on myös todella mainio ja hauska pätkä, sitä katsoessa saa revetä nauramaan kunnolla. Se karhu on niin hupsu, kun se kylpee liikaa. :D Sitä parempi on kylläkin Kellonpuhdistajat, Mikki, Hessu ja Aku ovat kaikki superhauskoja, varsinkin Aku kun se kiukuttelee sen vieterisysteemin kanssa. Mutta sekin on hauska juttu kun Mikki yrittää häätää sitä haikaraa pois tieltä. ;D Pitkästyneet haamut on myös eräs suosikkini, kun Aku ja Hessu kokevat kovia ja ovat siksi niin hauskoja. Se alkukin on aika hauska, Mikki: "Phone!", Aku: "Phone!", Hessu: "Phone?"
Ankkarock
Meillä aika paljon noita Disneyn aku ankka-aiheisia filmejä/DVD:tä, mitkä sisältää lyhytelokuvia, ja on tullut niitä katseltuakin.
Ehkä eniten mieleeni on jäänyt se "Akun kaksoisolento" niminen pätkä, jossa iines harmittelee Akun puheääntä, jne..
Myös pätkä missä sisarenpojat ja Aku taistelevat talvella lumikasan päällä on varsin kelpo.
Sivuja: 1 2